Influencer Marketing: Sejarah, Évolusi, sareng Masa Depan

Évolusi Influencer

Pangaruh média sosial: éta hal anu nyata? Kusabab média sosial janten padika anu pikaresep pikeun komunikasi pikeun seueur jalma dina taun 2004, seueur urang henteu tiasa ngabayangkeun kahirupan urang tanpa éta. Hiji hal anu média sosial pasti robih janten langkung saé nyaéta parantos mendemokratisasi saha anu bakal kasohor, atanapi sahenteuna dikenal.

Dugi ka ayeuna, urang kedah ngandelkeun pilem, majalah, sareng acara televisi pikeun nyaritakeun saha anu kasohor. Ayeuna jalma tiasa ngamanpaatkeun média sosial pikeun janten terkenal dina bidang minatna. Upami anjeun hoyong janten internét kawéntar pikeun tutorial makeup, aya komunitas pikeun éta!

Ieu ogé ngandung harti yén jalma ayeuna tiasa milarian artos kalayan ngagunakeun média sosial. Anjeun tiasa ngawangun hal ieu dina jero komunitas, janten terkenal pikeun basis pangetahuan anjeun di komunitas éta, teras muka diri anjeun kana kasempetan anu aya di luar kanggo tulisan influencer.

Gaya hirup ieu sanés tanpa peraturan, sanaos kanyataanna éta dasarna industri anyar. FCC hoyong mastikeun yén jalma terang yén aranjeunna ningali iklan, janten éta sababna anjeun bakal sering ningali Kandungan disponsoran nyebarkeun tulisan blog atanapi #ad dina postingan Instagram.

Sanaos kitu, jalma condong mendakan influencer média sosial langkung dipercaya tibatan juru carios selebriti anu dibayar - 70% nonoman nyarios yén Youtubers langkung gampang dibandingkeun selebriti, sedengkeun 88% jalma percanten kana saran online saloba anu aranjeunna kéngingkeun ti kulawarga sareng réréncangan.

Sanaos kitu, jalma condong mendakan influencer média sosial langkung dipercaya tibatan juru carios selebriti anu dibayar - 70% nonoman nyarios yén Youtubers langkung gampang dibandingkeun selebriti, sedengkeun 88% jalma percanten kana saran online saloba anu aranjeunna kéngingkeun ti kulawarga sareng réréncangan.

Pikeun ngadugikeun Seth Godin, Jalma tiasa "ngambeu agenda pamimpin". Ieu henteu kantos langkung leres upami ngeunaan pamasaran influencer. Pikeun ngajaga fans anu satia pisan, anjeun kedah bogoh sareng percanten kana naon anu anjeun dukung. Mari Smith dikutip ku John White, Kumaha Naékna Pangaruh Sapertos Lilly Singh sareng Andrew Sarjana Gangguan Iklan

Leuwih jéntré ngeunaan épolusi tina influencer ti infographic ieu!

épolusi tina influencer

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.