Fitur Platform Média Pamasaran Sosial Perusahaan

Fitur Platform Média Sosial Perusahaan

Upami anjeun organisasi ageung, biasana aya genep aspék kritis parangkat lunak perusahaan anu anjeun peryogikeun salawasna:

  • Hierarki Akun - panginten fitur anu paling dipénta pikeun platform perusahaan nyaéta kamampuan ngawangun hirarki akun dina solusina. Janten, perusahaan induk tiasa nyebarkeun atas nami mérek atanapi waralaba di handapeunana, ngaksés datana, ngabantosan dina ngatur sareng ngatur sababaraha akun, sareng ngendalikeun aksés.
  • Prosés persetujuan - organisasi perusahaan biasana ngagaduhan lapisan persetujuan pikeun nungkulan urutan kolaborasi légal, pangaturan, sareng internal. Pembaruan média sosial, salaku conto, tiasa ngalih ti gaul ka desainer grafis, ka manajer, kana légal, balik deui ka éditor, dugi ka penerbit. Ngalakukeun ieu panangan nganggo email atanapi spreadsheet tiasa teu terkendali
  • Patuh, Kaamanan, Log, sareng Cadangan - Di perusahaan anu régulasi atanapi publik, kaamanan paling penting janten platform biasana diperyogikeun pikeun prosés auditing pihak katilu, sareng gaduh arsip internal sareng cadangan dina aktipitas sistem.
  • Single Sign-On (SSO) - Perusahaan hoyong kontrol internal tina aplikasi anu aranjeunna lebet janten log in kana platform ilaharna dikelola ku departemen IT atanapi platform kantorna.
  • Akses aksés - Peran sareng ijin penting pisan pikeun parangkat lunak perusahaan pikeun mastikeun yén batur henteu tiasa jalan kaluar tina prosés anu disatujuan atanapi ngalakukeun tindakan anu teu diidinan ku aranjeunna.
  • Pasatujuan Tingkat Jasa (SLA) - Dina setting global, up-time penting pisan janten satuju kana SLA biasana diperyogikeun pikeun nandatanganan kontrak kalayan sagala platform perusahaan. Ogé, pangropéa sareng downtime diungkabkeun sacara umum pikeun mastikeun yén aranjeunna henteu ngaganggu operasi.
  • Rojongan multi Basa - Kami hirup dina ékonomi global, janten kamampuan pikeun ngadukung sababaraha basa dina antarbeungeut pangguna platform ogé pikeun nyebarkeun dina sababaraha basa penting pisan. Hanjakalna, basa ka katuhu ka kénca sering dijantenkeun salaku skala platform teras hésé pikeun balik sareng ngarékayasa ulang solusina.
  • Zona Multi-Waktos - Anjeun panginten héran kumaha perusahaan ngora teu ngémutan zona waktos nalika nyebarkeun komunikasi. Kumisan ti netepkeun zona waktos masing-masing pangguna kana platform, naha anjeun tiasa ngajadwalkeun komunikasi anu dituju anjeun ka zona waktos target tujuan? Seueur perusahaan gaduh setélan zona waktos akun-lega tibatan ngalebetkeun zona waktos sapanjangna.
  • Integrations - Aplikasi Antarmuka Interfaces (API) sareng integrasi anu dihasilkeun kana sistem sanés anu penting pikeun otomatisasi, aksés data, sareng ngalaporkeun real-time.
  • asuransi - Urang hirup di dunya litigious, janten sarat yén platform ngagaduhan asuransi anu cukup pikeun nutupan gugatan hukum ogé kedah di lebet platform perangkat lunak perusahaan. Sugan platform éta diretas sareng gugatan hukum timbul ti nasabah akhir ... panyadia anjeun panginten tiasa nanggung biaya.

Platform média sosial Enteprise

Masing-masing di luhur kedah dilebetkeun kana platform média sosial anjeun upami anjeun perusahaan perusahaan. Platform Média Sosial biasana ngagaduhan fitur ieu:

  • Manajemén prosés - Kamampuh pikeun memicu urutan tina hiji kelompok pangguna dina sistem ka sistem anu sanés penting. Masing-masing pangguna ngagaduhan peran sareng idin masing-masing anu ngawatesan kamampuanna. Conto:
    • Merk anjeun disebatkeun online (nganggo atanapi henteu nganggo tag). Naha pamundut tiasa dialihkeun ka penjualan upami éta panilitian prospek? Pikeun dukungan pelanggan upami éta masalah klien? Pikeun pamasaran upami éta pamundut média?
    • Anjeun gaduh jadwal kampanye anu ngempelkeun penerbitan sosial kalayan tenggat waktos anu parantos ditangtoskeun. Naha platform média sosial anjeun micu sareng antrian dianggo anu ngalirkeun tim kontén anjeun, kana grafik atanapi tim vidéo anjeun, ka tim hukum atanapi pengelola anjeun, dugi ka persetujuan sareng ngajadwalkeun?
  • Penjadwalan sareng Almenak - Dina tingkat perusahaan sareng subakun, anjeun tiasa sacara gampang nyaring sareng niténan almenak média sosial anjeun sareng napelkeun tugas?
  • Dengekeun Sosial sareng Analisis Sentimen - Dina tingkat perusahaan sareng subakun, anjeun tiasa nyebarkeun kampanye ngupingkeun sosial pikeun jalma, produk, sareng industri sareng analisis séntimén? Dupi anjeun langsung maréntahkeun paménta sacara internal pikeun ngingetkeun tim anu pas pikeun ngaréspon? Naha anjeun tiasa ngalaporkeun sentimen kana waktos pikeun mastikeun yén anjeun ngajaga hubungan anu saé sareng konsumén?
  • Integrations - Naha anjeun tiasa damel dina platform sentral pikeun komunikasi, pesen, sareng nyebarkeun ngaliwatan unggal kanal média sosial sareng akun anu anjeun atur dina tingkat perusahaan atanapi subakun? Dupi anjeun narik data deui kana pangrojong pelanggan atanapi sistem hubungan palanggan upami aya pamundut? Naha anjeun tiasa nyorong patarosan penjualan ka sistem pikeun ngabantosan ngaidentipikasi prospek sareng nyambungkeun titik-titik antara kampanye sareng penjualan sales?
  • Integrasi perjalanan - Naha anjeun sanggup ngaktipkeun pemicu perjalanan omnichannel sareng acara kalayan kagiatan média sosial kontak anjeun salaku unsur pangdeudeul?
  • mesin Learning - Pamakéan AI pikeun kéngingkeun wawasan anu langkung jero ngeunaan mérek, paguneman online sacara umum, papacangan kana pesen-pesen khusus (kecap konci, citra), sareng kamungkinan pikeun akuisisi, upsell, atanapi ingetan.
  • Ngalaporkeun sareng Dasbor - Kanggo sadaya kagiatan, anjeun tiasa ngadamel laporan anu mantep dina tingkat perusahaan sareng subakun anu tiasa disaring kalayan gampang, dibagi-bagi, teras dibandingkeun sareng kagiatan dina kampanye, musim, atanapi periode waktos anu khusus?

