10 Tip pikeun Align Marketing Email Anjeun sareng Média Sosial

média sosial email

Upami anjeun kantos maca ieu publikasi sakedik, anjeun terang kumaha kuring nganggap hina email versus média sosial argumen di ditu. Pikeun ngaluarkeun poténsial pinuh ku strategi marketing naon waé, ngajantenkeun kampanye éta ngalangkungan saluran bakal ningkatkeun hasil anjeun. Éta sanés patarosan lawan, éta patarosan tina jeung. Kalayan unggal kampanye dina unggal kanal, kumaha anjeun pastikeun kanaékan tingkat réspon dina unggal kanal anjeun sayogi.

Surélék? Sosial? Atanapi email sareng sosial? Dua saluran pamasaran ieu sering ditingali salaku dina persaingan, tapi kami pikir aranjeunna tiasa dianggo lumayan saé dina tandem. Parios infographic kami sareng mendakan kumaha anjeun tiasa ngahijikeun email sareng strategi sosial anjeun. Ross Barnard, dotmailer

Dotmailer nyayogikeun sapuluh tip ieu pikeun ngajajarkeun pamasaran email anjeun sareng pamasaran média sosial anjeun (sareng sabalikna):

  1. nambah ikon sosial kana témplat email anjeun. Jalma-jalma tiasa milih pikeun langganan email anjeun sareng ngan saukur nuturkeun anjeun dina média sosial. Langkung saé tibatan kaleungitan aranjeunna sadayana!
  2. sorot nawaran ekslusif antara dua pikeun insentif pengikut anjeun pikeun ngalanggan sareng langganan anjeun nuturkeun.
  3. make hashtags dina buletin email anjeun supados gampang milarian sosial pikeun produk, jasa atanapi acara. Anjeun bahkan mungkin hoyong nambihan tautan tweet dina email anjeun!
  4. Tulisan dina média sosial kalayan tawaran pikeun ngalanggan surélék anjeun. Kami malah nganggo Facebook CTA dina halaman kami pikeun ngajalankeun palanggan.
  5. lalumpatan iklan retargeting pikeun jalma anu pencét dina buletin anjeun.
  6. make Twitter mingpin gen kartu pikeun ngajalankeun palanggan.
  7. Démografi sareng tingkah laku abah data antara saluran sosial anjeun sareng platform pamasaran email pikeun ningkatkeun tingkat réspon sareng konversi anjeun.
  8. Unggah alamat email tina palanggan anu teu aktif kana saluran sosial anjeun sareng ngajalankeun pariwara pikeun menangkeunnana deui.
  9. Pastikeun sadayana anu anjeun lakukeun ngalangkungan wéb friendly-mobile. Kaseueuran kagiatan sosial kajantenan dina alat sélulér, janten angkat tina tautan sosial anu hébat kana halaman anu henteu ngalakukeun bakal lungsur Dursasana anjeun.
  10. Tés, tés, tés! Terus ngaoptimalkeun kadua saluran dumasar kana tingkat réspon sareng promosi lintas-kanal anu anjeun tingkatkeun.

Unduh Whitepaper Gratis

Email sareng média sosial

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    tips mangpaat. Hatur nuhun! Jigana nu №9 lolobana mangpaat, sabab beuki loba jalma ngagunakeun telepon maranéhanana henteu ngan pikeun nelepon, tapi ogé pikeun ngarambat ngaliwatan Internet sarta mariksa e-mail maranéhanana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.