Naon Kategori Kandungan Paling Ngiringan Online sareng Mobile?

Depositphotos 22677001 m

Pemasar kontén panginten hoyong nyatet anu pangénggalna Analisis AddThis ieu ngeunaan Dursasana eusi dina méja na alat sélulér. Analisis Q3 perusahaan ngungkabkeun tren sareng paripolah anu pikaresepeun nalika ngeunaan eusi konsumén anu paling sering dilakukeun, dimana aranjeunna kalibet, sareng waktos dinten aranjeunna paling dipikaresep ningali éta.

Numutkeun kana AddThis, kategori eusi anu ningali paling aktipitas dina sélulér nyaéta kulawarga sareng parenting kalayan kandungan anu aya hubunganana sareng kakandungan narik 187 persén langkung seueur lalu lintas tina sélulér. Ieu dituturkeun ku ritel kalayan 6.3 persén patalimarga sareng perjalanan di 6.1 persén patalimarga sélulér.

Nalika ngeunaan eusi sélulér, kategori anu ningali paling aktipitas, sakumaha anu dihartikeun ku panémbong halaman langkung tina saparapat éta kulawarga sareng parenting, perjalanan sareng ritel. Khususna, kandungan anu aya hubunganana sareng kakandungan ningali 187 persén langkung seueur pangunjung ti sélulér. Eusi ritel nampi 6.3 persén patalimarga sélulér sareng kontén perjalanan nampi 6.1 persén patalimarga sélulér.

Sedengkeun patalimarga sélulér terus ningkat - perusahaan ngalaporkeun yén patalimarga sélulér dina jaringan na parantos ningkat genep persén unggal bulan salami genep bulan ka pengker - aya sababaraha kategori kontén anu konsumen condong ningali langkung seueur dina komputer. Ieu kalebet kauangan pribadi sareng pendidikan. Numutkeun ka AddThis, dina kuartal katilu, eusi atikan ningali langkung 74 persén patalimarga tina komputer desktop sareng 64 persén patalimarga kana kontén kauangan pribadi kajantenan dina desktop.

Salaku tambahan, analisis mendakan yén konsumsi politik sareng kontén kajadian ayeuna puncak antara 5 enjing sareng 8 enjing nalika kategori gaya & pantun sareng hiburan narik lalu lintas paling seueur antara genep wengi sareng tengah wengi.

Sacara umum, 10 kategori top eusi paling sering dibagi dina Wéb terbuka salami kuartal katilu, numutkeun AddThis, mangrupikeun perjalanan, politik (henteu héran kumargi urang gaduh pamilihan jangka menengah), bumi, olahraga, tuangeun, kaséhatan, kauangan, gaya & mode, seni rupa sareng pendidikan - dina urutan éta.

ngalakonan-eusi-kategori

Facebook, Twitter sareng Facebook Likes tetep janten tilu jasa bagi hasil saparapat-saparapat. Analisisana didasarkeun kana 1.7 milyar panyungsi Wéb anu unik sareng anonim dina komputer méja sareng 720 juta alat sélulér ti 1 Juli dugi ka 30 Séptémber 2014.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.