Everypost: Hiji Aplikasi Seluler pikeun Nyebarkeun Kamana-mana

unggal pos

Everypost gancang janten aplikasi goto kuring pikeun ngabagi status, poto, sareng video kuring iPhone (ieu yeuh Droid). Eveyrpost ngagabung sareng Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, tumblr, Linkedin, email sareng ayeuna Dropbox ... sadayana tina hiji postingan.

Kesederhanaan aplikasi nyaéta fitur pamungkasna.

  • layar unggal-posBersih sareng gampang dianggo antarbeungeut - Antarbeungeut pangguna Everypost beresih sareng gampang pisan dianggo. Candak, posting sareng simpen eusi multimedia dina ngan sababaraha detik.
  • Nyebarkeun kontén sapertos Pro - Kalayan Everypost anjeun tiasa nyebarkeun kontén sapertos pro ka halaman Facebook sareng Google+, perusahaan Linkedin sareng seueur deui!
  • Ngaropea pangalaman posting anjeun - Anjeun tiasa ngaropea postingan anjeun per kanal sareng hilap kana watesan 140 karakter! (Vérsi ios).
  • Simpen tulisan, poto sareng pidéo anu anjeun pikaresep - Versi IOS ngamungkinkeun anjeun nyimpen eusi multimédia anu anjeun pikaresep kana Dropbox. Google Drive bakal sumping badé pikeun Android!
  • Pasang sareng simpen eusi multimedia sakaligus - Dorong eusi ka Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Linkedin, tumblr sareng Dropbox.

4 Komentar

  1. 1

    Nuhun Douglas pikeun ulasan hébat anjeun sareng ngabantosan kami pikeun nyebarkeun berita! Nantikan, fitur-fitur endah anyar badé sumping! Sing salamet. Fernando Cuscuela, Co-founder & CEO - Everypost.

  2. 3
  3. 4

    Héi, kuring anyar kana unggal postingan, sareng kuring kedah tiasa nyebarkeun ka halaman facebook / Google + perusahaan kuring, tapi aplikasi na ngan ukur ngamungkinkeun kuring nyebarkeun kana profil akun abdi ... sanaos dina tulisan anjeun anjeun nyebut:

    "Nyebarkeun kontén sapertos Pro - Kalayan Everypost anjeun tiasa nyebarkeun kontén sapertos pro ka halaman Facebook sareng Google+, perusahaan Linkedin sareng seueur deui!"

    Janten patarosan kuring nyaéta: Kumaha kuring tiasa nyebarkeun ka halaman kuring?

    Hatur nuhun pisan,

    Oli

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.