Enrich Halaman Facebook Anjeun sareng Sosial Kalér

Enrich Halaman Facebook Anjeun nganggo Sosial Kalér | Blog Tech Marketing

Cinta éta atanapi benci, anjeun moal tiasa malire Facebook nalika ngeunaan aktipitas média sosial. Sanaos sababaraha ahli ngajengkeun fokus dina mérek anjeun ngalangkungan halaman wéb, blog, pamasaran email, sareng sajabana, éta henteu ngaraos nyeri ayana Facebook anu kuat, anu dina gilirannana tiasa naekeun lalu lintas halaman wéb.

Sosial Kalér nyayogikeun kerangka pikeun ngeuyeuban halaman Facebook anjeun sareng aplikasi anu ngadorong papacangan.

Témplat aplikasi anu ditawarkeun kalebet Sweepstakes, Deal Share, Eksklusif, Fan Kupon, Video Channel, Photo Showcase, Sign Up, First Impression, Show and Sell, Partner Pages, Document Display, RSS Feed, Donate, Viral Wave, Video Premier, Twitter Feed , Sukarelawan sareng Peta Éta. Pangaluaran anu kasohor, Nanging, nyaéta aplikasi anu ngamungkinkeun ngaluncurkeun kontes poto atanapi kontes anu dihasilkeun ku pangguna sanés.

Kustomisasi sareng téks, gambar sareng tautan anu aya gampil sareng lugas ngalangkungan sistem manajemen eusi anu napel dina unggal aplikasi.

Fitur anu penting pikeun tiap aplikasi nyaéta "kipas gerbang." Nalika fitur ieu diaktipkeun, anu nganjang kedah "resep" halaman éta sateuacan diidinan berinteraksi sareng aplikasi. Aplikasi éta ogé ngahijikeun mulus sareng North Social CRM anu nyayogikeun alat analitik sareng kamampuan pikeun ngajadikeun otomatis email sareng tugas anu dijadwalkeun sanés.

Enrich Halaman Facebook Anjeun nganggo Sosial Kalér | Martech Zone

Rencana harga per halaman sanés kanggo aplikasi khusus. Harga mimitian $ 19.99 per bulan pikeun hiji halaman, sareng gumantung kana jumlah peminat dina halaman. Palanggan tiasa nganggo sadaya aplikasi anu ditawarkeun dina halaman. Pilihan uji coba gratis sayogi tina ménu utami.

Sosial Kalér ngaleungitkeun pamasar tina sisi téknis Dursasana ngalangkungan Facebook, ngamungkinkeun aranjeunna ngaluncurkeun aplikasi anu dinamis tanpa nyerat kode naon waé. Kumaha aplikasi ieu dianggo dina nyetir Dursasana gumantung kana kumaha pamasar milih ngagunakeun éta.

Lalajo tinjauan aplikasi Sosial Kalér:

Tingali conto kumaha pemasar sareng mérek parantos ngagunakeun Kalér Sosial dina halaman Facebookna:

Pikeun ngadaptar sareng ngalanggan aplikasi, kantun kana aplikasi anu diperyogikeun teras pencét dina "Pasang aplikasi ieu" tab. Sistem bakal nungtun pangguna ngalangkungan prosés pendaptaran sareng ngadaptar. Pikeun ngahubungi atanapi kanggo terang langkung seueur, kantun pencét dina "Kedah nyarios?" tautan anu nembongan dina homepage.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.