The Email sareng Média Sosial Jugalbandi

email sosial jugalbandi

Kami nembé nyebarkeun hiji kursus kacilakaan pamasaran inbound anu nyayogikeun 5 email anu dikirim mingguan (langganan dina tab anu aya di kami agen situs). Salah sahiji séri surélék fokus pisan kana pamasaran email, anu kami tingal kana linchpin tina sagala usaha pamasaran inbound. Tim kréatip at Surélék Monks parantos ngahasilkeun infographic ieu anu nunjukkeun gandengna ... atanapi jugalbandi… tina email sareng sosial sareng kumaha dua saluran silih rojong.

Jugalbandi atanapi jugalbandhi mangrupikeun pagelaran dina musik klasik India, khususna musik klasik Hindustani, anu ngagaduhan duet dua musisi solo. Kecap jugalbandi hartosna, sacara harfiah, "kembar entwined." Duét tiasa janten vokal atanapi instrumental.

Abdi resep visi kembar entwined nalika ngeunaan email marketing sareng ampir strategi marketing anu sanés! Kuring henteu yakin kana Shakira sareng Beyoncé, saur email sareng sora sosial langkung saé. Pencét kanggo pandangan anu lengkep.

email-vs-sosial-média-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.