Saha Anu Ngagaduh Kaléng Minyak Anjeun?

karéta uap

Sadidinten - unggal dinten - folks email kuring, sms kuring, twitter kuring, didatangan kuring, nelepon kuring sareng pesen instan kuring sareng patarosan ngeunaan domain, kamampuan, CSS, persaingan, strategi kata kunci, masalah klien, posisi penjualan, strategi pemasaran, blogging, média sosial, sareng sajabana kuring nampi uleman pikeun nyarios, nyerat, ngabantosan, pendak ... anjeun namina. Ari kuring sibuk sareng luar biasa nyugemakeun. Abdi henteu jenius tapi kuring gaduh seueur pangalaman sareng jalma-jalma mikawanohna. Abdi ogé resep ngabantosan.

Tantanganna nyaéta kumaha nerapkeun niléy pikeun unggal-unggal masalah alit sareng kasempetan éta. Pendapat kuring mah éta mirip sapertos jaman baheula dimana tukang minyak bakal ngajaga roda karéta diminyakan sahingga tiasa ngalih langkung gancang sareng gampang dina jalur. Candak tukang minyak sareng karéta lirén. Tukang minyak terang dimana, iraha, naha sareng sabaraha. Kuring ngarasa resep tukang minyak - tapi dina skala anu langkung lega. Patarosan anu dikintunkeun ka kuring meryogikeun kaparigelan sareng pangalaman anu kuring bina salami 2 dekade ka tukang.

Hésé pikeun ngahargaan atanapi émut kana tukang minyak nalika anjeun ngagaduhan karéta ngagugulung trek. Karéta, batubara, konduktor, jalur… aranjeunna sadayana biaya 'ageung' sareng solusi 'ageung' anu tiasa diukur sacara akurat. Janten tukang minyak henteu saderhana. Kuring terang karéta ngalir langkung gancang tibatan éta saurna kuring henteu nginyuh lagu - tapi leres henteu aya cara anu pasti pikeun ngukur pangaruhna kana skala granular sapertos kitu.

Henteu gaduh tukang minyak? Anjeun tiasa mésér sumber daya éta di tempat séjén atanapi ngalakukeun panyilidikan nyalira. Éta ngan nambihan waktos, biaya, résiko sareng tiasa ngirangan kualitas layanan anu anjeun nyayogikeun palanggan anjeun. Anjeun kedah gaduh tukang minyak - unggal organisasi kedah.

Ieu henteu asup kaakal hina, tapi dina kuring hina pendapat, kuring yakin pamimpin hébat sering tukang minyak. Aranjeunna rajin damel unggal dinten pikeun ngaleungitkeun halangan sahingga anu aya di sakurilingna tiasa langkung nyorong, ngajalankeun langkung gancang, sareng langkung suksés. Tim resep pisan kana tukang minyak sabab tiasa ngamanfaatkeun éta pikeun langkung suksés. Patarosanna naha tukang minyak ngagaduhan pangakuan pantes atanapi dipikaharti pikeun nilai anu disayogikeun.

Naon kajadian nalika nilai anjeun ditaroskeun?

Naha anjeun lirén ngarobih sareng nempatkeun karéta dina résiko ogé ngawangun ambek-ambekan sareng karyawan sanés anu ngandelkeun anjeun? Naha anjeun, tibatan, ngudag proyek anu langkung hébat sareng kasempetan dimana nilai anjeun leres-leres diukur sareng dipikaharti?

Atanapi… naha anjeun tetep kana naon anu anjeun pikaresep? Anjeun panginten tiasa nyetir kasuksésan perusahaan anjeun - tapi résiko na nyaéta sababaraha anu henteu bakal mikawanohna, terang kumaha ngukurana, ngahargaan éta ... sareng bakal sering mempertanyakan hal éta. Dina dunya data sareng analisis ieu, upami anjeun teu tiasa ngajawab naon nilai anjeun pikeun organisasi anjeun panginten tiasa dina masalah.

Anjeun tukang minyak? Naha anjeun ngagaduhan tukang minyak nalika damel? Saha anu nyekel minyak anjeun?

5 Komentar

  1. 1

    Doug:
    Pendekatan anu pikaresepeun pisan sareng konsép "Oiler" sareng IMHO, anjeun leres dina udagan. Dina dinten eksekutif kuring, kuring nyandak pendekatan anu rada béda dina naséhat manajer kuring ngeunaan menata sareng ayeuna di kelas manajemén kuring nyarioskeun ka murid kuring yén padamelan manajer: "nyaéta nyayogikeun lingkungan dimana karyawan tiasa suksés" Ieu mangrupikeun cara anu sanés. ngabejaan aranjeunna yen aranjeunna tanggel waler pikeun jadi oilers ka "tinmen" atawa pagawé maranéhanana sarta teu merta ka karéta atawa organisasi.

    Abdi resep pisan kana métafora sareng bakal dianggo ka hareup. Hatur nuhun postingan

  2. 3
  3. 4

    Hatur nuhun pikeun salawasna nyandak waktos pikeun ngajawab patarosan abdi. Kaahlian sareng karep anjeun pikeun ngabantosan abdi parantos nyalametkeun sababaraha jam milarian sareng frustasi.

    -Jayson

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.