Ahli ahli: Platform Pemasaran Palang-Saluran

platform pamasaran saluran cross

Platform pamasaran lintas-kanal Layanan Marketing Experian ngawasa merek pikeun ngatur sareng ngaéksekusi sadaya interaksi palanggan dina hiji sistem, sacara real-time - ngaleungitkeun kabutuhan pikeun sababaraha platform anu béda sareng anu ngajual saluran masing-masing. Platform ngamungkinkeun merek pikeun gampang ngahijikeun wawasan palanggan tina sumber data naon waé pikeun nyiptakeun interaksi palanggan anu langkung cerdas, sareng épéktip dina email, seluler, sosial, wéb, cetak sareng iklan tampilan.

Platform Marketing Cross-Channel Experian Nawarkeun:

  • Integrasi data - Kengingkeun panorama leres konsumén anjeun ku ngahijikeun data nasabah tina sumber naon waé, sareng dilapiskeun wawasan konsumén euyeub ku Jasa Marketing Experian
  • Manajemén kampanye lintas-kanal - Pusat ngatur sadaya kampanye lintas-kanal sareng lancar nganteurkeun pangalaman merek anu paling konsisten pikeun konsumén anjeun
  • Manajemén interaksi - Candak réspon sareng sentimen palanggan anjeun, teras langsung ngungkit data éta pikeun interaksi lintas-kanal anu langkung relevan sareng tepat waktos

Salah sahiji hal anu dilakukeun ku Experian dina brosur pamasaran cross-kanal na nyaéta konci ... klien anjeun henteu ningali saluran, aranjeunna ningali hiji mérek. Hasilna, anjeun kedah pastikeun anjeun koordinat usaha ngalangkungan saluran pikeun ngirangan kaleuleusan, ngakuan palanggan dimana waé ayana, sareng nyarios ka aranjeunna sacara pribadi sareng leres dipasihan hubunganana sareng merk anjeun.

pamasaran-cross-channel-marketing

2 Komentar

  1. 1

    Nembe pisan kuring murah pisan artos sareng hutang ngahakan kuring ti sagala sisi! Éta dugi ka kuring mutuskeun ngasilkeun artos dina internét. Kuring angkat ka surveymoneymaker dot net, sareng mimiti ngisi survey kanggo artos, sareng pastina kuring parantos langkung sanggup mayar tagihan kuring !! Abdi bungah pisan, kuring ngalakukeun ieu !! Sareng sadaya setrés kauangan taun-taun ieu, kuring ngarep pisan anjeun sadayana bakal masihan kasempetan. - vttm

  2. 2

    aJ5u - Sababaraha taun ka pengker kuring lemah pisan artos sareng kiridit maéhan kuring tina sagala sudut! Éta Leres dugi ka kuring diajar ngahasilkeun artos .. dina INTERNET! Kuring badarat dina surveymoneymaker point net, sareng mimiti ngalakukeun survey pikeun artos, sareng ngalakukeun éta, kuring parantos tiasa ngalakukeun hal-hal kuring !! Kuring bagja, éta kuring ngalakukeun ieu !!! Sareng sadaya setrés kauangan taun-taun ieu, kuring ngarep pisan anjeun sadayana bakal masihan kasempetan. r04O

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.