Dursasana Sanés Indikator Kinerja Key Marketing (KPI) pikeun Kaseueuran Perusahaan

Koméntar Website sareng Dursasana Sanés KPI Pamasaran

Teu percanten ka abdi? Sakumaha seueur artos perusahaan perusahaan tina koméntar? Sakumaha seueur artos perusahaan anjeun damel tina jalma-jalma anu mairan? Sakumaha seueur artos perusahaan anjeun damel ti jalma anu mairan kana tulisan média sosial anjeun?

Meureun moal aya.

Dursasana, sakumaha diukur ku koméntar atanapi partisipasi, is omong kosong pikeun seuseueurna usaha. Seueur ahli bakal ngaganjel métrik ganjil ieu, nyatakeun yén aranjeunna bakal ngahasilkeun pendapatan, sapertos narik kelenci tina topi. Ieu jalma anu sami anu ngiklankeun iklan bonéka kaos kaki dina iklan Super Bowl pikeun perusahaan anu kaluar tina bisnis.

Naha aya anu ngabuktikeun korélasi dina situs média sosial atanapi blog anu ngabuktikeun hubungan langsung antara konversi sareng koméntar? Tina situs anu kuring tingali, koméntar ditulis ku jalma anu sigana moal pernah mésér ... babaturan, kolega, dissenters, sareng jalma anu nyobian ngawangun otoritas online. Kalayan sadayana, éta diragukeun yén salah sahiji diantara aranjeunna bakal ngagaleuh.

Dursasana kedah pernah diukur dina koméntar atanapi réspon média sosial kacuali anjeun tiasa ngaitkeun interaksi éta langsung kana pendapatan salajengna. Koméntar sareng sawala henteu kedah janten métrik suksés pikeun bisnis kecuali anjeun tiasa ngabuktikeun yén éta mangaruhan tingkat konvérsi anjeun.

Pengecualian: Reputasi Online

Mangpaat anu teu langsung nyaéta réspon positip dina média sosial, anu tiasa ningkatkeun reputasi online bisnis anjeun - sareng pamustunganana ngakibatkeun konsumén atanapi bisnis sanés mésér ti anjeun dumasar kana reputasi éta. Éta pujian sareng rekomendasi mangrupikeun emas murni ... tapi sering ogé hésé ditambang di média sosial.

Naha anjeun hoyong janten aktipitas sareng palanggan anjeun? Leres! Patarosan na: Nyaéta jalma anu anu aktipitas saleresna konsumén? Meureun henteu!

Kuring henteu nyobian nunjukkeun teu hormat atanapi ngaleungitkeun penghargaan anu kuring gaduh pikeun anjeun anu ilubiung dina blog kuring. Abdi resep komentar! Koméntar mangrupikeun kontén anu dihasilkeun ku pangguna anu kuring percanten ogé ngabantosan ngajaga halaman kuring dina paguneman sareng dina mesin pencari. Éta henteu langsung hartosna panghasilan pikeun kuring kumargi kuring tiasa nunjukkeun korélasi langsung antara jumlah koméntar sareng jumlah iklan anu diklik.

Anjeun henteu ngajalankeun panerbitan. Anjeun nuju ngajalankeun usaha.

Janten Naon Dursasana?

Dursasana nyaéta telepon, pamundut démo, unduhan anu kadaptar, pamundut usulan… atanapi pameseran anu saleresna. Dursasana nyaéta kagiatan naon waé anu tiasa langsung dihasilkeun kana pendapatan anu dihasilkeun ku ayana online anjeun.

Upami perusahaan anjeun bakal ngukur efektivitas blog anjeun, anjeun kedah ngitung anu saleresna Balik deui kana Investasi Pamasaran:

ROMI = (Konversi * Penghasilan) / (Total Biaya Tenaga Kerja + Total Biaya Platform)

Hayu urang leupas tina ieu papacangan hocus-pocus sareng mimitian ngobrolkeun métrik nyata kasuksesan ... sabaraha artos perusahaan anjeun hasilkeun ngaliwatan usaha pamasaran digital na.

Bener henteu sesah éta. Salah sahiji conto nyaéta pangakuan anyar Dell yén aranjeunna parantos tiasa ngungkit Twitter langkung tina $ 1,000,000 dina pendapatan!

Ukur naon ngitung! Upami perusahaan anjeun kalibet dina strategi média sosial, éta saé. Jujur, transparan, muka jalur komunikasi pikeun prospek anjeun (biasana anu milarian) sareng ngukur pangaruh tina kerja keras anjeun ... sacara tunai!

One comment

  1. 1

    Éta hésé pisan pikeun perusahaan pikeun ngukur papacangan sanaos. Kusabab seuseueurna aranjeunna nyewa batur pikeun ngajalankeun kampanye sosialna (twitter, myspace, facebook, jsb) aranjeunna panginten henteu terang naon anu kedah diukur. Upami konsultan whiz bang nyarios éta jalan, éta kedah leres? Barina ogé, anjeunna tetep nyarios kumaha hébatna sareng yén urang kedah mertimbangkeun ningkatkeun anggaran iklan urang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.