Tren Pemasaran Digital & Prédiksi

Pancegahan anu dilakukeun ku perusahaan nalika pandemi sacara signifikan ngaganggu ranté pasokan, tingkah laku mésér konsumen, sareng usaha pamasaran anu aya hubunganana sareng sababaraha taun terakhir ieu. Numutkeun kuring, parobihan konsumén sareng bisnis pangageungna kajadian sareng balanja online, pangiriman bumi, sareng pangmayaran mobile. Pikeun pemasar, urang ningal pergeseran dramatis dina pangasilan investasi dina téknologi pamasaran digital. Kami teraskeun ngerjakeun langkung seueur, ngalangkungan langkung seueur saluran sareng medium, kalayan kirang karyawan - ngabutuhkeun kami

Linq: Panyayogi Produk Kartu Usaha Ladang Deukeut anjeun (NFC)

Upami anjeun parantos lami maca sareng situs kuring, anjeun bakal terang kumaha bungah kuring kéngingkeun sababaraha jinis kartu nama. Kuring gaduh kartu catetan post-it, kartu pasagi, kartu logam, kartu laminasi… Abdi resep pisan. Tangtosna, ku lockdowns sareng henteu mampuh ngarambat, teu aya seueur kabutuhan kartu nama. Ayeuna perjalanan parantos dibuka, sanaos, kuring atos waktuna pikeun ngapdet kartu kuring sareng kéngingkeun

Kumaha Merek Non-Kaulinan tiasa Nguntungkeun Tina Gawé sareng Influencer Kaulinan

Pangaruh kaulinan janten hésé diabaikan, bahkan pikeun mérek non-game. Éta sigana henteu anéh, janten hayu urang ngajelaskeun kunaon. Seueur industri ngalaman kusabab Covid, tapi midangkeun video ngabeledug. Nilai na diproyeksikeun ngaleuwihan $ 200 milyar dina 2023, kamekaran didorong ku diperkirakeun 2.9 milyar pamaén di seluruh dunya dina 2021. Laporan Pasar Kaulinan Global Éta sanés ngan ukur nomer anu pikaresepeun pikeun mérek non-gim, tapi ékosistem anu beragam di buruan. Diversity nyiptakeun kasempetan pikeun nampilkeun

Daptar Eusi Anu Kedah Dipiboga Satiap B2B Kabutuhan Usaha Pikeun Ngakanan Perjalanan Anu Mésér

Éta pédah kuring yén B2B Marketers bakal sering nyebarkeun seueur kampanye sareng ngahasilkeun aliran eusi atanapi apdet média sosial tanpa dasar anu paling dasar, perpustakaan eusi anu diproduksi saé anu dipilarian ku unggal prospek nalika nalungtik pasangan, produk, panyadia salajengna. , atanapi jasa. Dasar eusi anjeun kedah langsung tuang perjalanan pembeli anjeun. Upami anjeun henteu… sareng pesaing anjeun ... anjeun bakal sono kasempetan anjeun pikeun ngadegkeun bisnis

Kumaha Nyiapkeun Geser PowerPoint Anjeun Dina Jandéla Tunggal pikeun Acara Maya

Nalika perusahaan teras damel ti bumi, jumlah rapat virtual parantos ningkat. Kuring leres-leres reuwas kana sababaraha rapat dimana presenter ngagaduhan masalah anu leres-leres ngabagi Presentasi PowerPoint dina layar. Kuring ogé henteu ngaleungitkeun diri tina ieu ... Kuring parantos sababaraha kali sapanjang jalan sareng nyangsang ngamimitian webinar kusabab masalah anu kuring nyuntik. Salah sahiji setting anu mutlak, anu kuring pastikeun disetel sareng disimpen kalayan unggal online