Epson LightScene: Pangalaman Ritel Interaktif sareng Proyék Digital

Jandéla Eceran Epson LightScene

Pangalaman ritel bakal salawasna ngungkulan pangalaman online. Malah ku ditambahan réalitas augmented sareng virtual, konsumén tiasa mésér online ... tapi tetep resep balik ngalaman produk. Éta sababna perusahaan ritel parantos ngarobih diri dina dasawarsa terakhir ti jajaran toko langit-tinggi, inventarisasi tinggi janten paméran pikeun konsumén berinteraksi sareng dagangan anu dijual. Sedengkeun signage digital parantos dicandak, urang nuju ningali kamekaran ogé proyéksi digital.

Epson parantos ngumumkeun LampuScene, kategori anyar proyektor laser lampu aksen pikeun seni digital sareng signage. LightScene didesain pikeun sakaligus nyaangan sareng proyek eusi dinamis dina ampir sagala permukaan atanapi bahan pikeun ngalibetkeun pamirsa sareng nyayogikeun pangalaman anu mendalam pikeun aplikasi signage komersial di pasar sapertos ritel, silaturahmi, ruang paméran sareng musium.

Konsumén hoyong pisan pangalaman anu berkesan sareng berkesan. Téknologi tampilan ngarobah cara konsumén berinteraksi sareng mérek sareng produk, tina gampangna aranjeunna tiasa nampi inpormasi dugi ka cara nyerna eusi seueur pisan. Kategori proyektor laser LightScene énggal bakal nyayogikeun solusi pikeun usaha anu nyiptakeun lingkungan anu narik ati sareng immersive pikeun kalibet konsumén sareng produk atanapi merk na, tanpa mangaruhan suasana anu umum. Remi Del Mar, manajer produk senior, Epson America

Kalayan dua modél sayogi dina langsing, faktor bentuk sorotan - LightScene EV-100 dina warna bodas sareng LightScene EV-105 hideung - proyektor laser campuran kalayan ati-ati sareng nawiskeun sababaraha konfigurasi, pamasangan sareng pilihan pamrograman.

Epson LightScene

Téknologi nawiskeun anu pangsaéna pikeun dua dunya - tampilan anu saé sareng visual anu henteu ngaganggu - bari nyayogikeun kinerja, kagunaan atanapi reliabilitas.

Fitur LightScene tambahan kalebet:

  • Téknologi laser 3LCD - Teknologi laser Epson nyayogikeun dugi ka 20,000 jam operasi anu ampir teu kedah dijagaan1, ditambah mesin optik anu disegel pikeun kualitas gambar anu luar biasa sareng kinerja anu luar biasa
  • Manajemén eusi mantap - Kalebet témplat, épék, saringan warna, sareng pilihan anu tiasa disesuaikan; pangguna tiasa nyiptakeun daptar puter, ngendalikeun proyektor sareng ngajadwalkeun fungsi jarak jauh sareng aplikasi basis wéb anu gampang dianggo atanapi nganggo jaringan nganggo Crestron®, Art-Net sareng seueur deui
  • Skala pikeun sababaraha aplikasi - Daisy-chain sababaraha proyektor LightScene sareng ngamangpaatkeun téknologi Blending Edge pikeun serbaguna, tampilan anu mangaruhan
  • Gampang diprogram - Fungsi playlist sareng playback ngamungkinkeun pikeun ngatur kontén kontén kanggo sababaraha atanapi sababaraha proyektor LightScene
  • Posisi fléksibel - Ngawengku rotasi nangtung sareng horizontal sareng pamasangan 360 derajat dina trek, lantai, témbok, atanapi langit-langit; 1.58x zoom zoom optik sareng fokus Powered ngamungkinkeun pikeun instalasi dina rohangan ageung sareng alit
  • Konéktipitas jembar - HDMI®, RJ-45, kabel kabel sareng nirkabel, sareng slot kartu SD2 pikeun neundeun eusi langsung upami diperyogikeun
  • Sistem tampilan visual anu caang - Nawarkeun nepi ka 2,000 lumén kacaangan warna sareng 2,000 lumén kacaangan bodas pikeun warna anu cerah, euyeub3

Epson dibarengan ku désainer ti London, New York sareng Tokyo pikeun ningalikeun conto kumaha LightScene ngahirupkeun pameran ritel sareng silaturahmi. Conto ieu dipamerkeun di stan Epson di DSE, dibarengan ideu sareng konsep desain ti agénsi desain AS sapertos Sadayana Ayeuna.

Kasadiaan, harga sareng dukungan

Dua modél ayeuna sayogi dina langsing, faktor bentuk sorotan - LightScene EV-100 bodas sareng LightScene EV-105 hideung - proyektor laser campuran sacara wijaksana sareng nawiskeun anu pangsaéna pikeun dua dunya - tampilan anu éndah sareng visual anu henteu ngaganggu - bari nyayogikeun kinerja , kagunaan sareng réliabilitas.

Émbaran Tambahan ngeunaan Espson LightScene

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.