Naon Anu Urang Tiasa Diajar ti Kanye, Taylor sareng Beyonce

kanye taylor swift mic

Dinten ayeuna kuring nyarios sareng sakolompok CIO dina acara Technet. Nalika kuring nuju nyiapkeun pidato sareng nyayogikeun presentasi kuring pikeun grup, kuring leres-leres hoyong pencét pesen yén poé kadali aya di tukangeun urang. Padamelan urang ayeuna salaku téknologi sareng pemasar nyaéta ngaktipkeun téknologi sareng ngungkitna pikeun mangaruhan batur. Urang moal tiasa ngendalikeun paguneman deui.

nu poto ti Jason Decrow ti Associated Press nyarios sadayana. Kanye West hirup di dunya dimana anjeunna bébas nyatakeun pendapatna sacara umum. Paduli waktos anu kurang ajar na sareng nyeri anu tiasa ditanggung ku Taylor Swift ... Kanye ngalakukeun naon sadayana urang bebas pikeun ngalakukeun ayeuna. Ieu mangrupikeun palajaran pikeun urang sadayana. Kami hirup di dunya dimana salah sahiji urang tiasa luncat kana panggung sareng nyarios pikiran urang. Urang sadayana ngagaduhan mikropon (sababaraha urang ngagaduhan seueur anu langkung ageung tibatan anu sanés).

Naha éta positip atanapi négatip, ieu anu paling sieun ku perusahaan ngeunaan média sosial ... kaleungitan kendali. Anu ironisna nyaéta, tibatan takwa éta, aranjeunna tiasa ngamangpaatkeun éta. Réspon Beyoncé kana ledakan Kanye nyaéta masihan Taylor Swift mikropon nalika ditampi ku Beyoncé sareng ngantepkeun anjeunna bérés pidato panarimaan na. Beyoncé ngamungkinkeun Taylor ngagunakeun waktosna éta marahmay pisan sareng henteu ragu Beyoncé bakal émut kusabab pamrih na. Sanaos panginten sanés langkah hubungan masarakat anu ditetepkeun, éta tetep cemerlang.

Usaha anjeun badé ngadatangan Kanye gancang-gancang atanapi engké. Anjeun tiasa nyumput, henteu ngaréspon, atanapi ngalakukeun anu spektakuler… ngamangpaatkeun kasempetan pikeun ngalakukeun hiji hal anu ngajantenkeun anjeun menonjol. Kuring henteu émut pisan kana naon anu Kanye nyarioskeun, salain ti "Imma ngantep anjeun bérés". Abdi teu émut kana pidato panampi Témpél. Abdi henteu émut kana pidéo Média. Kesan langgeng tina sakabéh épisode, saur kuring, nyaéta réspon Beyoncé.

beyonce.png

Daripada lumpuh ku sieun, perusahaan kedah ningali kumaha aranjeunna tiasa ngaktipkeun sareng mangaruhan batur ngalangkungan média sosial. Teras deui, panginten éta ngan ukur baju. Panyingkepan sapinuhna: Teu sangka pidéo Beyoncé ogé kedah nampi penghargaan.

5 Komentar

  1. 1

    Pasihkeun ka anjeun pikeun narik sapertos acara budaya pop ka payun sareng nerapkeun ka média sosial sareng pamasaran dina ékonomi inpormasi énggal ieu. Teraskeun éta!

  2. 3
    • 4

      Pikaresepeun kumaha sadaya jelema fokus kana négatipna, sanés? Jigana nalika kuring nonton berita éta ngan ukur ngeunaan 1 tina 3 carita anu ngaliput sisi anu hadé tina carita!

  3. 5

    Doug, pengamatan anu saé. Sanaos anjeun henteu tiasa ngendalikeun paguneman langkung lami, pemasar giat masih tiasa mangaruhanana. Butuh sakedik kasadaran situasional sareng taktik pikeun milari paguneman anu lumangsung di sekitar mérek anjeun sareng ngajantenkeun anjeun hadir dina cara komunikasi kapercayaan sareng minat kana diskusi, tapi éta mayar waktos anu ageung. Milarian Kanyes anjeun sareng terlibat!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.