Perencanaan Acara sareng Blueprint Marketing

acara pamasaran

Nalika kuring ngémutan sababaraha kajadian anu luar biasa anu kuring kantos hadir, siga Dursasana Webtrend, Sambungan ExactTarget jeung BlogWorld Expo - Kuring teras-terasan kabur dina jumlah bagéan anu pindah kana hiji acara sareng kumaha seamless organisasi ieu ngahijikeunana.

Abdi sanés perencana acara. Kuring bieu tiasa juggle langkung ti hiji klien dina hiji waktos, henteu pernah ngémutan rébuan pangunjung. (Éta sababna Len damel sareng kami!). Sababaraha jalmi henteu mampu jasa perencanaan acara propésional, sanaos, sareng kapaksa angkat nyalira. Acara anu pangpayunna paling heuras sareng aranjeunna sigana bakal ngirangan waktos. Sakali hiji acara aya dina sabuk anjeun, anjeun ogé parantos gaduh pamirsa pikeun ngamajukeun acara salajengna. Salami acara anjeun saé, anjeun tiasa teras-terasan tumuh ngalangkungan waktos sareng leres-leres ngawangun nilai acara, sponsor na, sareng pemirsa.

Infographic ieu ti Hubspot jeung Kontak konstan ngalangkungan sadaya unsur konci dina perencanaan sareng promosi acara, kalebet nyiapkeun acara anjeun, ngamajukeun acara anjeun, ngamankeun média sosial, ngalacak, ngajalankeun acara sareng tindak-tanduk post-event. Abdi resep éta infographic nyarios pikeun ngamangpaatkeun média sosial sacara lengkep! Kalayan jalma-jalma aktip tweeting sareng hashtag acara anjeun, anjeun ngamajukeun kualitas acara di jaringan aranjeunna. Éta konci pikeun taun payun ... nalika anjeun ngajantenkeun aranjeunna tina voyeurs janten pamilon!

Acara Marketing Infographic

2 Komentar

  1. 1

    Éta leres ... ngan kusabab anjeun pinter dina hiji hal sanés hartosna anjeun henteu peryogi strategi pemasaran anu padet sareng katerampilan penjualan.

  2. 2

    Doug ieu panggihan anu saé, Abdi milarian grafik inpormasi anu hadé sapertos kieu. Kuring bakal ngabagi ieu sareng sababaraha réréncangan. Persiapan mangrupikeun nami gim!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.