Pikir Dina jero Kotak sareng Entrata Marketing Suite

suite pamasaran entrata

Urang Amérika beuki milih perumahan anu nyéwa kusabab jumlah pasangan anu nikah sareng murangkalih turun sacara dramatis sareng Millenial milih janten panyewa kusabab mobilitas, kanyamanan, sareng alesan kauangan.

Kalayan uptick di millennials jenuh pasar sewa, éta henteu heran yén studi anyar parantos mendakan éta 74 persén calon panyéwa susun nuju kana internét nganggo alat sélulérna pikeun milarian apartemenna. Ngeposkeun ka situs daptar internét, optimasi halaman wéb sélulér, média sosial, sareng manajemén reputasi mangrupikeun pikiran pikeun pangurus apartemen. Nanging, bentang harga apartemen anu robih terus-terusan, lebetna tulisan warga kana média sosial sareng situs paninjauan, sareng sajumlah situs internét anu ngajantenkeun parantos janten tugas anu mustahil pikeun manajer tetep tetep.

Suite Marketing Entrata

Suite Marketing Entrata mangrupikeun solusi pamasaran berbasis awan anu komprehensif anu ngabantosan industri apartemen pikeun ngendalikeun harga, reputasi, sareng postingan sadayana bari nyetir langkung seueur halaman wéb milikna.

Mikir Dina jero Kotak

Manajer properti tiasa mendakan sadaya fitur sareng jasa anu diperyogikeun pikeun masarkeun hartana dina lingkup platform Entrata. Aranjeunna henteu kedah peryogi kreatif atanapi pikir di luar kotak pikeun kaperluan pamasaranna sabab platform kami ngalakukeun sadayana pikeun aranjeunna. Ieu mangrupikeun sasajen:

ProspectPortal mangrupikeun solusi halaman wéb anu lengkep responsif anu ngamungkinkeun komunitas apartemen pikeun nunjukkeun daptar séwaan anu sayogi sacara real-time dina halaman wébna. CMS ngamungkinkeun properti pikeun swap poto, asupkeun kecap konci SEO, nambihan kontén seger sareng ngalih kana desain wéb anyar kalayan ngan ukur sababaraha klik dina dasbor Entrata. Salaku tambahan, situs kami ngahijikeun alat-alat generasi kalungguhan (integrasi kartu tamu, peringkat sareng ulasan, pilihan ngajakan online, sareng live chat) pikeun ngabantosan ngajantenkeun pangunjung halaman wéb janten ngawujud anu saleresna.

Urang tiasa ngukur kasuksesan jinis kampanye pamasaran anu kami ngajalankeun, naha éta optimasi mesin pencari, mayar per klik atanapi bahkan kampanye kartu pos. Tina patalimarga wéb, jumlah kartu tamu sareng tingkat konvérsi, platform nyarios ka urang sadayana anu kedah kami terang. Meghan Hill, Wali Perumahan, 150 sipat nganggo Prospect Portal

  • Portal ILS™ - Waktos Ngirit, Ngirangan Éntri Data

Bagian ILS Portal tina dasbor Entrata ngadalikeun sadaya pamasaran online milik sareng feed otomatis pikeun sadaya jasa daptar internét utama. Éta langsung ngaleungitkeun unit anu diséwakeun sareng ngapdet sadaya situs kalayan aya parobihan kana harga sareng kondisi unit sanés.

Kami paling suksés kéngingkeun sadaya tulisan kami dina Craigslist sareng tetep aya di luhur hasil pamilarian. Ngeposkeun langsung ka Craigslist tanpa alat éta rumit sareng nyéépkeun waktos, janten sesah pikeun manajer properti urang posting sakumaha sering urang naroskeun. Ayeuna, urang nuju nambihan patalimarga di sadaya properti ti Craigslist kusabab éta. Amber Ammons, Diréktur Pamasaran sareng Pelatihan, Perusahaan Harta Fore

Sapotong Harga Entrata tina dasbor Entrata ngawaskeun sakitar siklus hirup séwang sareng bentang kalapa pikeun ramalan penilaian anu paling akurat ngeunaan kasabaran harga pikeun komunitas apartemen. Manajer apartemen tiasa ningali data harga dina antar muka anu intuitif sareng grafik sareng grafik anu gampang dibaca pikeun pamahaman anu langsung naha sareng kumaha harga ngalir.

ReputationScore ngumpulkeun ulasan sipat 'ti saluruh wéb kana hiji antar muka dina dasbor Entrata anu ogé kalebet média sosial lengkep sareng sistem manajemen eusi ulasan. Sistem ngalaporkeun ngabantosan sipat ngukur kinerja langkung waktos, nyorot kaunggulan sareng kalemahan sipat.

Entrata nembé ngempelkeun data ngeunaan persépsi sareng valuasi ulasan sareng média sosial pikeun langkung ti 2,000 padumuk apartemen.

Pencét di dieu pikeun maca studi lengkep

  • Layanan SEO - Ngaronjatkeun pisibilitas, Ngaronjatkeun Lalu Lintas

Kami nawiskeun klien kami kalayan duanana halaman sareng kaluar-halaman strategi SEO pikeun ningkatkeun pisibilitas sareng patalimarga ka halaman wébna. Salaku tambahan, tim kami nyayogikeun strategi manajemén reputasi online anu beragam anu ngalangkungan sadayana tina nyiptakeun eusi aslina dugi ka ngaitkeun halaman sipat sareng situs média anu terpercaya.

LeadManager ngahijikeun sadayana patalimarga kartu tamu pikeun properti kana dasbor Entrata. Éta nyusun sareng ngatur sadaya sumber kalungguhan sipat naha éta jalan-jalan, telepon, atanapi patarosan online pikeun nyayogikeun gampang susulan sareng ngalacak susuratan kalayan lead. Kalayan sadaya patalimarga kalungguhan sareng pelaporan anu kawengku dina hiji tempat, sipat tiasa ngahubungi langkung seueur ngawujud, ngabandingkeun hasilna, sareng nyandak kaputusan pinter ngeunaan dimana nyéépkeun dolar pamasaran.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.