Conto Pop-up Exit-Intent Anu Bakal Ngaronjatkeun Ongkos Konversi Anjeun

Exit Intent Popup Conto

Upami anjeun ngajalankeun bisnis, anjeun terang yén ngungkabkeun cara anu énggal sareng langkung épéktip pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi mangrupikeun salah sahiji tugas anu paling penting.

Meureun anjeun henteu ningali cara kitu mimitina, tapi kaluar-hajat pop-up tiasa janten solusi anu leres anu anjeun milari.

Naha éta sareng kumaha anjeun kedah nganggo éta sateuacanna? Anjeun bakal manggihan dina sadetik.

Naon Pop-Up Niatan Kaluar?

Aya seueur jinis windows pop-up, tapi ieu sababaraha anu paling sering dianggo:

Tiap di antarana boga kaunggulan sorangan, tapi ayeuna urang bakal ngajelaskeun naha kaluar-maksud pop-up mibanda poténsi bener badag pikeun meunangkeun Anjeun bisnis ka tingkat kasuksésan luhur.

Kaluar-hajat pop-up nyaéta, sakumaha namina nyalira, jandéla anu muncul nalika pangunjung badé kaluar halaman wéb.

Saméméh nganjang nunjuk ka tombol pikeun nutup tab browser atawa jandela, kaluar jandela pop-up nembongan. Éta nampilkeun tawaran anu teu pikaresepeun anu narik perhatian sémah sareng nyorong aranjeunna nyandak tindakan.

Fungsi pop-up ieu dumasarkeun kana téknologi kaluar-hajat pinter anu mikawanoh tujuan kaluar sareng micu munculan.

Sareng naha aranjeunna penting pisan?

Éta penting sabab anjeun tiasa nganggo aranjeunna pikeun nyegah kaleungitan calon pembeli salajengna!

Ku nunjukkeun sababaraha tawaran berharga, jalma tiasa ngamimitian ngarobah pipikiran sareng leres-leres minuhan tujuan anu anjeun setél.

Naha tawaran éta ngeunaan sababaraha warta anu pikaresepeun anu aranjeunna tiasa ngalangkungan kampanye email anjeun atanapi diskon kanggo mésér langsung, anjeun tiasa nyobian sareng ngayakinkeun jalma pikeun nampi éta.

Tangtosna, aya sababaraha hal anu anjeun kedah nerapkeun sapertos:

  • Desain visual pikaresepeun
  • Ngalaksanakeun salinan
  • Poto disimpen ditawaran
  • Kaasup tombol CTA (nelepon-to-aksi)

Ieu sigana seueur seueur hal anu kedah dipikirkeun, tapi kami bakal nunjukkeun sababaraha prakték anu pangsaéna anu anjeun kedah nuturkeun sareng gunakeun saluyu sareng halaman wéb sareng bisnis anjeun sacara umum.

Tingali Infographic: Naon Maksud Kaluar?

Prak-prakan anu hadé tina pop-up hajat kaluar

Pikeun ngartos prakték pop-up kaluar-hajat langkung saé, urang bakal ngabayangkeunana ngagunakeun conto anu saluyu tina halaman wéb anu suksés.

Conto 1: Nawiskeun eusi anu berharga

Nawarkeun potongan eusi anu berharga sok mangrupakeun ide anu saé. Nalika anjeun terang kelompok sasaran anjeun, anjeun tiasa nyiapkeun kontén anu pikaresepeun pikeun aranjeunna.

Ieu tiasa janten:

  • cadar
  • E-buku
  • Panungtun
  • kursus
  • webinars
  • almenak
  • témplat

Ieu bakal leuwih gampang pikeun anjeun nyieun hiji tawaran irresistible sanggeus anjeun well-researched kapentingan jalma nu Anjeun hoyong ngarobah kana pembeli produk atawa jasa anjeun.

Gantina, aranjeunna bakal ngantunkeun kontak emailna sabab "hargana leres-leres murah".

Saatos anjeun kumpulkeun kontak sareng nambihan kana milis anjeun, anjeun tiasa nyebarkeun kasadaran mérek sareng ngahubungi palanggan payun anjeun.

Tapi tong hilap yén anjeun kedah nedunan ekspektasi, upami henteu, palanggan anjeun bakal kuciwa sareng aranjeunna moal uih deui.

Tunjukkeun ka aranjeunna yén percanten ka anjeun leres-leres dibenerkeun.

