Naha Perusahaan Ayam S ** t Anjeun Masih Nangkeup Gagal?

bangsat beureum1

Wengi ayeuna mangrupikeun wengi anu endah. Sababaraha babaturan sareng kuring angkat ningali Eric Sadikin ngalakukeun acara hiji-lalaki na, Bajingan Beureum, Di Indy Pinggir téater. Acara na endah pisan, matak narik para nonton teras lalaunan ngancurkeun unggal anggota pemirsa dina hiji waktos.

Dina hiji bagian tina acara, anggota pemirsa ditaroskeun impianana naon… dituturkeun ku patarosan ngeunaan naon anu aranjeunna laksanakeun. The Bastard Beureum teras coaxes jalma pikeun nyokot léngkah pikeun leumpang jauh ti naon anu aranjeunna do sareng ngadamel léngkah nuju aranjeunna ngimpi. Nalika sababaraha ngalakukeun éta, hadirin ngagorowok, "Bastard". Nalika anu sanés ngageter sareng nyingkahan léngkah éta, aranjeunna ditunjuk ku pemirsa sareng disebat "Hayam S ** t". Hasilna teu aya anu luar biasa. Sadayana dina panonton sieun aya di tungtung pokus Beureum Bastard salajengna.

Naon hubunganana sareng Marketing? Langkung ti anu anjeun pikirkeun.

Ieu tangkepan layar tina spésifik, umum, kecap konci pisan kalapa dina Google Insights:
google-insight.png

Kuring pendak sareng perusahaan minggu kamari anu inti inti jasa na husus kecap konci. Perusahaan parantos nyéépkeun artos (langkung tina $ 50k dina hiji kampanye khusus) dina média tradisional ti saprak didamel. Biaya kampanye éta terus ningkat tina sababaraha waktos sareng hasilna parantos ngirangan. Aranjeunna ayeuna nuju milarian pamasaran online pikeun ningali naha aranjeunna tiasa ngeureunkeun pendarahan.

Nalika kuring linggih di ruang rapat, henteu ngan saukur kasieunan dina kamar nalika luncat kana buruan online, aya anu teu percaya sareng teu percanten. Perusahaan ieu sanés ngan saukur dina panolakan, aranjeunna leres-leres nganut kagagalan. Anu dina méja ngadorong pikeun maju (kalebet kuring sorangan) tiasa dibantah ditingali salaku "Bastards". Sanaos perusahaan sapinuhna sadar yén naon anu aranjeunna lakukeun henteu jalan, aranjeunna tetep ngabantah ngalawan ngalih online salaku pilihan.

Éta ngingetan kuring dina industri koran. Kuring ningali sababaraha pamimpin anu paling cerdas dina industri iklan ningali eBay sareng Craigslist meleték teras ngerut sirah sabab heran naha pendapatan diklasifikasikeun turun.

Kuring sapinuhna ngakuan perusahaan bertindak kusabab sieun sareng ati-ati nganut téknologi anyar, tapi nunjukkeun tren panggunaan panggunaan milarian sareng média sosial salaku padika primér tina nalungtik pameseran salajengna ... kumaha anjeun tiasa naroskeun anu jelas? Kuring henteu paduli perusahaan nangkeup kasieunan - tapi kuring kaget nalika perusahaan teras-terasan nganut kagagalan.

Upami urang kaleungitan kasempetan pikeun mindahkeun perusahaan ieu, kuring bakal kagoda nangtung sareng nyarios naon anu aranjeunna saleresna ..... ”Hayam S ** t!” Bajingan Beureum bakal reueus… atanapi henteu.

Catetan: Hapunten upami anjeun kasinggung sareng tanda asterisk anu jelas ... éta sadayana pikeun anu pangsaéna. Kuring ogé henteu nolak kana média tradisional - tapi ngartos kumaha tren dina paripolah online ngarobah kaputusan-kaputusan konsumen mangrupakeun konci pikeun nyaluyukeun pengeluaran média anjeun. Dina hal ieu, jelas yén minat konsumén pikeun solusi online parantos ningkat sacara dramatis.

One comment

  1. 1

    Yén hambalan kahiji sok hardest. Hésé pisan pikeun ngajauhan anu dipikanyaho. Kalolobaan jalma dipasung ku kapastian sorangan. Mudah-mudahan pikeun perusahaan anu dirujuk aranjeunna mutuskeun nyandak kabisat. artikel hébat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.