Rebuzz: Manajemén Marketing Perusahaan

Éta frasa buzz anu pupus sababaraha taun ka pengker tapi ayeuna janten deui moméntum. Kuring resep cutatan ieu ti panulis, Gerry Brown:

Hiji hal anu jelas sanaos - balaréa iklan sareng pamasaran ngartos yén wéb mangrupikeun sumber inpormasi penting pasar sareng saluran komunikasi anu poténsial pikeun palanggan poténsial. Nalika pasar parantos asak sareng pamimpin pasar muncul, bakal aya tambihan gancang tina pengeluaran. CRM panginten tiasa janten rada didiskreditkan, tapi solusi Manajemén Pamasaran Perusahaan anu langkung lega dijalankeun ku wéb bakal janten dimana-mana.

sumber: Diréktur IT

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.