Barang Olahraga Dick Ngadorong Média Sosial nganggo Email

Minggu kamari kuring mendakan conto anu saé pikeun cara anu bener-bener teu ngaganggu pikeun ngagunakeun pamasaran email salaku cara pikeun ngajalankeun pangunjung média sosial. Surélékna sumping Barang Olahraga Dick.

Éta surélék saderhana anu dirancang kalayan saé pisan anu ngagaduhan seruan pikeun tindakan anu saderhana: Tuturkeun kami dina Twitter sareng nampi kode diskon ekslusif:
kontol% 27s email

Naha éta saé

Dick's ngalakukeun padamelan anu saé nganggo alat tradisional, pamasaran email, pikeun ngajalankeun pangunjung kana salah sahiji alat média sosial anyar anu ngagurilap. Naon anu seueur marketer teu nénjo nyaéta gaduh média sosial anu saé sanés ngan ukur nyetél postingan di unggal outlet sareng ngantosan jalma-jalma mendakan anjeun. Anjeun leres-leres kedah nyetir patalimarga supados jalmi-jalmi mimiti aktipitas sareng anjeun! Konsép saderhana, kuring terang, tapi sering mangrupikeun konsép nalika nangtoskeun strategi sosial anjeun.

Kunaon sababna:

  1. Henteu ngan ukur aya insentif pikeun nuturkeun Dick's Sporting Goods dina Twitter, tapi tawaran éta, tawaran eksklusif (sahenteuna pikeun pengikut twitter aranjeunna) ngajantenkeun anjeun resep ngagaduhan anu teu dipiboga ku batur. Anjeun dina bunderan Twitter's Sporting Barang Dick sareng anjeun nguntungkeun tina éta.
  2. Jual lemes, henteu ngaganggu, sareng henteu peryogi seueur tindakan. Éta langkung ti hiji - tapi anjeun ningali naon anu kuring pikahariwang.

Hasilna

Seueur halangan tradisional parantos dipiceun pikeun kuring pikeun ilubiung sareng mésér ti Dick nganggo strategi ieu. Éta gampang nuturkeun tautan, pencét nuturkeun sareng kéngingkeun kode diskon sareng ayeuna kuring ngagaduhan kode diskon, léngkah kuring salajengna meureun kana halaman wébna pikeun ningali aya hal anu kuring henteu terang anu kuring peryogikeun dugi ka kuring ngagaduhan alesan pikeun balanja - cemerlang!

Sareng ayeuna aranjeunna gaduh dua média basis ijin pikeun dipasarkan ka kuring di… email sareng Twitter!

2 Komentar

  1. 1

    Ieu sababna pamasaran sosial invests di komunitas sosial sareng eusi / solusi anu mangpaat ogé partisipasi sareng pangakuan. Sedengkeun "sacara tradisional" tawaran email didamel dumasar kana naon anu badé dijual ku perusahaan, usaha pamasaran sosial langkung fokus kana ngalibatkeun komunitas kalayan nyiptakeun tawaran ogé ngamajukeunana

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.