Punten tong angkat: tilu taktik hajat kaluar anu moal ngaganggu pengunjung anjeun

kaluar strategi hajat

Téknologi hajat kaluar (Anu mana?). Vérsi pamasaran digital ngeunaan KC sareng The Sunshine Band's Punten Entong Mangkat.

Kami parantos kabuktosan teras-terasan ngalangkungan uji coba A / B anu ngagunakeun téknologi hajat kaluar pikeun memicu overlay tiasa janten cara anu épéktip pisan pikeun nyalametkeun para pengunjung. Conto eusi anu dipicu kalebet dalil ngeunaan kode diskon atanapi ajakan daptar buletin. Sababaraha panginten yén gangguan ieu ngirangan pangalaman palanggan. Terus diémutan ieu, ieu aya sababaraha taktik anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyegah épék ieu nalika ngajalankeun kampanye hajat kaluar.

Taktik # 1 - Segmen, Segmen, Segment

Aya seueur kaunggulan pikeun museurkeun olahtalatah tujuan kaluar anjeun ka subset khusus tina basa pangunjung anjeun. Anjeun moal hoyong ngan ukur masihan kode diskon willy-nilly ka unggal pengunjung di luar sana. Dalil kode diskon tiasa ngarusak mérek anjeun sareng ngadorong pembeli anu henteu satia. Strategi anu langkung kuat pikeun ngahargaan palanggan top anjeun - pangkalan pangunjung anu paling satia - kalayan diskon pikeun ngajaga tingkat luhur ingetan pelanggan anu penting dina pasar anu jenuh sareng kalapa kompetitif.

Kalayan salah sahiji nasabah maskapai kami, kami nembé ngamanfaatkeun kombinasi data-centric pelanggan offline, data dina-sési real-time sareng perilaku browsing / mésér sajarah pikeun ngan ukur sasaran bagéan-nilai tinggi, kasatiaan luhur kalayan diskon. Ieu nyababkeun tawaran hajat kaluar pisan fokus anu ngahasilkeun angkat dina pesenan 16 dugi 20 persén ngalangkungan tilu ruas masing-masing.

Dina sisi akuisisi hal, anjeun ngan ukur bakal hoyong ngadaptarkeun buletin upami anjeun nampi yén pangunjung na énggal.

Intina nyaéta anu penting pikeun difokuskeun sareng kampanye anjeun sareng mikirkeun logika pamisahan anu raos sareng tiasa dianggo pikeun maksud proyék anjeun (pun dihaja).

Taktik # 2 - Janten Kayaning Cai

Taktik anjeun henteu kedah janten overlay. Pikir di luar kotak (pun sakali deui dihaja). Dilegakeun cakrawala anjeun (sapertos Bruce Lee nunjukkeun) sareng ngémutan presentasi kontén anjeun dina bentuk anu sanés anu tiasa kirang ngaganggu sareng ningkatkeun pangalaman palanggan, bari narik pangunjung deui ka halaman.

Coba dipicu a halo bar (sapertos pesen di luhur layar, anu tiasa dipecat ku pangguna) sanés overlay brash anu biasa anu tiasa ngaganggu browsing dina halaman. Atanapi pokuskeun kana sababaraha kontén anu dipikaresep khusus, sapertos kanyataan hiji barang tiasa low stock atanapi low kasadiaan sareng ngenalkeun sakedik cue:

Kaluar Niat Korsi Kénca

Pikeun nyiptakeun isarat sapertos kieu, anjeun peryogi ségméntasi pikeun ngaidentipikasi yén aya hiber sareng lima atanapi kirang korsi deui. Ku sababaraha cara, sadayana sok balik ka Taktik # 1 (sapertos anjeun bakal ningali deui dina tip akhir di handap).

Taktik # 3 - Kudu Ngabantosan

Anjeun teu kedah nyorong diskon nyaring atanapi daptar-didieu pesen payuneun tamu. Anjeun ngan saukur tiasa nawiskeun bantosan tepat waktos ka pangunjung anu peryogi.

dina dasar kami lumpat pikeun palanggan anu ngajual asuransi bumi, kami ngumpulkeun seueur atribut pangunjung ngalangkungan sababaraha inputna nalika ngumbara dina corong - judul (pikeun kéngingkeun jinis kelamin), tanggal lahir (kanggo nyiptakeun pengelompokan umur) sareng seueur deui (tingali Taktik # 1 deui). Pamustunganana, ngabeungkeut dimensi ieu pikeun tingkat konvérsi undak-usuk sareng papacangan sapanjang unggal halaman corong aplikasi ngamungkinkeun urang ngartos sababaraha titik gesekan dumasar kana anu datang. Hiji diajar nyaéta yén datang dina kurungan umur paling luhur dikonversi dina tingkat anu jauh langkung handap sakali aranjeunna ngahontal tahap anu khusus tina corong. Solusina? Pikeun nargétkeun para pengunjung ieu kalayan tawaran bantosan obrolan upami aranjeunna dianggurkeun salami waktos anu khusus sareng nunjukkeun niat pikeun kaluar. Hasilna nunjukkeun ningkat Dursasana sareng pangalaman pelanggan, ogé aplikasi anu diukur ku tim puseur telepon pelanggan.

Punten Entong Mangkat (Entong Mangkat)

Kaluar hajat cicing

Ngamangpaatkeun taktik ieu dina strategi hajat kaluar anjeun henteu ngan ukur tiasa ngadorong paningkatan kinerja kampanye anjeun, tapi mastikeun anjeun henteu ngadorong pengunjung kusabab jalan anu kadang-kadang keuheul anu kaluar tina niat overlay ditepikeun. Pamustunganana, pangalaman palanggan ieu masih kedah diuji, sareng teras diuji dina éta, janten anjeun pasti éta hasil pikeun pengunjung anjeun. Tapi intina anjeun tiasa sopan narik pangunjung deui kana situs anjeun sanés beggin 'punten, punten, punten tong angkat.

Punten entong angkat. Tingali kana bacaan anu gancang, Pendekatan pikeun Ngalawan Niat Kaluar.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.