Webinar: COVID-19 sareng Retail - Stratégi anu tiasa Dipaksakan pikeun Maksimalkeun Pamasaran Awan Investasi Anjeun

Teu aya ragu yén industri ritel parantos ditumpes ku pandemi COVID-19. Salaku palanggan Marketing Cloud, sanaos, anjeun gaduh kasempetan anu pesaing anjeun henteu. Pandemi ieu parantos nyepetkeun panerapan digital sareng paripolah éta bakal terus tumuh nalika perekonomian pulih. Dina webinar ieu, urang bakal nyayogikeun 3 taktik anu lega sareng 12 inisiatip khusus pikeun aranjeunna anu organisasi anjeun kedah prioritaskeun dinten ayeuna - henteu ngan ukur salamet tina krisis ieu tapi pikeun mekar

Nyiptakeun Perjalanan Pangalaman Palanggan di Fintech | Dina Paménta Salesforce Webinar

Kusabab pangalaman digital teras janten bidang anu utami kanggo perusahaan Jasa Keuangan, perjalanan pelanggan (touchpoint digital anu dipersonalisasi dina saluran) mangrupikeun pondasi pangalaman éta. Punten gabung sareng kami nalika kami nyayogikeun kumaha pikeun ngembangkeun perjalanan anjeun nyalira pikeun akuisisi, onboarding, ingetan, sareng ningkatna nilai sareng prospek sareng konsumén anjeun. Urang ogé bakal ningali perjalanan anu paling épéktasi anu dilaksanakeun sareng palanggan. Tanggal sareng Waktos Webinar Ieu mangrupikeun