Emailvision mésér Marketer Tujuan

email mailigen telepon sélulér

Kami parantos resep pendak sareng damel sareng pamimpin di dua perusahaan ieu taun ka tukang: Emailvisi sareng Marketer Tujuan. Kuring ngalaporkeun Emailvision mimiti taun kusabab kuring kataji ku aranjeunna internasionalisasi usaha. Aplikasi na henteu ngan ukur global, kitu ogé zona waktos ... dugi ka palanggan!

Perusahaan ngalaman langkung 40% taun pertumbuhan langkung sataun sareng gancang ngembang kana pasar di Amérika Kidul sareng Asia, saatos pangsa pasar anu hébat parantos aya di Éropa. Kalayan pamasaran email Hispanik dina naékna di Amérika Serikat, Emailvision diposisikan kalayan saé pikeun masihan ESP di dieu di Amérika Serikat ngaji artos. Henteu ngan ukur aranjeunna ngadukung basa-basa asli ku panganteur na, tapi ogé ngadukung aranjeunna sareng manajemén akun sareng staf layanan palanggan!

Kami ogé gaduh kasempetan pikeun ningali démo komprehensif ngeunaan Tujuan Marketer langsung ti pangadeg Amita Paul. Amita mangrupikeun bakat anu saé - sareng ngartos kumaha para pemasar ngagunakeun data sareng naon anu diperyogikeun ku aranjeunna. Objektif Marketer mangrupikeun alat anu dianggo ku perusahaan pikeun koordinat sadayana paguneman média sosialna sareng ngalacak patalimarga langsung deui kana situsna. Mangrupikeun alat universal anu ngagaduhan integrasi sareng Twitter, Facebook, Ping.fm… kalayan kasempetan pikeun plugin naon waé média sosial salajengna. Éta ogé ngabantosan yén Guy Kawasaki mangrupikeun anggota dewan!

Kami nembe terang yén (énggal rebranding) Emailvision ngagaleuh Marketer Tujuan! Éta bakal pikaresepeun pikeun ningali naon hubungan antara téknologi ieu di toko!

Ngahaturkeun nuhun ka duanana organisasi. Nick Heys sareng timnya di Clichy, Perancis, mangrupikeun jalma anu luar biasa sareng perusahaanna teras-terasan ngabasmi jalan satapak ieu sacara internasional. Ngagabungkeun bakat ieu sareng visi Amita leres-leres pikaresepeun! Upami leres dilakukeun, kuring yakin pisan Emailvision tiasa janten panyadia layanan email pangageungna sadunya dina sababaraha taun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.