Siteimprove: Optimalkeun Eusi pikeun Aksesibilitas, Pilarian Organik, Pangalaman Pelanggan sareng Kinerja Pemasaran

Ekspektasi pikeun eusi kualitas luhur aya di luhur sadaya-waktos: Panaliti nunjukkeun yén 73% konsumen nyarios yén hiji pangalaman digital anu luar biasa naékkeun ekspektasi perusahaan-perusahaan sanés pikeun nganteurkeun pangalaman anu sami. SOTI, Survey Retailer Sambungan Taunan Pikeun marketers kiwari, eusi téh loba kawas kode. Nerbitkeun eusi anu kualitasna goréng, teu tiasa diaksés sapertos ngaluarkeun kode anu teu acan di-debug sacara proaktif. Éta tempat aksésibilitas digital asup. Nyiptakeun kontén kalayan standar kualitas sareng aksésibilitas ti mimiti

Iraha Anjeun Kudu Pertimbangkeun Sistem Manajemén Kandungan Anyar?

Dasawarsa ka tukang, 100% klien kami ngagunakeun WordPress salaku sistem manajemén eusina. Mangtaun-taun saatosna sareng jumlah éta turun ka kirang ti satengah. Aya sababaraha alesan anu sah naha calon klien kami sareng ayeuna parantos ngajauhan CMS na sareng hijrah ka anu sanés. Catetan: Tulisan ieu museurkeun kana usaha anu henteu utamina toko online. Ieu tujuh alesan konci anu anjeun kedah pertimbangkeun manajemén eusi énggal

Kumaha Kolaborasi Industri Ngaronjatkeun Migrasi Awan Pikeun Sadayana

Sabaraha usaha anjeun nyéépkeun infrastruktur awan? Belanja pangguna akhir awan bakal langkung luhur $ 500 milyar taun ieu, ningkat 20% ti 2021, kalayan infrastruktur salaku jasa (IaaS), desktop salaku jasa (DaaS), sareng platform salaku jasa (PaaS) diperkirakeun mingpin pak. Gartner Kebangkitan karya hibrida sareng ningkatkeun migrasi awan tina jasa dasar nyorong perusahaan mertimbangkeun solusi awan anyar, nungtut pendekatan anu efisien sareng biaya-éféktif pikeun nyoko na. BANGKIT kalawan

Naon Dupi API? Jeung Akronim lianna: REST, SOAP, XML, JSON, WSDL

Lamun anjeun ngagunakeun browser a, browser anjeun nyieun requests ti server klien tur server ngirimkeun deui file nu browser anjeun assembles tur mintonkeun kaca web kalawan. Tapi kumaha upami anjeun ngan ukur hoyong server atanapi halaman wéb anjeun nyarios ka server anu sanés? Ieu ngabutuhkeun anjeun pikeun kode program kana API. Naon Dupi API nangtung pikeun? API nyaéta akronim pikeun Application Programming Interface (API). API nyaéta sakumpulan

GRIN: Atur Pamasaran Influencer Ecommerce Anjeun Dina Platform Manajemén Pencipta Tungtung-Ka-Ahir Ieu

Merek rumah tangga pang anyarna henteu diciptakeun ku iklan massal sakola baheula — aranjeunna diwangun sareng panyipta kontén. Merek anu ngagunakeun panyipta kontén salaku juru dongéng merek ayeuna janten nami dina biwir sadayana. Sareng kumaha aranjeunna ngalakukeunana? Teu bisa dibeuli. Teu bisa dipalsukan. Ieu kudu diwangun, hiji hubungan panyipta asli dina hiji waktu. Naon ari Manajemén Pencipta? Manajemén panyipta ngagabungkeun sadaya pamasaran anu ngahontal konsumen ngalangkungan panyipta kana hiji kerangka sareng solusi