Ieu conto ti Koschedule:

Sateuacan Anjeun Pindah - Exit Intent Pop-up

  • kontéks: Coschedule nyetél jandéla pop-up kaluar dimana datang tiasa ngumpulkeun sababaraha kontén berharga. Sakumaha urang tiasa tingali, aranjeunna ogé palinter nyarios yén aranjeunna nawiskeun kalénder sareng e-book, sareng anjeun ngan ukur kedah klik dina Meunangkeun eta ayeuna tombol pikeun nampa aranjeunna.
  • desain: Desain saderhana, tapi ku warna-warna caang anu narik perhatian. Gambar di luhur téks mangrupikeun bukti yén eusi ngantosan aranjeunna, nyaéta konfirmasi na.
  • Nyalin: Dina komunikasi langsung, Sateuacan anjeun angkat… leres-leres ngadorong jalma pikeun lirén sareng muterkeun sateuacan aranjeunna leres-leres ngaleungit, sareng anu bijaksana dianggo dina pop-up anu kaluar hajat ieu ogé.
  • tawaran: Nawaran siga anu ngundang. Kaasup kecap-kecapna rencana jeung ngatur mantuan ngahubungkeun sakabeh tawaran ku produktivitas anu hadé sareng épéktipitas waktos.

Conto 2: Nawiskeun Demo Langsung

Demo mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahubungi tamu anjeun.

Meureun platform anjeun sigana rumit teuing sareng éta anu janten alesan kunaon pangunjung hoyong kaluar halaman wéb anjeun.

Upami anjeun nawiskeun jasa anu tangtu, anjeun bakal tiasa ngajelaskeun langkung gampang kumaha cara ngagunakeunana, naon manpaatna, sareng anu sami.

Demo langsung mangrupikeun pilihan anu langkung saé kusabab sagalana kajadian sacara real-time sareng calon pembeli tiasa ningali sadaya pembaruan sareng berita.

Tingali kumaha Zendesk dipaké ieu dina jandéla pop-up hajat kaluar-na:

Produk Demo Kaluar Niatkeun Pop-up

  • kontéks: Kusabab Zendesk mangrupikeun parangkat lunak tikét dukungan pelanggan, pop-up ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun kalibet sareng konsumén poténsialna sareng ngamimitian komunikasi.
  • desain: Unsur manusa kaasup, anu ngabantosan jalma pikeun nyambung sareng bisnis anjeun.
  • tawaran: Demo mangrupikeun tawaran anu saé kusabab platform ieu ngajanjikeun solusi anu bakal ngabantosan anjeun dina ngajalankeun bisnis anjeun langkung saé. Sareng, anu paling penting, janji aranjeunna mimiti kaeusi dina waktos ayeuna, anjeun mimiti nampi bantosan langsung.
  • Nyalin: Salin ieu ngagaduhan nada haté anu haneut pikeun ngawangun hubungan anu langkung kuat sareng konsumén. Di sisi anu sanésna, upami anjeun gaduh sababaraha halaman nuju diwangun, anjeun teu kedah ngantosan kanggo ngarengsekeunana pikeun ngamimitian kéngingkeun nasabah sareng ngarah ti dinya.

Anjeun ogé tiasa nempatkeun popup anjeun dina datang geura-giru halaman sareng mimitian ngala corong penjualan anjeun.

Conto 3: Sebutkeun Pengiriman Gratis

Pangiriman gratis disada sapertos kalimat sihir pikeun saha waé anu badé mésér ti anjeun.

Anjeun kedah terang yén jalma henteu resep mayar biaya samping. Aranjeunna malah langkung milih mayar langkung seueur tibatan mayar artos kanggo pengiriman.

Upami anjeun henteu tiasa ngirangan biaya pengiriman, langkung saé éta kalebetkeun kana harga dasar tibatan nempatkeun kana toko anjeun nyalira.

Nanging, upami anjeun tiasa nawiskeun palanggan gratis pangiriman, anjeun pasti kedah ngalaksanakeunana. Penjualan anjeun bakal mimiti ningkat dina waktos anu pondok.

Ieu conto ti Brooklinen:

Gratis Pangiriman E-commerce Exit Exit

  • kontéks: Brooklinen mangrupikeun perusahaan anu ngajual cadar, janten teu anéh yén urang tiasa ningali sababaraha seprei anu raoseun dina pop-up anu hajat kaluar.
  • desain: Latar bodas, fon hideung. Tapi, naha leres saderhana éta? Lambaran dina gambar latar pasti katingali sapertos kitu ngahaja. Éta katingalina siga anu karék gugah tina ranjang anu raoseun. Siga aranjeunna nyobian ngabujuk urang mésér lambar nyaman ieu, anu pastina pikabitaeun, utamina upami anjeun parantos ngaraos capé nalika pop-up ieu muncul.
  • tawaran: Wawaran pastina cekap jelas sareng éta épéktip pisan.
  • Nyalin: Teu aya kecap anu teu perlu, salinan bersih sareng jelas.

