Eventbrite: Acara leres-leres dilakukeun gampang

eventbriteEventbrite didirikeun dina awal 2006 sareng jilid bulanan tikét anu disebarkeun parantos aya jutaan kalayan puluhan rébu pangguna. Abdi ningali anu munggaran Eventbrite uleman tina acara anu dipromosikeun ku Dr. Thomas Ho sareng kuring parantos ngamanpaatkeun éta pikeun 3 acara parantos.

tukang sihir eventbrite

Padahal bersih, panganteur na rada clunky. Aya seueur fitur anu dikemas kana aplikasi ieu sareng éta, henteu diragukeun, tantangan pikeun milarian ménu anu leres di tempat anu pas. Upami anjeun ukur badé nambihan acara gancang sareng ngundang sababaraha urang, aya tukang sihir 4-léngkah polos.

Upami anjeun hoyong ngalaksanakeun pilihan anu langkung maju (survey, otomatis-responders, kode diskon), anjeun kedah milarian sakedik langkung hésé. Kuring mendakan sadayana bantosan anu kuring peryogikeun dina file pitulungna sareng, salian ti éta, aranjeunna ngagaduhan Ton tutorial mantuan!

Upami anjeun panasaran naha anjeun moal ngalakukeun ieu nyalira, aya sababaraha alesan:

  • IMO, kaunggulan pangageungna Eventbrite nyaéta anjeun sacara otomatis nyebarkeun acara anjeun Eventful urang evdb (Acara sareng Tempat Database). Ieu ngamajukeun acara anjeun jauh teuing tina wates pamiarsa anjeun nyalira sareng ngajantenkeun tiasa diaksés kana situs sanés, sapertos Yahoo urang Sateuacanna.
  • Salajengna nyaéta sistem pamayaran sareng tikét anu kuat, ieu mangrupikeun nyeri sirah anu anjeun ngan saukur teu hoyong nungkulan nyalira! Eventbrite bahkan ngagaduhan mékanisme pengembalian dana!

Aya seueur fitur keren anu sanés - daptar tamu anu diterbitkeun, RSS feed kana acara anjeun, Facebook integrasi, integrasi Paypal, integrasi Google Checkout, API anu mantep, metoda ngan saukur nyebarkeun halaman acara anjeun nyalira, program apiliasi ... anjeun namina! Sareng, anjeun tiasa nyimpen tab kana pamekaranana ngaliwatan Blog Eventbrite.

Lalajo deui anjeun, Eventbrite!

Siaga, sanaos! Kuring kedah ngaevaluasi sababaraha aplikasi Panyayogi Layanan Surélék dina hiji waktos sareng TicketMaster éta di gaul. Sanaos aranjeunna sanés bisnis anu paling dipikaresep di industri tiket, TicketMaster mangrupikeun daérah sareng agrésif pisan.

Kuring henteu yakin sabaraha lami deui TicketMaster, kalayan kakuatan na pikeun industri sareng biaya anu mahal, badé nangtung sareng ngantepkeun ngamimitian anu saé sapertos Eventbrite terus tumuh dina kasuksésan! Éta panginten moal tiasa néwak, upami Eventbrite teras-terasan berinovasi!

3 Komentar

  1. 1

    Kuring parantos ningali ieu pikeun klien akhir-akhir ieu sareng kuring resep naon anu kuring tingali. Éta ngéléhkeun nyiptakeun hal anu biasa.

    • 2

      Abdi ningalikeun halaman halaman anu ditempelkeun sareng gaya dimana kuring ngawangun tata ruang khusus, Ian, tapi klienna monyét sareng aranjeunna janten kuring henteu bakal nyandak kiridit. 😉

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.