Ningkatkeun Kamampuan Milarian Situs Internal WordPress sareng Pilarian Laju Jetpack

Jetpack Advanced Milarian WordPress

Paripolah browsing konsumen sareng bisnis teras robih sapertos aranjeunna ngawula diri sareng milari inpormasi anu aranjeunna peryogikeun bari henteu kantos ngahubungi perusahaan anjeun. Sedengkeun taksonomi, breadcrumbs, eusi anu aya hubunganana, sareng desain mangrupikeun elemen panganteur pangguna anu kritis anu ngabantosan pengunjung, milarian situs internal sering dipopohokeun.

Pilarian Situs WordPress

Sedengkeun WordPress ngagaduhan pungsionalitas milarian internal saprak didirikeun, éta gumantung kana kamampuan éditor pikeun ngaoptimalkeun judul, kategori, tag, sareng kontén.

Éta tiasa ngenalkeun masalah pangalaman, sanaos. Upami anjeun ngaoptimalkeun milarian internal sareng anjeun tiasa kaleungitan keterlibatan dina kontén anjeun. Optimalkeun pikeun pamiarsa sareng anjeun tiasa kaleungitan akurasi sareng pamilarian internal WordPress. Sareng upami anjeun nganggo Woocommerce, éta hartosna anjeun kaleungitan penjualan.

Jalma dina situs eCommerce nyaéta Kamungkinan 2x mésér hal nalika aranjeunna milarian

Econsultancy

Pilarian Situs Laju Jetpack

Perusahaan induk tina WordPress tetep nawiskeun jasa mayar sareng tambihan, sareng salah sahiji plugins anu langkung populér jetpack. Jetpack mangrupikeun plugin anu saé anu tiasa dianggo pikeun ngajaga situs anjeun aman, ningkatkeun kagancangan situs anjeun, ningkatkeun kamampuan situs anjeun, sareng ngalaporkeun éta nganggo paket analytics anu padet.

Sugan salah sahiji fitur anu paling pikaresepeun, nyaéta Milarian Jetpack… Paningkatan anu saé pikeun kamampuan milarian WordPress anu nguatkeun pangguna nganggo prioritas tambahan, saringan, sareng milarian katégori tulisan, halaman, produk, sareng jinis pos khusus anu sanés. Fitur kaasup:

  • Hasil anu saluyu pisan sareng algoritma peringkat modéren
  • Hasil naekeun sareng diprioritaskeun dumasar kana statistik situs anjeun
  • Milarian instan sareng nyaring tanpa ngamuat halaman deui
  • Milarian saring sareng rupa (ku tag, kategori, tanggal, taksonomi khusus, sareng jinis posting)
  • Ningkatkeun kasaluyuan téma pikeun desktop sareng mobile
  • Panginditan waktos nyata, janten indéks pamilarian anjeun bakal diénggalan dina sababaraha menit tina parobihan situs anjeun
  • Pangrojong pikeun sadaya basa, sareng analisis basa anu maju pikeun 29 basa
  • Istilah pamilarian anu disorot dina koméntar sareng kontén kontén
  • Koréksi éjahan gancang sareng akurat

Upami jalma tiasa kéngingkeun jawaban anu aranjeunna hoyongkeun gancang-gancang tanpa kedah ngirim email ka kuring, éta murni emas sareng éta ngajantenkeun padamelan kuring langkung gampil. Kuring ngiklankeunana dina konsultasi klien kuring sareng ngawartosan jalma pikeun ngagunakeunana sabab éta leres-leres tiasa dianggo.

Kylie Mawdsley, Konsultan Desain Interior, Kylie M. interiors

Martech Zone Pilarian situs

Kuring parantos ngamutahirkeun pamilarian situs kami dina Martech Zone kanggo ngalebetkeun Milarian Jetpack janten anjeun tiasa ningali nyalira kumaha langkung saé pangalaman pangguna. Pamaké tiasa ngarobih prioritas hasilna dumasar kana hubungan atanapi umur tulisan. Atanapi, aranjeunna tiasa nyaring hasilna dumasar kana kategori, tag, atanapi taun diterbitkeun.

milarian jetpack martech zone

Administrator tiasa ngarobih interaksi milarian internal sareng desain sareng sababaraha pilihan:

  • Nyetél urutan sortir standar dumasar kaitanana, paling anyar, atanapi barang anu pangkolotna.
  • Ngaktipkeun téma poék atanapi hampang.
  • Muka overlay input nalika pangguna mimiti ngetik atanapi nalika aranjeunna pencét milarian.
  • Kamampuh ngaluarkeun tulisan, halaman, jinis tulisan khusus, atanapi média.
  • Kamampuhan pikeun milih tina format anu béda.
  • Kamampuhan pikeun ngarobah latar tukang opacity dina overlay.
  • Kamampuh ngarobih warna sorotan istilah pamilarian anu aya dina hasil pamilarian.

Pilarian Jetpack mangrupikeun pamayaran anu mayar anu tiasa dibanderol nyalira atanapi digabungkeun sareng paket Jetpack anjeun sadayana.

Ningkatkeun kana Milarian Jetpack

Bantahan: Kami mangrupikeun afiliasi tina Milarian Jetpack.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.