Kabiasaan Nempo Email Anu Gancang Gancang

kabiasaan email

Infographic luar biasa ieu ti Litmus nunjukkeun parobihan anu parah dina tingkah ningali email ngan dina taun kamari! Tina infographic:

Email tetep mangrupikeun kagiatan online anu paling kuat di sakumna dunya. Nyatana, pangguna email dipiharep ngahontal 3.8 milyar taun 2014; éta ampir satengah tina penduduk bumi ayeuna, sareng naékna signifikan tina 2.9 milyar pangguna anu dilaporkeun dina 2010. Ayeuna yén kalolobaanana dilengkepan ku smartphone sareng iPads, naha aya anu masih log on kanggo ningali pesen na dina monitor? Di dieu, urang perhatoskeun kumaha telepon sareng "cocooan" téknologi anu sanés parantos ngarobah cara urang ningali email.

Email Pasar Klién Email 1000

One comment

  1. 1

    Tulisan anu saé! Inpormasi Heboh sareng inpormasi anu saé pisan, gampang pisan dibaca. Klién kami di EmailList.net ngalaporkeun papanggihan anu sami dumasar kana analitikna sareng kami ogé. Email tetep kuat pisan dina titik ieu sareng ningali statistik sapertos kieu ngajantenkeun kuring langkung yakin yén kami nyayogikeun jasa anu berharga pikeun klien kami!

    Hatur nuhun tulisanna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.