Emailvision Teraskeun sateuacanna nganggo SmartFOCUS

logo emailvisi

Mangtaun-taun ka pengker, kuring damel pikeun perusahaan hébat anu disebat ASTECH InterMedia di Denver, Colorado. Perusahaan mangrupikeun perusahaan pamasaran basis data perdana pikeun industri koran sareng dikelola ku jalma anu hébat (sareng sobat) Tom Ratkovich. Baheula nalika tera henteu aya dina kosa kata, urang ngarancang sareng ngawangun gudang data pamasaran multi-terabyte pikeun sababaraha koran panggedéna di dunya.

pokus pinterMangrupikeun waktos anu luar biasa sareng nyababkeun kuring ngalih ka Indianapolis mendesain, ngembangkeun sareng ngalaksanakeun téknologi pamasaran basis data pikeun koran régional. Kami nganggo alat anu disebat SmartFOCUS Viper dina koran, ngalangkungan perusahaan Praesage. Ngalangkungan kemitraan, Bruce Taylor tina Praesage ngawangun alat-alat padumukan sareng prospek anu kaluar tina dunya ieu ... sareng parantos maju dugi ka ayeuna.

Pakakas alat éta maju pisan kuring ngahubungi Tom sareng ngawartosan ngeunaan éta ... sakedik kuring henteu terang naon anu bakal kajadian salajengna! Perusahaan Tom ngadopsi alat Praesage sareng nyebarkeun SmartFOCUS pikeun palanggan na. ASTECH InterMedia teras dipésér ku SmartFOCUS - kamajuan anu saé pikeun industri AS.

Mangtaun-taun saurna, ngalangkungan hubungan sareng sababaraha ahli industri, teguh urang damel sareng Emailvision. Emailvision mangrupikeun panyadia ladenan email global saha anu ngagedéan tapak suku na jauh di luar email sareng sélulér. Aranjeunna nembé ngagaleuh Tujuan Marketer teuleum ka industri média sosial kalayan medarkeun sosial sareng platform pangukuran anu hadé.

Ayeuna, Emailvision ngagaleuh SmartFOCUS. Ieu cukup kombinasi! SmartFOCUS utamina mangrupikeun aplikasi anu dipasang ku klien / sérver tapi nembé ngumumkeun Software salaku modél Service. Parantos ngalaman pakakasna di jaman baheula, kuring tiasa nyaritakeun yén sakali interfaces pangguna ieu pencét pasar SaaS, éta mangrupikeun game-changer pikeun industri. SmartFOCUS ngamangpaatkeun sered sareng teundeun pembangun pamundut gaya Venn anu ngajantenkeun pamasaran pangkalan data maju langkung saderhana. Digabungkeun sareng bidang anu diitung, platform éta anu pangsaéna di industri, sareng basis data proprietari langkung gancang tibatan database hubungan sanés anu kantos kuring anggo.

Emailvision ayeuna ngagaduhan hubungan anu jero sapanjang dunya sareng industri pamasaran anu maju. Aranjeunna parantos ngagaduhan pamasaran email sareng platform pamasaran seluler anu dioptimalkeun pikeun panggunaan e-commerce ... penggabungan sareng akuisisi ieu bakal nyayogikeun téknologi sareng sumber daya jalma anu tiasa ngajantenkeun aranjeunna alat pamasaran pinter paling canggih di planét ieu.

Ieu pidéo panganyarna tina tim di Emailvision, resep pisan ningali aranjeunna masih kabagjaan!

Éta dunya ageung, tapi endah sabaraha sambungan kuring anu teras-terasan muncul deui dina karir kuring. Kuring ngarepkeun pikeun neraskeun damel sareng sadaya perusahaan ieu sareng jalma-jalma anu hadé!

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.