Daptar pariksa anjeun pikeun Pésta Teknologi Anu Suksés!

PD2 1565

Akhir minggu kamari ieu, urang nincak heula Musik, Pamasaran & Tech Midwest Acara (#MTMW) - hiji acara di dieu di Indianapolis pikeun ngumpulkeun artos pikeun Leukemia and Lymphoma Society dina émutan Pa abdi anu urang leungit taun kamari. Ieu mangrupikeun kajadian anu pangpayunna anu kantos dilakukeun ku kuring sahingga matak pikasieuneun. Nanging, éta pareum tanpa halangan sareng kuring hoyong masihan wawasan ka anu sanés naha éta suksés pisan.

Kami mutuskeun do a festival téknologi tinimbang rata-rata, konperénsi anu membosankan supaya jalma-jalma tiasa bersantai sareng sosial sasarengan tibatan bosen nangis ku Powerpoint bad salajengna. Hadirin tetep tiasa gaduh hiji-hiji waktos sareng sponsor pikeun ngaevaluasi tawaranna ... tapi tanpa pidato.

  • amal - henteu paduli acara anjeun, anjeun tiasa ngalakukeun anu hadé ku mastikeun sababaraha hasil tina acara angkat ka amal anu khusus. Dina kasus kami, kami nyumbangkeun 100% tina hasil pikeun masarakat Leukemia & Lymphoma. Kami bahkan kagungan Hadirin ngamimitian inisiatif ngumpulkeun artos nyalira anu digabungkeun sareng anu kami! Hatur nuhun # run4doug
  • sponsor - ngagaduhan amal anu ngamungkinkeun urang pikeun kaluar sareng milarian sponsor pikeun signage, kartu kado, staf, tuangeun, sareng musik. Kami damel sareng sponsor pikeun ningali kumaha urang tiasa ngajaga bungkus kalayan biaya murah ku usaha dagang sareng aranjeunna - sareng éta tiasa dianggo!
  • tempat - tempat anu tepat kritis. Kami milih Rathskeller di Indianapolis - pusat anu hebat tina bagéan kota anu trendi kalayan aksés ti mana waé - éta ngagaduhan kebon bir, palang sareng kamar bola - sadayana kalayan tahap sareng sora pikeun ngajalankeun musik. Staf anu aya pikeun ngajantenkeun kasuksésan sareng ngaleuwihan sadayana anu diarepkeun.
  • Hubungan masyarakat - Saé PRdigawé teu reureuh mangbulan-bulan pikeun ngahubungi televisi lokal, radio, koran sareng média online pikeun ngamajukeun acara éta. Acara ieu kasuksésan masif berkat usaha aranjeunna!
  • Media Sosial - kami dipasang ampir unggal dinten dina situs kami sareng sapanjang saluran média sosial pikeun nuluykeun ngirut jalma-jalma datang. Kami ogé ngiklankeun dina Facebook sareng Twitter pikeun ngajalankeun langkung kasadaran. Kami damel sareng Strategi Loka, ahli milarian lokal anu ngamajukeun acara sacara sosial sareng urang acara radio pamasaran.
  • musik - Ragam musik ... ti Blues dugi ka Bluegrass sareng Folk ka Jazz aya. Kami malah ngajalankeun konsér virtual definisi tinggi di aula téknologi kami ti atmosper.
  • Manajemén acara - Steve Gerardi mangrupikeun promotor acara lokal sareng terang sadayana anu diperyogikeun direncanakeun sareng dilaksanakeun dugi ka unggal jéntré. Anjeunna henteu endah pisan salami perencanaan sareng pelaksanaan acara.
  • Pendaptaran Online - Hadirin tiasa mayar online sareng urang ngagaduhan daptar pangunjung di gerbang, sareng iPad dimana aranjeunna tiasa mayar nganggo kartu kiridit. Daripada tikét, kami disebarkeun Pita pigeulang anu disandi warna dimana para sponsor, sawawa, barudak sareng band sadayana ngagaduhan warna masing-masing pikeun idéntifikasi gampang.
