Naha Téhnologi Aktipkeun atanapi Pareuman Marketing anjeun?

nampik

Parantos damel di Software salaku Layanan dina dasawarsa ka tukang, seueur popularitasna asalna ti perusahaan anu henteu kedah damel ngalangkungan departemén IT na. "Salami anjeun henteu kedah ngobrol sareng IT urang!", Mangrupikeun mantra anu kuring sering nguping,"Aranjeunna sibuk!".

Unggal pamundut dilakukeun dina prosés internal sareng teras pendak sareng 482 alesan kunaon teu tiasa dilakukeun. Ironisna, ieu jalma anu sami anu leres-leres kéngingkeun annoyed nalika anjeun ningali jaba pikeun solusi!

Éta janten patarosan, naha jurusan IT anjeun ngamungkinkeun usaha pamasaran anjeun atanapi naha nganonaktipkeunana? Upami anjeun Sutradara IT, naha anjeun damel unggal dinten pikeun ngabantuan palanggan anjeun atanapi naha anjeun ngan saukur nolak aranjeunna?

Upami salah sahiji jawaban nyaéta anu terakhir, éta mangrupikeun tren anu ngaganggu anu kuring yakin bakal tumuh. Langkung seueur pemasar anu kuring terang geuleuh kalayan departemén IT na. Dina hiji bisnis kuring damel (anu ngagaduhan sababaraha puluhan wéb), kami leres-leres kaluar sareng mésér paket hosting luar.

Waktosna kanggo ngarobih! Jurusan IT anjeun kedah tiasa dianggo jeung anjeun bisa jadi téknologi anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun usaha anjeun.

Ieu tulisan anu saé ti Hugh MacLeod ngeunaan topik:

Jahat Bunny sareng Departemen IT

11 Komentar

  1. 1

    Kuring kungsi pelesir ngajalankeun téhnologi sarta operasi pikeun sababaraha startups. Startups ngembang pesat pisan sareng kabutuhan pamasaran anu hébat. Upami sanés pikeun gawé babarengan antara tim téknologi, ops, pamasaran, sareng biz dev… ogé moal aya anu kajantenan.

    Kolaborasi kedah kajantenan sareng SUMBER DAYA kedah dibagikeun ogé. Alesan anu seueur di IT bakal masihan anjeun seueur négatip nyaéta kieu (sahenteuna dina pangalaman kuring):
    1. Paling budgets téhnologi pisan ketang. Bieu aya rohangan pikeun ngambekan. Anjeun mawa hal sejenna nu bakal ngarugikeun sumberdaya, tapi anjeun GAGAL mawa nanaon ka méja tapi requests, anjeun teu akting salaku tim jeung karanjingan anjeun hurting pausahaan. Anjeun hoyong hiji hal - mayar eta. sumberdaya Tech henteu gratis.
    2. jalma IT henteu idiots. Upami anjeun ngarawat aranjeunna sapertos kitu, aranjeunna bakal ngabales. Sapertos hirup. Éta pikeun kapentingan perusahaan anu anjeun investasikeun waktos pikeun mastikeun yén jalma-jalma IT gaduh pamahaman anu lengkep ngeunaan naon dampak proyék anjeun. Nyuhunkeun input sareng anjeun bakal nampi kolaborasi.

    Téknologi bisnis mangrupikeun inti pikeun produktivitas sareng efektivitas karyawan. Nyampurkeun eta nanaon kirang ti éta judgment goréng.

    Sareng anu terakhir, proyék téknologi anu sigana saderhana pikeun non-techies biasana sesah pisan dilaksanakeun. Sareng proyék-proyék susah tiasa gaduh solusi anu gampang pisan. Janten kolaborasi sareng tim anjeun. Upami anjeun milih nyiptakeun silos, anjeun kedah ngarepkeun hasil anu goréng.

    Kedah aya hiji jalma ti IT anjeun dina unggal rapat pamasaran. Éta anu kuring sok ngajengkeun.

    Ukur cén 2 na mah.

    Apolinaras "Apollo" Sinkevicius
    http://www.apsinkus.com

    • 2

      Apollo, bari kuring satuju sareng sadaya anu anjeun nyarios, kuring henteu nyangka yén alesan éta mangrupikeun alesan pikeun nganonaktipkeun IT. Panjang sareng pondokna dugi ka tujuan bisnis. IT kedah saluyu sareng tujuan bisnis pamungkas sanés ngeunaan IT tapi ngeunaan bisnis.

      Sedengkeun pikeun jalma IT henteu janten bodo sareng henteu kedah diperlakukeun sapertos kitu, kuring satuju. Tapi deui tanggung jawab kapamimpinan IT pikeun ngarobih citra jabatanna sareng mastikeun yén umatna henteu ngabales kalakuan anu goréng.

