Ngeureunkeun Overload Email ku Unroll.me

buka baju kuring

Unggal sababaraha bulan, kuring kedah ngalangkungan email sareng ngawitan nyaring sadaya sampah. Tina platform anu kuring parantos nyobian, dugi ka bewara sosial sareng buletin - koropak anjeun dikemas. Abdi ngagunakeun sababaraha alat anu saé pikeun ngabantosan ngaturna, sapertos Mailstrom, tapi éta tetep rada kaluar tina kendali.

Unroll.me aya di dieu pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun kendali koropak anjeun. Daripada nampi sababaraha email langganan sadidinten, anjeun tiasa nampi ngan ukur hiji. Leres, urang nyarios hiji. Rollup ngagabungkeun langganan anu anjeun pilih sareng ngatur kana hiji email anu dicerna sadidinten anu merenah. Kumaha upami email anu teu dihoyongkeun? Kalayan ngan ukur hiji klik, batal tina unggal spam anu dipikaterang ku umat manusa. Nyaan.

unroll-190-langganan

Saatos ngadaptarkeun Unroll.me, kuring panginten aya pitunjuk naha koropak kuring tilelep ... aranjeunna ngaidentifikasi 190 langganan anu sanés! Unroll.me ayeuna ngamungkinkeun kuring ngagulung surélék anu kuring pikahoyong tetep dina email anu responsif, responsif, unggal unggal dinten atanapi kuring henteu sadar yén kuring langganan!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.