Fitur ieu salian ti fitur média sosial has anjeun anu ngaktipkeun otomatisasi, optimasi, penjadwalan, sareng pananggalan usaha média sosial anjeun.

Salesforce Sosial Studio

Salesforce Social Studio nyayogikeun sadaya fitur anu diperyogikeun pikeun Enterprise Social Media Management, kalebet:

  • Administrasi - ngatur pangguna sareng aksés ngalangkungan produk Salesforce.
  • Nyebarkeun - kamampuan ngajadwalkeun sareng nyebarkeun sababaraha akun sareng saluran.
  • Kalibet - kamampuan pikeun sedeng sareng ngiringan paguneman, teras ngolah alur kerja janten jasa atanapi penjualan.
  • Nganalisis - pantau sareng ngupingkeun akun anu dipiboga sareng kéngingkeun wawasan di média sosial dina kecap konci sareng perasaan.
  • Kecerdasan Jieunan - Salesforce Einstein tiasa dianggo pikeun otomatis mengklasifikasikan gambar ku ciri-ciri pikeun kéngingkeun wawasan anu langkung jero ngeunaan Dursasana.

Salesforce Sosial Studio

Naon Platform Media Sosial Perusahaan Pangsaéna?

Henteu sadayana platform média sosial didamel kalayan unggal fitur anu anjeun tingali didaptarkeun di luhur. Kuring kantos ngadorong palanggan kuring ngalangkungan runtuyan léngkah nalika investasi dina téknologi pamasaran anu sering henteu kalebet popularitas platform, penghargaan na, atanapi pangakuan ku firma pihak katilu.

  1. Dimimitian ku Tujuan Anjeun - naon anu anjeun nyobian ngahontal ku platform média sosial? Ngartos teh masalah, pangaruhna kana organisasi anjeun, sareng nilai anu disayogikeun ku solusi anu hadé. Éta tiasa ngalebetkeun tabungan ngeunaan otomatisasi internal, nyandak kaputusan anu langkung saé sareng data real-time, atanapi ningkatna ingetan berkat pangalaman pelanggan anu langkung saé.
  2. Nangtukeun Sumberdaya Anjeun - naon sumber daya internal (jalma, anggaran, sareng garis waktu) anu anjeun kedah ngalih kana platform anu énggal. Naha anjeun ngagaduhan budaya angkat? Naha anjeun ngagaduhan tim anu tiasa ngalaman setrés diajar sareng ngalih kana sistem anu énggal?
  3. Identipikasi Prosés Ayeuna - Inokeun tim internal anjeun ti manajemén dugi ka tanaga anu nyanghareupan palanggan dina prosés média sosial anu ayeuna anjeun parantos laksanakeun. Ngartos dimana hanjelu ogé aprésiasi platform sareng prosés anu ayeuna. Ieu bakal mastikeun yén anjeun milih solusi anu bakal ningkatkeun usaha organisasi tibatan menyakiti aranjeunna. Ieu tiasa dijantenkeun daptar anu béda dina ngaevaluasi platform média sosial anjeun salajengna.
  4. Meunteun Vendor Anjeun - Bandingkeun sumber sareng prosés anjeun ka unggal padagang sareng pastikeun yén éta nyumponan sadayana kamampuan anu anjeun peryogikeun. Meureun aya sababaraha prosés anu meryogikeun jalan nalika palaksanaan atanapi migrasi ... tapi cobian pikeun ngaidentipikasi kumaha anjeun bakal ngaeksekusi unggal prosés kalayan jéntré pisan pikeun ngirangan résiko anu diadopsi.
  5. Ukur Kasempetan - Upami anjeun nanem modal dina platform anu sanés, aranjeunna biasana bakal ngagaduhan fitur énggal anu nyayogikeun kasempetan pikeun ningkatkeun kamampuan investasi téknologi anjeun.

Mindahkeun usaha média sosial perusahaan anjeun kana platform énggal tiasa janten investasi anu luar biasa dina usaha penjualan sareng pamasaran digital perusahaan anjeun. Pilih bijaksana… sareng tong ragu damel sareng a konsultan atanapi analis anu kenal sareng industri sareng tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngaevaluasi sareng pilih vendor anjeun salajengna.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.