      Butuh kapamimpinan anu leres dina IT pikeun ngadamel jabatan IT anu saé. Pamimpin kedah kaluar tina peran "Kuring guru téknologi" sareng nempatkeun "Kumaha IT tiasa ngabantosan anjeun ayeuna?" topi. Ngan kusabab IT kedah kalibet dina rapat henteu hartosna anjeun bakal janten kecuali anjeun juara nilai IT sareng ngarobih persepsi IT.

      Terserah ka pamimpin IT pikeun ngajantenkeun departemen IT sareng éta hartosna ngarobih cara IT dilakukeun sareng naon éta IT. IT sanés ngeunaan téknologi tapi ngeunaan bisnis sareng ngajantenkeun usaha.

      Adam Leutik

  2. 3
  3. 4

    Saatos janten CIO pikeun perusahaan anu kedah damel sareng perusahaan milyaran dolar, éta pangalaman kuring yén seueur departemén IT ngan saukur bakal némbak hiji hal sabab henteu hoyong ngurus éta. Mangtaun-taun kuring nyarios ka karyawan, peers sareng atasan kuring yén upami aranjeunna hoyong inovasi IT kedah janten enabler sanés disabler!

    Pikeun karyawan kuring éta hartosna ngadangukeun pamundut, upami manajemén parantos mutuskeun yén éta mangrupikeun proyék anu kedah dilakukeun- ngalakukeunana. Sasederhana kitu. Upami aranjeunna tiasa ningkatkeun prosés janten langkung gampang, langkung gancang, sareng langkung murah, usulkeun! Néangan kasempetan éta.

    Pikeun sasama kuring hartosna yén aranjeunna kedah kabuka pikeun ideu ti luar wilayah kaahlianana sareng aranjeunna kedah daék ngajelaskeun masalahna dina hal anu tiasa dimengerti sareng dibantuan ku téknologi.

    Pikeun atasan kuring éta hartosna nangkep parobahan, ngungkit sareng nguatkeun IT upami diperyogikeun sareng anu paling penting nyaluyukeun prioritas IT sareng tujuan bisnis sapertos jaminan kualitas, efisiensi produksi sareng ngakuan yén sanaos IT sanés generator pendapatan, éta tiasa ngahémat artos perusahaan unggal taun. ti éta spent. IT henteu kedah ngan ukur biaya.

    Ngan kusabab éta "henteu aya dina anggaran" sanés alesan anu saé pikeun henteu ngalaksanakeun program hemat biaya, ningkatkeun efisiensi. Éta hartosna urang kedah prioritaskeun deui proyék-proyék urang sareng nyorong deui.

    Adam Leutik
    http://www.connectivemobile.com

  4. 5

    Henteu ngan ukur para IT-guys anu tiasa nganonaktipkeun usaha pamasaran ngaliwatan téknologi anyar. Kadang-kadang anjeun lumpat ka marketeers anu bisa nolak téhnologi anyar, sabab bisa ningali eta salaku anceman pikeun peran profésional maranéhanana.
    Kuring yakin yén saha aub dina pamasaran kudu nyaluyukeun diri kana téhnologi pinter jeung ongkos-éféktif anyar. Jalma anu henteu ngalakukeun pasti nyanghareupan waktos anu langkung susah tibatan anu ngalakukeunana.

  5. 6

    Kuring yakin Peter Drucker ngagaduhan kutipan sakali anu nyarios, "Naon anu kajantenan ka 'I' di IT?" Fokus IT nyaéta sareng parantos kana téknologi. IT jarang staffs informasi atawa komunikasi folks, atawa jalma pikeun mempermudah inovasi IT. Kantun nempatkeun, paling departemén IT kudu diganti ngaranna "HelpDesk" atawa "Email Department".

  6. 8

    Peter Drucker nyerat tulisan anu saé 10 taun ka pengker. Disebutkeun yén panyitak dijieun Lords and Barons salila revolusi informasi saméméhna sabab erroneously credited pikeun informasi disadiakeun. Leuwih waktos aranjeunna janten langkung kerah biru, katempona teknisi leuwih ti panyipta sabenerna.
    Seueur perusahaan anu teu kahaja dijalankeun ku departemén IT na mutuskeun naon anu bakal dilakukeun heula.
    Papanggih sabulan sakali, atanapi malah unggal dua minggu, sareng jalma-jalma anu ngajalankeun perusahaan kedah nyetél prioritas. Lajeng ngabejaan dulur, kaasup IT, naon maranéhna. Pastikeun hal-hal anu penting parantos réngsé, sareng, anu sami pentingna, naon anu henteu bakal dilakukeun bulan ieu.
    Upami anjeun ngijinkeun IT pikeun prioritas, anjeun ngajantenkeun aranjeunna Lords sareng Barons. Éta kedah dihargaan pisan pikeun ngamungkinkeun sareng ngadukung visi perusahaan anjeun, tapi gagal pikeun prioritas pikeun aranjeunna, sareng gagal ngawartosan pangguna naon anu henteu bakal dilakukeun, nyaéta gagal mingpin perusahaan anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.