ExactTarget debut dina 2006 Inc. 500 Daptar

Inc 500Siaran pérs

Aya buzz di kantor dinten ayeuna di TargetTarget. ExactTarget damel debut na di Inc. 500 kalayan réngking 56 perusahaan anu paling gancang, hartosna ti 2002 dugi ka 2005, ExactTarget mangrupikeun perusahaan swasta anu ka 56 gancang di nagara éta. Wah! Abdi moal jujur ​​upami kuring henteu nyarios yén kami henteu ngaraos! Kami ngalakukeun! Setrés janten di luhur sareng cicing di dinya pikaresepeun. Kami nuju ngalakukeun inisiatif anu ageung ayeuna - nyusun deui data urang, muka pusat data, damel sareng perusahaan BESAR pikeun ngembangkeun integrasi.

ExactTarget rengking 56 dina daptar perusahaan anu paling gancang di Amérika Serikat dina daptar 500 énggal Inc urang!

Asa siga urang umurna ngan sapoé ku sadayana padamelan ieu kedah dilakukeun. Hal anu paling hébat ngeunaan ExactTarget nyaéta yén leres-leres percanten kana nanem modal dina bakat, sanaos. Naon waé fitur anu urang kirang, urang pas pikeun jalma anu luar biasa - ti pendiri kami ka handap. Sigana mah ieu mangrupikeun hal anu perusahaan sering teu ningali kadang, aranjeunna PHK sareng ngupahan ku harga saham anu ngagoler - henteu pernah sadar yén bakat manusa mangrupikeun investasi anu pangsaéna tiasa dilakukeun perusahaan. Bakat manusa urang mangrupikeun klien kami tetep datang deui, terus-terusan sareng sakali deui.

Kami bakal teras-terasan ngagumkeun klien kami ku fitur anu hadé sareng antarbeungeut pamasaran email saderhana, pinter & kuat. Jadwal pelepasan kami luar biasa mantap sareng nangtang - kalayan fitur anu bakal teras ngadominasi pasar.

Abdi atoh pisan! Upami anjeun henteu kantos nguping kuring nyarios seueur ngeunaan ExactTarget, éta utamina kusabab kuring henteu hoyong blog kuring tumpang tindih sareng strategi perusahaan. Karesep kuring dina blog ngan ukur sabagian tanggung jawab kuring dina damel. Salaku Manajer Produk, kuring ngabantosan inovasi sareng fitur dina Produk ... tapi salaku Blogger anu resep, kuring teras-terasan marios bentang Internét, Pemasaran, sareng pangaruhna kana otomatisasi Marketing. Teu acan nguping ngeunaan ExactTarget? Kami nembé waé ngamimitian!

TargetTarget

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.