Nyiptakeun Perjalanan Pangalaman Palanggan di Fintech | Dina Paménta Salesforce Webinar

Kusabab pangalaman digital teras janten bidang anu utami kanggo perusahaan Jasa Keuangan, perjalanan pelanggan (touchpoint digital anu dipersonalisasi dina saluran) mangrupikeun pondasi pangalaman éta. Punten gabung sareng kami nalika kami nyayogikeun kumaha pikeun ngembangkeun perjalanan anjeun nyalira pikeun akuisisi, onboarding, ingetan, sareng ningkatna nilai sareng prospek sareng konsumén anjeun. Urang ogé bakal ningali perjalanan anu paling épéktasi anu dilaksanakeun sareng palanggan. Tanggal sareng Waktos Webinar Ieu mangrupikeun