30 Platform Komunikasi Sosial Perusahaan

Pakakas Kolaborasi Sosial Perusahaan

Sistem manajemén proyék online parantos janten platform kolaborasi sosial, ngalebetkeun aliran kagiatan, tugas, ngajadwalkeun, manajemén dokumén sareng integrasi kana sistem éksternal. Ieu mangrupikeun industri anu maju gancang sareng aya seueur pamaén dina industri. Kami nyobian pikeun ngaidentipikasi pamaén luhur dina platform komunikasi sosial perusahaan pasar di dieu!

Azendoo - Rencanana, ngatur, kolaborasi sareng ngalacak karya tim anjeun ti hiji tempat.

Bizzmine - Platform alur kerja anu fleksibel pikeun mempermudah prosés bisnis anjeun.

Bloomfire - Platform keterlibatan pangetahuan Bloomfire masihan anggota tim kakuatan pikeun néang — sareng nyumbang kana — kapinteran koléktif organisasi anjeun.

Brightpod mangrupikeun perangkat lunak kolaborasi proyék anu paling gampang anu bakal dianggo ku tim pamasaran anjeun pikeun ngaraos tenang, fokus sareng kontrol. Dipercanten ku langkung ti 428 perusahaan.

5b516e46bde94eebccbdb4e5 brightpod macbook app vektor

Chanty - obrolan tim anu Powered AI saderhana. Kengingkeun olahtalatah taya anu aman bebas salawasna.

Tim Webex Cisco - sadaya pakakas kolaborasi tim anu anjeun peryogikeun pikeun tetep maju sareng ngahubungkeun sareng alat sanés anu anjeun anggo pikeun nyederhanakeun kahirupan.

Cengkat - Kirimkeun klien & tim anu nyanghareup ka klien pikeun touch aman tina platform anu dilabélan bodas & aplikasi mobile ayeuna.

Fleep - Ngagabungkeun olahtalatah sareng ngabagi file sareng tugas, Saré ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun koordinasi karya tim anjeun ti ideu dugi ka éksékusi.

para - Flock ngajadikeun komunikasi sareng kolaborasi gampang

Flowdock - sadaya paguneman anjeun, barang damel sareng alat dina hiji tempat. Prioritaskeun padamelan, ngabéréskeun masalah, milarian sareng ngatur peuntas tim, lokasi sareng zona waktos.

Jive - Di jero perusahaan, platform Jive ngawasa jaringan sosial perusahaan viral dimana karyawan nyambung sareng kolaborasi.

GabungKubus - Alat kolaborasi Sadaya-dina-hiji, saderhana sareng intuitif.

MangoApps platform komunikasi & kolaborasi karyawan sadaya-dina-hiji.

Matattermost - Kolaborasi tim perusahaan sareng olahtalatah anu nyebarkeun lokal atanapi infrastruktur awan dina kadali IT.

Microsoft Teams - Ngobrol, pendak, nelepon, sareng kolaborasi, sadayana aya dina hiji tempat.

Microsoft Yammer - Hubungan sareng jalma-jalma di organisasi anjeun pikeun nyandak kaputusan anu langkung saé, langkung gancang.

Monday.com - alat kolaborasi anu ngamungkinkeun anjeun ngalacak kamajuan tim anjeun sahingga anjeun salawasna terang dimana kaayaanna nangtung.

Podium - leyuran manajemén damel anu tiasa disesuaikan anu dipercaya ku para pamimpin sareng padamelan resep digarap.

Protonet - Henteu. 1 solusi pikeun komunikasi sareng kolaborasi di lingkungan anu aman.

Rocket.chat - Kontrol komunikasi anjeun, atur data anjeun sareng gaduh alat kolaborasi anjeun nyalira pikeun ningkatkeun produktivitas tim.

Ryver - Tim anjeun kolaborasi sadayana dina hiji aplikasi.

Salesforce Chatter - Bagikeun kaahlian, file, sareng data di perusahaan anjeun dina Jaringan Sosial Perusahaan.

SAP SuksesFactors Human Experience Management (HXM) Suite - nyiptakeun jinis papacangan pagawé anu ningkatkeun hasil bisnis.

Slack - Tetep paguneman diatur dina Slack, alternatif pinter kana email.

Swabr - platform komunikasi interaktif pikeun perusahaan

swabr mac pikeun halaman badarat

gawe babarengan - Kerja babarengan mangrupikeun pakakas manajemén proyék sareng pakéan anu ngabantosan tim ningkatkeun kolaborasi, pisibilitas, akuntabilitas sareng akhirna hasilna

Tracky - Sambungkeun. Kolaborasi. Bagikeun.

ngarara - Twist masihan tim anjeun hub anu teratur pikeun ngabahas ideu, ngabagi pembaruan, sareng ngawangun ilmu anu sadayana tiasa ditingali deui - bahkan mangtaun-taun engké.

Kabel - Kolaborasi modéren cocog sareng kaamanan anu paling canggih sareng pangalaman pangguna anu unggul.

Salah mangrupikeun platform online pikeun damel gancang, gampang, sareng éfisién dina tim anu ko-lokasina sareng didistribusikeun.

13 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hai @ facebook-1097683082: disqus! Seueur platform ieu ngagaduhan integrasi sareng fitur anu teu saling tumpang tindih. Hésé pikeun perusahaan pikeun mésér heula platform perangkat lunak teras nyobian nyaluyukeun prosés internalna pikeun nampung éta. Éta biasana ngakibatkeun gagal.

      Kami ngarékoméndasikeun ngadokumentasikeun prosés internal anjeun - kalebet sateuacan sareng saatos kajadian, teras anjeun biasana tiasa mendakan platform anu caket cocog. Misalna, upami anjeun nganggo email seueur ... maka platform anu maos réspon email sareng ngadorong béja ngalangkungan email kalayan kontrol anu terbatas bakal jalan. Tapi upami anjeun nganggo Salesforce ... maka anjeun panginten hoyong nganggo anu ngahiji sacara khusus. Miharep éta ngabantosan!

  2. 4

    Hatur nuhun pisan kana daptarna. Sababaraha nami leres-leres énggal pikeun sareng bahkan hébat nalika kuring gaduh kasempetan pikeun terang alat anyar. abdi parantos ngagunakeun sistem manajemen tugas Comindware anu ogé saé pikeun komunikasi, manajemén proyék.

  3. 5
  4. 6
  5. 7
  6. 9
  7. 10

    Daptar hébat. Clinked kéngingkeun sora kuring pikeun nami awon sareng Jive pikeun pidéo anu paling parah (sanaos platform anu saé).

  8. 11
  9. 12
  10. 13

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.