ExactTarget Marketing Cloud Ngaluncurkeun Studio Sosial

studio sosial

Pangeluaran média sosial di Amérika Serikat diperkirakeun tumuh tina $ 4.8B di 2013 janten $ 12.6B di 2018 numutkeun Forrester, sareng 58% pamasar nyarios yén aranjeunna badé ningkatkeun anggaran pamasaran sosial, numutkeun Laporan ExactTarget Marketing Cloud's 2014 Propinsi Marketing. Pemasar kedah skala pamasaran eusi sosial, papacangan, medarkeun sareng analytics antara pagawé sareng tim.

Radian6 Buddy Media Sosial Studio ngamungkinkeun perusahaan pikeun ngadeukeutan palangganna sareng kolaborasi internal ngalangkungan:

  • Workspaces - Nyetél sareng ngonpigurasikeun ruang gawé pikeun ngatur tim dumasar daérah, mérek, atanapi fungsi bisnis pikeun kolaborasi kampanye, nyiptakeun kontén sareng penerbitan.
  • Almenak kolaborasi - Atur sadaya eusi kahareup sareng jaman baheula ku alat perencanaan & penjadwalan anu dirancang pikeun tim. Kalénder kontén interaktif, kaukur, sareng tiasa nyaring panémbong ku sadaya metadata post, kalebet label, panulis, status sareng akun sosial.
  • hal kaluaran - Nyiptakeun sareng ngajadwalkeun kontén kalebet Facebook sareng Twitter. Nyusun eusi, khusus pikeun unggal jaringan, sareng sawangan sateuacan langsung hirup.
  • Dursasana Terpadu - Monitor sareng ngaréspon langsung di jaringan sosial global. Pastikeun aktipitas aktipitas sateuacan, salami sareng pasang kampanye - sareng ngajantenkeun tujuan Dursasana, tim sareng idin kalayan tujuan kontén anu sanés.
  • Macros - ngajadikeun otomatis mengklasifikasikan, ngalaporkeun na ngalirkeun eusi, sareng alur kerja pikeun skala Dursasana.
  • Ditingkatkeun Analytics - Pantau kumaha konténna dilakukeun, naon anu hadé, sareng tingali kana analytics tina tulisan tinangtu atanapi subkelompok tulisan ku labél, kampanye, atanapi udagan anu tangtu.

nu anyar Studio Sosial mangrupikeun platform terbuka dimana waé pamekar, ISV, palanggan atanapi mitra tiasa langsung ngawangun sareng nyebarkeun aplikasi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.