Évolusi Optimisasi Search Engine: Kalayan Saran SEO Gratis

Élmu Mesin Search

Akhir minggu ieu, kuring pendak sareng kopi sareng rerencangan anu damel di industri jasa bumi. Anjeunna ngadu'a yén sungutna gaduh kontrak sareng agénsi SEO salami sababaraha taun ka pengker tapi anjeunna ngan henteu yakin naha atanapi aranjeunna nampi pangasilan dina artos anu aranjeunna peryogikeun sareng aranjeunna.

Total éta langkung ti $ 100,000 salami hirupna sareng konsultan. Aranjeunna duanana prihatin yén upami aranjeunna lirén, aranjeunna bakal kaleungitan pamilarian organik ... sareng upami aranjeunna teras-terasan, aranjeunna ngan saukur ngalungkeun artos ka jamban. Kuring naroskeun ka aranjeunna 3 patarosan:

  1. Kumaha carana firma SEO sacara kuantitatif ngabuktoskeun balikna investasi aranjeunna? Salah sahiji hal munggaran anu urang lakukeun sareng klien kami nyaéta padamelan anu lengkep pikeun mastikeun unggal kalungguhan - telepon atanapi wéb - diidentifikasi minangka timbel tina mesin pencari. Malah sareng Word of Mulut, kami nyungkeun palanggan kami sok naros ka palangganna kumaha aranjeunna ngupingkeun bisnis. Inpormasi ieu dikirimkeun ka tim penjualan atanapi CRM maranéhna dimana aranjeunna tiasa ngaitkeun konversi naon waé pikeun milarian patalimarga. Henteu ngan ukur konsultan ngalaksanakeun ieu, anjeunna teu kungsi naros ka aranjeunna naha aranjeunna kéngingkeun bisnis tina patalimarga organik.
  2. Upami anjeun nyingkirkeun perusahaan SEO énjing, damel naon anu lirén? Nalika urang ngalakukeun padamelan SEO, urang nuju nalungtik kecap konci, nalungtik saingan, nyerat tulisan, ngalakukeun grafik, kéngingkeun poto klién, bahkan ngarékam pidéo pikeun nyobaan sareng ningkatkeun unggal halaman pikeun ngajantenkeun langkung saé sareng tiasa dibagi-bagi. Kami, tangtosna, ngaoptimalkeun situs sareng ogé mastikeun perjalanan palanggan jelas ditandaan pikeun ngajalankeun mesin pencari kana bentuk kontak pikeun rapat penjualan anu dijadwalkeun, uji coba gratis, unduhan gratis, atanapi démo. Dina 3 taun, konsultan SEO ieu teu kungsi keuna situsna.
  3. Kumaha kedudukan anjeun dina istilah anu henteu mérek régional atanapi nasional? Konsultan SEO condong ngalungkeun hal-hal sapertos anjeun nuju peringkat langkung saé tibatan bulan kamari dina X jumlah kecap konci. Hebat ... tapi naon kecap konci na? Upami kecap konci kalebet nami perusahaan anjeun, éta mangpaat tapi henteu optimasi mesin pencari. Tangtosna, perusahaan anjeun kedah milarian nami perusahaan, nami produkna, atanapi jalma dina organisasi. ROI nyata optimasi mesin pencari nyaéta ngungkulan kecap konci anu sanés mérek tapi nunjukkeun maksud pikeun nalungtik kaputusan pameseran salajengna. Dina tilu taun, klien ieu ngan ukur dina 3 hasil luhur pikeun istilah anu mérek. Istilah non-mérek anu pang caketna nyaéta # 6.

Hiji-hijina alesan urang ngalakukeun SEO nyaéta pikeun ngajalankeun bisnis. Hiji-hijina cara pikeun menerkeun SEO nyaéta ku bisnis anyar. Kuring henteu yakin kumaha anjeun nyarios yén anjeun ngajalankeun strategi optimasi search engine pikeun klien tanpa leres-leres masihan aranjeunna strategi, nganteurkeun sareng ngamajukeun kontén, sareng nyayogikeun ngalaporkeun anu akurat anu nunjukkeun usaha anjeun. Éta henteu sapeupeuting ... tapi dina sababaraha sasih klién kedah ningali indikator utama tulisan sareng situs na pangunjung.

Naon Agénsi SEO Sabenerna Laksanakeun?

Ngan aya hiji hal anu tiasa dilakukeun konsultan ieu ... backlinking. Kuring narik sababaraha laporan tambahan ngeunaan backlinks sareng ngaidentipikasi sababaraha situs yén agénsi éta ngeposkeun tulisan anu ~ 300 kecap sapotong kalayan tautan anu euyeub kecap konci deui ka alamat wéb klien. Ngan aya hiji masalah…

Éta henteu jalan.

Situs-situs éta pikaresepeun yén tautan dibagi kana sareng aranjeunna linkfarms pikeun langkung seueur palanggan na (atanapi konsultan SEO sanés). Situs-situs éta henteu narik ati, henteu diréngking, sareng henteu ngadorong kasadaran pikeun palanggan.

Ieu strategi anu biasa dianggo… tapi Google parantos ngarobih algoritma na sababaraha kali ti saprak 2011 (tingali infographic di handap) pikeun ngeureunkeun midangkeun hasil search engine ieu. Kiwari, optimasi mesin pencari peryogi seueur kreativitas sareng usaha.

Naon anu Kuring Lakukeun Béda?

Kolega di industri nyauran strategi anu urang nuturkeun linkearning, tinimbang ngawangun link. Kami ngembangkeun strategi kontén pikeun klien kami anu kalebet panilitian, tulisan, infografis, mikrograf, sareng pidéo anu fokus pisan sareng tuntas. Sakali urang ngembangkeun kontén, urang ngamajukeun kontén ngalangkungan stratégi mayar sareng hubungan masarakat, nyetir tautan anu saé, kualitas luhur deui ka narasumber. Henteu aya pertandingan, henteu aya hacking, teu aya curang ... ngan ukur kerja keras.

Ironisna, jalma-jalma di Bubblegum ngalakukeun persis strategi IEU kalayan infographic ieu, Évolusi Optimisasi Search Engine. Mangrupikeun infographic anu saé, ditalungtik, sareng sampurna pikeun pemirsa kuring. Sareng nebak naon? Aranjeunna kéngingkeun tautan!

Oh, sareng upami anjeun ngeklik infographic, anjeun bakal mendakan halaman interaktif anu saé pikeun ngalaman Évolusi SEO!

Évolusi SEO

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Pos anu endah pikeun para pemula ogé pikeun organisasi anu nyobian nawiskeun jasa pangsaéna sareng getol masihan suasana anu pangsaéna pikeun pangguna. Abdi salah saurang diantarana anu damel sareng organisasi sapertos anu ngabantosan padamelna diajar sareng tetep maju. Kuring bagja maca tulisan anu informatif sapertos kitu sareng infographic kreatif éta. Sagala hal anu endah. Nuhun pikeun ngabantosan kami pikeun terang detail jasa SEO.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.