Saha waé Sosial: Ngarobih Pagawé Anjeun jadi Panguat Sosial

EverySocial: Advokasi Karyawan sareng Jual Sosial

EverySocial mangrupikeun pangacara anu unggul sareng platform jual sosial anu nyayogikeun nasabah na rata-rata 1,750 sambungan per karyawan, 200% kanaékan pipa penjualan, 48% ukuran urus langkung ageung, 4x ningkat kasadaran merek, sareng dina sapuluh kasaput biaya program média sosial mayar.

Naha Advokasi Karyawan?

Unggal perusahaan ngagaduhan sumber daya anu kuat, henteu kaungkit kalayan poténsial pikeun nguatkeun pamasaran, ngajalankeun penjualan & nguatkeun SDM; sora sareng jaringan pagawé anjeun. Sacara sederhana, karyawan gaduh 5x langkung jangkauan dibandingkeun akun perusahaan anjeun sareng pengikutna 7x langkung gampang dikonversi.

EverySocial ngiringan tingkat dursasana pangguna anu pangluhurna di industri. Karyawan tetep aktipitas sareng bungah ngeunaan kontén ngalangkungan platform sareng program anu ngandung eupan eusi anu dipersonalisasi, gamifikasi, papan pamimpin, sareng aplikasi mobile.

Fitur Sarat Sipat kaasup:

  • Ngatur Karyawan Anjeun - Napelkeun karyawan ka kelompok, ngartikeun tonggong, netepkeun idin, sareng ngalaporkeun kagiatanana
  • Nyorong Eusi Asli Anjeun - Dorong karyawan anjeun kana kontén nyalira kalebet tulisan blog, promosi, siaran pers, video, sareng pembaruan status
  • Eusi Trending Dina Ramo Anjeun - Gampang sumber artikel berita anu tren, tulisan blog, sareng pidéo pikeun dibagikeun ka padamel anjeun
  • Tetep Front Brand sareng Pusat Anjeun - Naon waé eusi anu dibagikeun karyawan anjeun (kalebet eusi curated) nyandak mérek organisasi anjeun sareng ajakan tindakan
  • Déwan Pamimpin Jaga Dursasana - Otomatis ngahasilkeun sareng ngirim email papan pamimpin ka para pangacara anjeun anu ngajantenkeun aranjeunna dumasar kana kagiatan
  • Mobile, Wéb, panganteur email - Eusi pihak katilu sareng mérek
  • Dengekeun Sosial - pantau jalma, perusahaan, tulisan sosial, pengumuman pers, sareng sajabana pikeun tetep luhur pesaing anjeun, konsumén, mitra, sareng pihak mana waé anu sanés.
  • Jual Sosial - Nyayogikeun jurujual anjeun eusi sareng alat anu diperyogikeun pikeun nyambungkeun sareng pembeli di média sosial sareng saluran digital sanés. EverySocial mangrupikeun solusi jual sosial lengkep anu dianggo ku tim penjualan terkemuka di Dell, Adobe, ADP, sareng Genesys.
  • Analytics Kana Sadayana - Jelas ngartos saha anu ngabagi eusi naon, ka jaringan mana, sareng naon hubunganana anu disetir pikeun organisasi anjeun

EverySocial sapinuhna kalebetkeun sareng Bit.ly, Hubspot, Adobe Analytics, Marketo, Slack, Yammer, Eloqua, Sharepoint, Google Analytics, sareng Salesforce.

Diajar deui

One comment

  1. 1

    Hei Doug - Hatur nuhun pikeun sapotong hébat! Geus loba senang meunang EveryoneSocial kaluar taneuh jeung gawe w/ konsumén. Langkung seueur barang anu bakal datang. 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.