Ngagunakeun Média Sosial pikeun Tumuwuh Acara salajengna

kajadian sosial

Lamun datang ka média sosial sareng pamasaran acara, pelajaranana nyaéta: mimitian nganggo éta AYEUNA - tapi pastikeun anjeun ngupingkeun sateuacan anjeun kabisat. Pangguna média sosial ngaleungitkeun pamaké email sacara global tilu taun ka pengker sareng jaringan sosial ngan ukur diproyeksikeun bakal tetep tumuh. Pikirkeun média sosial salaku saluran komunikasi saluareun alat promosi atanapi ngagentos iklan. Platform komunikasi hiji-ka-seueur kirang sareng henteu épéktip. Janten kasuksésan dina dunya digital ayeuna ngabutuhkeun panitia acara ngantepkeun sakedik sareng mempermudah komunikasi "seueur-ka-seueur".

Sateuacan anjeun nutup tab ieu pikeun ngapdet akun Twitter anjeun, hayu urang marios opat léngkah pikeun ngagunakeun rencana média sosial anu suksés pikeun acara anjeun.

  1. Nangtukeun - Léngkah munggaran nyaéta terang pemirsa anu dipikahoyong. Milarian komunitas anu parantos online sareng paduli pikeun tujuan anjeun. Ieu tiasa dilakukeun ngalangkungan sababaraha cara naha éta nyaéta panalungtikan anu hadir, hosting obrolan twitter, atanapi ngamimitian grup di LinkedIn. Naon waé cara anjeun milih, penting pikeun ningali sub-jaringan sosial ieu salaku sakelompok duta besar mérek poténsial, jadi pastikeun pikeun ngubaran aranjeunna kalayan hormat online.
  2. Ngadangukeun - Hormat online sapertos etiket pesta, anjeun henteu ngan saukur ngadeukeutan sakumpulan jalma sareng mimiti ngagorowok agenda anjeun ka aranjeunna. Penting pikeun ngadangukeun heula, ngartos minatna, teras nunjukkeun yén anjeun nguping ku adaptasi eusi acara anjeun pikeun cocog sareng anu dipikahoyong sareng kabutuhan anu hadir. Ngabagikeun kontén pikeun nyiptakeun ramé sareng ngobrolkeun acara anjeun ngan ukur épéktip upami pemirsa resep, janten teras ngupingkeun sateuacan diposting.
  3. rencana - Ieu mangrupikeun léngkah dua bagéan anu ngalibatkeun eusi sareng platform.
    Eusi: Salawasna dijajarkeun strategi média sosial sareng tujuan triwulanan atanapi taunan. Ngagaduhan tujuan anu jelas pikeun peta deui pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngukur usaha sacara épéktip sareng ningkatkeun hubungan anjeun. Rencana éta ogé bakal masihan anjeun gambaran anu jelas ngeunaan alesan jangka panjang anjeun pikeun ngalibetkeun acara anu hadir sapanjang taun sareng kontén pikeun ngalaksanakeunana.

    panggung: Sakali anjeun gaduh rencana eusi dina tempat, pastikeun anjeun gaduh platform dina tempat pikeun jalma anu kalibet. Aya platform gratis sapertos LinkedIn atanapi Twitter tapi aya ogé forum anu mayar sapertos mandiri, komunitas anu pengkuh atanapi situs sosial anu museur kana acara pikeun narik sareng agrégat kagiatan tina sababaraha jaringan sosial sareng masangkeunana sareng minat sareng inpormasi anu dikedalkeun tina acara éta. .

  4. Leupaskeun - Kaleresan anu sesah nyaéta anu hadir anjeun ayeuna langkung percanten ka sasama na tibatan aranjeunna percanten ka organisasi anjeun. Narima yén kaleungitan kendali diskusi acara mangrupikeun hal anu saé. Pra, dina situs, sareng postingan acara diskusi dina média sosial dimaksudkeun pikeun ngajantenkeun komunitas organik lawan dikawasa sareng pormulir. Tujuanana anjeun kedahna pikeun nyiptakeun duta besar anu fanatik ngeunaan organisasi anjeun, sareng pasihan aranjeunna nganggo bahan anu anjeun hoyong bagikeun. Teras, pasihan aranjeunna kabébasan pikeun nginpokeun ka jaringan. Ieu hartosna nyandak rajin tambahan pikeun mastikeun yén sadaya eusi anu anjeun nyebarkeun ka anggota komunitas média sosial ngan ukur tiasa ditafsirkeun sacara positip. Upami leres, pasukan penginjil ieu tiasa ngiringan langkung seueur anu sumping tibatan jumlah iklan.

Kajadian anu sifatna sosial, kasempetan pikeun hubungan sareng jalma anu sami sareng ngabahas topik anu dipikaresep, sapertos média sosial, anu ngajantenkeun perpanjangan alami anu sampurna dina hiji acara. Turutan léngkah ieu sareng anjeun tiasa sacara gampil ngawangun komunitas anu kalibet dina acara sareng lingkungan organisasi anjeun. Hasilna, pangaruh tina acara anjeun bakal ngalir saluareun témbok ruang rapat sareng lonjakan anu dihasilkeun dina prospek anu dipikaresep bakal ngalir kana korsi acara salajengna anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.