Conto 4: Nelepon jalma pikeun ngalanggan newsletter

Buletin mangrupikeun eusi anu berharga, utamina upami anjeun ngadamel anu hébat dimana jalma-jalma tiasa leres-leres diinformasikeun perkawis hal-hal anu penting sareng henteu karaos sapertos didorong kanggo mésér hiji hal ti anjeun.

Éta ngamungkinkeun anjeun tetep nyambung sareng konsumén Anjeun.

Ngajalankeun kampanye buletin hartosna anjeun kedah konsisten supados aranjeunna terang persis iraha ngarepkeun inpormasi anyar ti anjeun.

Di dieu nu kumaha GQ dilaksanakeun ieu dina aranjeunna jandéla pop-up:

Email Langganan Kaluar Niat Muncul

  • kontéks: GQ mangrupikeun majalah lalaki anu ngaliput gaya hirup, pantun, perjalanan, sareng seueur deui.
  • desain: Deui, unsur manusa kaasup. Sakedik humor dina gambar sareng sésana pop-up anu saderhana, anu ngajantenkeun kombinasi anu saé.
  • tawaran: Aranjeunna nawiskeun tip sareng trik anu tiasa ngabantosan lalaki pikeun tampilan anu pangsaéna, sareng hiji-hijina hal anu kedah dilakukeun nyaéta tinggalkeun kontakna.
  • Nyalin: Bagian anu paling penting disorot, janten anu datang bahkan henteu kedah maca nanaon kecuali téks anu ditulis dina font anu pangageungna, sabab éta masihan cekap inpormasi.

Conto 5: Nawiskeun diskon

Diskon sok ngadorong. Nalika anjeun nambihan aranjeunna ka pop-up anu hajat, aranjeunna tiasa mangaruhan pisan kana pendapatan anjeun.

Sakumaha tinggi diskonna, ngan ukur gumantung ka anjeun. Malah insentif alit tiasa sacara signifikan ningkatkeun jumlah penjualan.

Sababaraha toko nawiskeun diskon sacara rutin sabab tétéla janten latihan anu kuat.

Malah situs e-commerce anu pang populerna nganggo diskon niat kaluar salaku cara pikeun narik perhatian pengunjung. Ieu conto tina situs dimana anjeun tiasa meuli dresses online, tawaran éta 15% off lamun ngadaptarkeun pamasaran email maranéhanana.

Closet52 Kaluar hajat Popup tawaran diskon

  • kontéks: Revolve mangrupikeun halaman wéb papakéan sareng seueur pilihan produk, janten nawiskeun diskon tiasa ngajurung jalma pikeun mésér langkung seueur kalayan maksadna nyimpen artos.
  • desain: Urang tiasa ningali yén nambihan unsur manusa mangrupikeun prakték anu umum ogé. Pop-up ieu ngagaduhan desain anu berkelas kalayan tombol CTA anu kontras.
  • tawaran: Aranjeunna nawiskeun diskon 10% sareng ngabantosan anjeun pikeun ngahémat sababaraha waktos ku milih salah sahiji tina tilu kategori anu ditawarkeun.
  • Nyalin: Ngungkulan langsung mangrupikeun cara anu ampuh pikeun narik perhatian palanggan.

Nu Bottom Line

Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya seueur ideu ngeunaan kumaha anjeun tiasa nganggo pop-up kaluar-hajat pikeun kaunggulan anjeun sareng ngawangun kapercayaan sareng konsumén anjeun.

Anjeun tiasa maénkeun kalayan desain, nyalin, sareng ngalebetkeun tawaran anu sanés anu bakal narik perhatian pengunjung anjeun sareng ningkatkeun konvérsi anjeun.

Éta pasti usaha alit dibandingkeun sareng naon jinis pop-up ieu tiasa ngalakukeun pikeun bisnis anjeun.

Percanten atanapi henteu, ngagunakeun éta tiasa langkung saderhana sabab dinten ayeuna aya alat anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyiptakeun pop-up anu épéktip kirang ti 5 menit.

Aya seueur alat sapertos Privy sareng alternatipna anu bakal ngabantosan anjeun ngadamel popup halaman wéb anjeun nyalira. Kalayan sered sareng teundeun éditor sareng pilihan kustomisasi, pop-up anu endah bakal siap diimplementasikeun.

Anggo prakték-prakték ieu nalika nyiptakeun pop-up sareng tingali mana anu ngarobah anu pangsaéna pikeun anjeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.