Naha Emojis Tiis Dina Komunikasi Marketing anjeun? ?

emotikon

Kuring terang kuring kantos nganggo? dina judulna, tapi kuring leres-leres maksadna ?. Sacara pribadi, kuring henteu dijual dina panggunaan emoji (perwakilan grafis tina emotikon). Dina ranah komunikasi bisnis, kuring mendakan emoji di antawis jalan pintas téks sareng cussing. Sacara pribadi, kuring resep ngagunakeun éta di akhir koméntar Facebook anu sarkastik, ngan ukur pikeun masihan terang ka jalma éta kuring henteu hoyong aranjeunna nyabak wajah kuring. ?

Naon ari Emoji?

Emoji mangrupikeun gambar digital alit atanapi ikon anu dianggo pikeun ngutarakeun ideu atanapi émosina dina komunikasi éléktronik. Istilah emoji diinjeum tina basa Jepang, sareng asalna tina e gambar + moji huruf atanapi watekna.

Teras naon ari Emoticon?

Emoticon mangrupikeun ungkapan raray anu diwangun ku karakter keyboard, sapertos;), dimana janten emoji?.

Emoji parantos janten bagian tina basa manusa sadidinten. Nyatana, Laporan Emoji 2015 ku Emogi Research mendakan 92% penduduk online nganggo emoji, sareng 70% nyarioskeun emoji ngabantosan aranjeunna pikeun nganyatakeun parasaan anu langkung épéktip Dina 2015, anu Kamus Oxford malah milih emoji salaku kecap taun! ?

Tapi aranjeunna dianggo sacara épéktip ku sababaraha pemasar! Nyatana, mérek parantos ningkatkeun panggunaan emoji ku 777% ti saprak Januari 2015.

Infographic ieu ti Signal ngalangkungan seueur conto panggunaan. Bud Light, Saturday Night Live, Burger King, Domino's, McDonald's, sareng Taco Bell parantos ngempelkeun emoji kana komunikasi pamasaranna. Sareng éta jalan! Iklan anu diaktipkeun ku Emoji ngahasilkeun tingkat klik-tés 20x langkung luhur tibatan standar industri

Sinyal ogé ngajelaskeun sababaraha tantangan sareng Emojis. Parios infographic di handap ieu! ?

Emoji Marketing

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.