Kalibet! Aturan Bisnis sareng Média Sosial

kalibet.pngSalami sasasih kapengker, kuring kantos maca Kalibet: Pitunjuk lengkep pikeun Merek sareng Usaha Ngawangun, Ngokolakeun, sareng Ngukur Sukses dina Wéb Anyar.

Ieu sanés lampu baca - a kumplit pituduh tiasa janten kirang pandang! Éta buku anu anjeun leres-leres kedah linggih, konsentrasi sareng nyerna hiji halaman dina hiji waktos. Brian parantos ngungkulan dirina tina buku ieu - éta komprehensif sareng tiasa nutupan unggal unsur mérek, wéb sareng média sosial dugi ka ayeuna.

Kusabab éta lengkep, janten sesah nyerat hiji postingan ngeunaan sadayana buku. Hasilna, Abdi hoyong bagikeun kompilasi Brian ngeunaan aturan Dursasana pikeun bisnis sareng média sosial tina Bab 17 (tinekanan ku kuring):

  • Mastikeun a konsisten, kepribadian, sareng merk-ditingkatkeun nada sora.
  • Tambihkeun nilaina pikeun unggal papacangan - nyumbang kana jangkung sareng warisan.
  • Hormat ka saha anjeun damel sareng ogé hormat forum anu anjeun ilubiung.
  • Pastikeun yén anjeun hak cipta ngahargaan sareng latihan sareng ngamajukeun panggunaan kontéks kontén anu lumaku.
  • Ngajaga rahasia sareng proprietari Inpo.
  • Jelas transparan sareng janten manusa (tah, janten dipercaya sareng ngabantosan).
  • Ngalambangkeun naon anu anjeun kedah ngagambarkeun.
  • Terang sareng beroperasi dina wates ditetepkeun.
  • Terang iraha bade ngalipet aranjeunna sareng henteu ngiringan troll atanapi lebet bubu paguneman.
  • Tetep hal paguneman sabab lumaku pikeun ngagambarkeun sareng nguatkeun kapribadian sareng nilai mérek anjeun sareng mérek anu anjeun ngagambarkeun.
  • Tetep dina pesen, dina titik, sareng dina jalur sareng tujuan tina peran anjeun sareng tujuanana pangaruh kana bisnis dunya nyata anu anjeun sumbangkeun.
  • Entong tong sampah pasanggiri - henteu langsung, kitu waé.
  • nyuhunkeun hampura lamun perlu.
  • Janten akuntabel pikeun tindakan anjeun sareng nawiskeun teu aya alesan.
  • Nyaho saha anjeun nyarios sareng naon anu aranjeunna milari.
  • nyingkab hubungan, representasi, afiliasi, sareng niat.
  • praktek nahan diri; sababaraha hal anu henteu pantes dibagi.

Pedoman ieu henteu ngan ukur nutupan aturan Dursasana online, kuring hoyong ieu mangrupikeun aturan pamaréntahan tina interaksi naon waé sareng pagawé ti perusahaan mana waé. Brian teraskeun nyarankeun ka unggal pamaca pikeun nempatkeun buku sareng netepkeun padoman nyalira. Saatos damel pikeun sababaraha perusahaan, kuring parantos ngingetkeun ngeunaan ngalanggar aturan sapertos ieu. Hiji perusahaan anu kuring terang resep nyandak unggal kasempetan pikeun sampah (anu aranjeunna percanten) persaingan ... sareng unggal-unggal kuring yakin aranjeunna ngerakeun diri.

Buku ieu ngagaduhan seueur inpormasi sareng kedah janten bacaan wajib pikeun unggal perusahaan anu teuleum kana média anyar. Sanaos anjeun henteu maca buku ti sampeu dugi ka panutup, tata ruang buku, bagian rujukan anu lengkep, sareng indéks anu katégori ogé ngajantenkeun buku rujukan anu saé pikeun desktop pamasar mana waé.

2 Komentar

  1. 1

    Salaku konsultan IT kuring sadar pisan yén manajemén IT berjuang sareng naha média sosial produktif atanapi obstruktif pikeun perusahaan sareng padamelna. Parangkat lunak nuju dikembangkeun sareng kabijakan sareng watesan anu diputuskeun sapopoé ku manajer IT. Kaamanan jaringan perusahaan dipertaruhkeun tapi poténsi pikeun inovasi nganggo média sosial mangrupikeun wortel anu cekap ageung pikeun diskusi kumaha leres-leres ngamankeun média éta. Jaringan Palo Alto ngagaduhan whitepaper, http://bit.ly/d2NZRp, anu bakal ngajalajah masalah ngeunaan média sosial di tempat damel. Penting pikeun henteu ngan ukur ngartos kauntungan langsung tina usaha kumaha hirup, tapi ancaman anu disayogikeun ka ROI sareng produktivitas perusahaan anu langkung ageung nalika ngeunaan kaamanan sareng kaamanan server.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.