2 Komentar

  1. 1

    Abdi resep jangjang Batman! Tapi kuring resep Pejuang X-Wing Star Wars ogé. Naha asosiasi sapertos kitu hal anu négatip? Meureun, meureun henteu. Saur gradién tiasa nambihan kabeungharan logo, tapi anu anyar anjeun gumantung kana gradién pikeun komunikasi bentukna. Éta bakal ngaganggu anjeun dina ukuran anu langkung alit, sareng upami / nalika anjeun peryogi versi hideung bodas.

    Sareng nalika kuring satuju sareng sumanget tulisan ieu ngeunaan épolusi logo mérek, saur kuring lucu anjeun ngalebetkeun Pepsi. Sababaraha panginten ngajawab yén épolusi mérek éta dimotivasi kusabab sieun - nangkep pikeun garis kahirupan. Kuring pikir kanyataan yén aranjeunna parantos ngarobah éta sababaraha kali nunjukkeun rasa teu aman sareng ragu diri. Padahal pesaing utama na Coca-Cola parantos condong kana mérekna sapanjang jaman. Parobihan kana mérek inti parantos luar biasa, sareng budaya pop parantos diadopsi salaku potongan Amérika.

    Intina mah, bari logo henteu kedah waktos, anjeun kedah narékahan pikeun éta. Anjeun tiasa teras-terasan ngarobih olahtalatah di sakurilingna, tapi jalma-jalma yakin sareng percanten ka mérek yakin, sareng nyindiran anu henteu. Kumaha anjeun ngalawan sinisme konsumen? Janten asli.

  2. 2

    Logo YMCA sacara eweuh evolusi - sanaos meureun peryogi. Éta ngan saukur logo tina YMCA atanapi struktur anu béda sareng sajauh anu kuring tiasa terang yén aranjeunna sadayana masih dianggo.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.