Naha Emoji dina Subjek Anjeun Dampak Surélék Tarif Buka? ?

Emotik

Kami parantos ngabagi sababaraha detil ngeunaan kumaha sababaraha pemasar ngalebetkeun emoji kana komunikasi pamasaran aranjeunna. Dina perayaan Poé Emoji Dunya - leres ... aya hal anu sapertos kitu - Mailjet ngalaksanakeun sababaraha uji coba nganggo emoji dina garis matuh email pikeun ningali kumaha emoji anu béda tiasa mangaruhan laju muka email. Tebak cing? Éta hasil!

Métodologi: Mailjet nawarkeun fitur ékspérimén anu dikenal salaku tés / x. Tes A / X ngaleungitkeun tebakan tina naon anu paling saé ku ngamungkinkeun anjeun pikeun nguji (dugi ka 10) variasi tina email anu sami, nyusun kinerja unggal vérsi, teras ngirimkeun versi anu unggul dina sésana tina daptar anjeun. Ieu nyayogikeun pangirim email kalayan kasempetan anu pangsaéna pikeun maksimalkeun kamampuan kampanye email anjeun.

Papanggihan uji coba Mailjet diterbitkeun dina infographic ieu, Tés Judul Emoji, anu nyayogikeun bukti yén emotikon dina garis matuh leres-leres tiasa mangaruhan tingkat kabuka. Henteu ngan éta, infographic nyayogikeun bukti yén budaya anu béda langkung nampi kana emoji! Karajaan Inggris, Amérika Serikat, Perancis, Spanyol, sareng Jérman diuji.

Kumaha anjeun Lebetkeun Emoji kana Garis Subjék?

Upami anjeun pangguna emoji (atanapi panyalahgunakeun), anjeun panginten biasa ngéngingkeun menu emoticon dina keyboard sélulér anjeun. tapi éta henteu leres-leres aya dina desktop janten kumaha anjeun ngalakukeun éta? Cara anu paling gampang anu kuring mendakan nyaéta nganapigasi ka Kéngingkeun Emoji dimana anjeun ngan saukur tiasa nyalin sareng nempelkeun emoji pilihan anjeun!

Naha urang Ngalangkungan-Emoji'd?

Salah sahiji kacindekan tina panilitian panginten nya éta, nalika épikotik mangaruhan tingkat kabuka, aranjeunna panginten tiasa dianggo teuing atanapi palanggan panginten janten biasa. Rata-rata tingkat kabuka kalayan emoji parantos turun sataun langkung tina 31.5% dugi ka 28.1%

Ayeuna biasa pikeun ngagunakeun emoji dina pamasaran email sareng urang sigana bakal ningali seueur deui nalika Google ngumumkeun sakumpulan ikon anyar pikeun sistem operasi Android na anu pang anyarna. Nanging, éta mangrupikeun tanda ka para pemasar yén panginten puncakna parantos sumping. Masih aya seueur urang tiasa diajar tina emoji sanaos sareng ieu panilitian nuduhkeun pentingna terang pemirsa anjeun komunikasi sacara épéktip kalayan email. Pemasar kedah nyatet bédana budaya anu parah nalika ngeunaan panarimaan audién, tapi ogé kasaluyuan lintas platform. Merek bakal milarian hal ageung salajengna dina papacangan sareng kedah waspada kana sadaya platform anu béda anu emailna bakal ditingalikeun sareng uji coba taktik naon anu aranjeunna rencanakeun dianggo ngalawan ieu. Josie Scotchmer, UK Marketing Manager di Mailjet

Ku jalan kitu, palaku pangalusna nyaéta saderhana emoji haté beureum.❤️ Emoji mangrupikeun salah sahiji pikeun ngahasilkeun hasil bersih anu positip di sadaya daérah tés kalayan paningkatan 6% dina tingkat kabuka.

Poé Emoji Dunya

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.