Ieu Tip Email Anjeun pikeun Usum Liburan 2014

liburan tips email marketing 2014

Surélék ngan sadetik pikeun milarian pamaréntahan dina mangsa usum liburan. Pemasar ditéwak, ningkatkeun pangiriman email ku 13 persén taun-taun anu peuntas antara taun 2012 sareng 2013. Teu diragukeun urang ogé bakal ningali nomer naék deui taun ayeuna janten anjeun kedah nyiapkeun. Ieu infographic ti Email Monks nyayogikeun sababaraha tips padet sareng sababaraha data pendukung anu saé pikeun ngabantosan anjeun ayeuna.

Lonceng sleigh disada sareng waktosna ayeuna pikeun nyanggap usum liburan anu endah ieu sareng pamasaran email. Bungkus 2014 Q4 dina gaya kalayan panghasilan anu ngageleger sareng kampanye email kreatif! Tong hilap, email mangrupikeun salah sahiji saluran komunikasi anu paling suksés pikeun pemasar di 2013.

Kami ngan ukur ngabagi sababaraha kasalahan kritis anjeun kedah nyingkahan dina program pamasaran email anjeun sareng infographic ieu ngulangkeun aranjeunna! Tip kalebet mastikeun anjeun ngagaduhan témplat email sélulér responsif anu hébat, gabungkeun usaha anjeun sareng promosi libur sosial, nyiapkeun sababaraha diskon anu saé, sareng nyebarkeun surélék anjeun salami musim pikeun mastikeun tingkat kabuka maksimum pikeun para pembeli telat!

Oh, sareng éta henteu mimiti teuing pikeun ngamimitian. Ngalangkungan satengah sadaya email marketer dimimitian maranéhna email promosi libur dina awal Séptémber pikeun néwak satengah pasar anu mimiti méakkeun mimiti. Tong hilap bagikeun na pelajaran anu dipelajari tina usum liburan taun kamari jeung sababaraha tren dibagi pikeun musim ieu geus.

liburan-email-pamasaran

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.