  • Signage - Urang peryogi barang-barang promosi, peta, latar karpét beureum kanggo poto, spanduk sareng brosur ... sareng bermitra sareng perusahaan anu luar biasa PERQ pikeun ngalaksanakeun éta.
  • hadiah - PERQ diprogram maranéhna Kios FATWIN dina acara dimana unggal hadirin tiasa ngadaptar sareng kéngingkeun hadiah. Lalu lintas suku anu ningkat ieu ka aula téknologi urang sareng hadirin sadayana sumping ka bumi sareng hadiah!
  • asup kaakal - Abdi teu tiasa nekenkeun kumaha pentingna sora éta. Kalayan kasaimbangan musik sareng jalma anu leres, sadayana sadayana ngagaduhan ledakan dina acara éta bari henteu janten teuing nyaring. Jalma-jalma tiasa gaduh paguneman sareng masih nguping bakat anu luar biasa maén di tukang. Aula téknologi turun tina kedudukan sahingga sponsor bakal langkung merhatoskeun. Piramida Sora Karya dipimpin ku Mike Ottinger ngarah sora na éta endah!
  • Kaos - The Art Pencét ngarancang kaos oblong pikeun festival anu laris (tapi anjeun masih tiasa mesen aranjeunna online didieu dugi ka 10 Méi). Staf gaduh kaos oblong sareng STAFF dicitak dina tonggongna. The Art Press ogé nyetél méja barang anu nampi kartu kiridit komo ngawangun situs mesen online sahingga masarakat tiasa mésér kaos engké!
  • Dahareun & Inuman - pikeun ngabédakeun menu Jérman anu endah, kami ogé ngadaptarkeun anu luar biasa lokal New York Pizzeria pikeun parkir treuk tuangeunana di gerbang acara. Duanana tempat nyarios yén aranjeunna ngalakukeun penjualan anu saé sepanjang waktos ... sareng balaréa parantos lapar! Sedengkeun bagian tina tempat éta mangrupikeun palang, kami ogé ngagaduhan ruang bal upami aya anu henteu raoseun nginum.
  • Stasion Ngecas - Sadayana gaduh telepon sareng aranjeunna sadayana kedah dieusi. Syukur pikeun urang, Powerqube nganteurkeun palét tina pangecas pinter anu luar biasa sareng sadaya jelema tiasa nyandak poto sareng ngabagikeunana sadidinten! Batré paéh hartosna henteu aya bagi-bagi !!!
  • Pidéo sareng Poto - kami dibawa dina fotografer acara pangsaéna di nagara bagian, Paul D'Andrea. Sareng kami ngagaduhan Isaac Daniel, an videographer kahontal anu ngahususkeun kana cariosan hadir sareng hiji tim, kumpulan kaméra sareng GoPros, sareng tanaga teu lirén. (Pidéo parantos diunduh sareng dicampur nalika kuring nyerat ieu).

kaos oblong seni-pencét

Naon Naha Kami Miss?

Sanaos éta mangrupikeun kajadian anu saé, kuring yakin kami sono kana sababaraha barang:

  1. program - Program mini bakal janten jalma anu ngabageakeun pisan, nyayogikeun tautan anu penting, pedaran ngeunaan sponsor, sareng jadwal pikeun aranjeunna!
  2. Kunjungan sponsor - Sigana mah kartu gaya-bingo dimana jalma kedah kéngingkeun cap unggal sponsor pikeun maénkeun FATWIN bakal nyababkeun langkung seueur lalu lintas ka unggal kios téknologi.

Ngan ukur catetan - kuring ditunjuk pikeun Lalaki & Awéwé Taun kampanye sareng anjeun masih tiasa nyumbangkeun dugi 10 Méi!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.