6 Konci pikeun Promosi Acara dina Média Sosial

pamasaran média acara sosial

Saatos urang sorangan festival ngumpulkeun dana di Indianapolis, Kuring nyerat yén sigana henteu aya platform pamasaran acara anu langkung saé dina pasaran tibatan Facebook. Numutkeun kana Maksimilyar, Abdi leres!

Cinta éta atanapi benci éta urang sadayana ayeuna terang média sosial di dieu pikeun cicing sareng maénkeun peran anu ningkat dina kahirupan urang sadidinten. Kitu ogé jalma-jalma, bisnis 'leutik sareng ageung kedah nganut seueur saluran sosial anu teras-terasan teras sareng seueur kaunggulan pikeun ngahontal palanggan énggal sapertos seueur jebakan. Janten upami anjeun damel atanapi ngajalankeun acara anu saluran anu anjeun kedah perhatoskeun? Sakumaha sering anjeun ngirim tulisan? Sareng naon anu anjeun kedah nyarioskeun pikeun ngalibetkeun pemirsa anjeun?

6 Konci Pikeun Ngamajukeun Acara dina Média Sosial

  1. Nganalisis grup udagan anjeun.
  2. Nyiptakeun undur visual.
  3. Ngajak Selebriti Média Sosial.
  4. Masihan Freebies.
  5. Ngadamel hashtag unik pikeun acara ieu.
  6. Ngadamel halaman khusus kanggo acara anjeun.

Abdi nambihan yén nalika anjeun ngalaksanakeun acara anjeun leres-leres rawa nalika éta lumangsung. Pastikeun anjeun gaduh tim anu langsung tweeting sareng unggah poto ngeunaan kajadian éta. Anjeun bakal kéngingkeun jumlah pamilih anu langkung saé nalika jalma tetep lumangsung di sadayana jalma anu senang dina acara anjeun sareng éta henteu acan réngsé.

Tips Promosi Acara Média Sosial

2 Komentar

  1. 1

    Dooby Dooby Do. Kuring yakin ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling aya hubunganana sareng anjeun sadaya blog. Ningali padamelan anu anjeun lebetkeun kana dua shindig pikeun Leukemia Society kuring ngarepkeun anjeun bakal ngabagi sababaraha pipikiran rencana anjeun. Ayeuna kuring henteu kedah nempatkeun anjeun dina kopi pikeun milih uteuk anjeun ngeunaan hal ieu. Barang saé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.