Kaahlianna gratis, sumberdaya henteu…

inpormasiAbdi di bumi dinten ayeuna. Kuring henteu damang - saur kuring seueur, seueur, seueur jam damel sareng setrés anu dugi ka kuring. Kuring ngagulung dina dipan sareng listrikna pareum. Éta ngan ukur tiasa parah upami hujan sareng tiis.

Kuring gaduh sababaraha waktos kanggo maca sareng bobo énjing-énjing pikeun nyobaan ngaleupaskeun naon waé bug anu kuring gaduh. TechZ nyatet kana sadaya buku anu kuring baca ... biasana henteu kirang ti 3. Kuring maca 3 ayeuna sareng gaduh 2 deui ngantosan saatos éta. Abdi resep maca. Éta ngabersihan sirah kuring sareng ngahibur kuring tibatan nonton pilem atanapi televisi. Kuring bébéja ka murangkalih kuring yén hal anu hébat ngeunaan maca nyaéta anjeun ngalukis gambar atanapi pilem dina sirah anjeun. Nalika kuring ningali pilem anu ditulis ngeunaan buku, kuring biasana kuciwa.

Kuring nyimpang ... sareng kuring ngan ukur sésa 30 atanapi langkung menit dina laptop kuring. Sareng tatangga kuring tiasa langsung mendakan kuring ngabajak router na (henteu aman, tangtosna). Nalika kuring maca kuring kedah mikir, sareng hoyong nyerat ngeunaan éta.

Kieu teori kuring ... inpormasi henteu saloba-kalina sapertos baheula. Kalayan Internét, ilmu janten langkung mirah sareng langkung mirah ku anu kadua. Dinten ngiringan konsultan pikeun nyaritakeun naon anu urang sakuduna janten lakukeun jauh di tukangeun urang. Sabalikna, urang nyéwa konsultan kusabab naon anu aranjeunna bisa janten lakukeun pikeun urang.

Sumberdaya ningkat dina ajénna sareng élmu ngirangan.

Kuring gaduh cekap ilmu pikeun ngawangun perusahaan anu hébat. Anu kuring kakurangan nyaéta sumber daya - waktos sareng artos. Nalika kuring ngawawancara konsultan perspektif, éta henteu biasana kusabab naon anu aranjeunna tiasa atanapi teu tiasa ngawartosan kuring. Nyatana, kuring biasana ngartos sakedik langkung seueur tibatan aranjeunna ngeunaan naon anu kuring nyungkeun aranjeunna. Upami kuring raoseun sareng aranjeunna, abdi nyewa aranjeunna pikeun ngalaksanakeun padamelan anu caket ... sabab aranjeunna tiasa museurkeun perhatian aranjeunna dina masalah éta. Abdi henteu sanggup ngalakukeun éta.

Mangtaun-taun ka pengker, kuring kantos ngalereskeun mobil kuring sorangan. Kuring parantos ngalakukeun sagala anu aya pikeun mobil. Abdi kagungan waktos, janten kuring badé mésér buku sareng ngaos. Nalika kuring ngolotan, kuring henteu resep ngorésan ros-rosan deui abdi janten kuring ngan ukur dibawa ka toko. Pantesna langkung seueur waktos kuring kanggo gaduh batur anu ngalereskeun tibatan kuring ngalereskeunana. Malah ku biaya anu mahal pikeun pangropéa mobil.

Sanés ieu arah anu sadayana gerak? Hayu urang nyandak Search Engine Optimization (SEO) salaku conto. Kuring rada yakin yén, nunjukkeun waktos, kuring tiasa ngawangun lingkungan kotak pasir, nyabit sareng ékspérimén pikeun ningali kumaha kuring tiasa naék kana unggal luhur algoritma Search Engine urang. Tapi kuring henteu gaduh waktos kanggo éta. Pasti - henteu sadaya jalma tiasa maca blog sareng ngamimitian ngalakukeun éta. Abdi ngartos ... tapi seueur jalma tiasa.

pangaweruh SEO is gratis - aya cukup kumpulan situs SEO sareng blog dina Internét anu teras-terasan pasang tés sareng pamanggihanna. (Kuring parantos nganggo sababaraha tweak dina situs abdi). Kuring henteu nyobian nempatkeun Konsultan SEO ... éta harga artos. Tapi aranjeunna henteu kéngingkeun artos kusabab kaahlianana, aranjeunna artos artos salaku sumber anu berharga. Aranjeunna ngalakukeun éta unggal dinten supados anjeun teu kedah!

Internét is éta Superhighway Émbaran. Kuring terang éta sepuh sareng klise, tapi éta leres. Sebaran élmu beuki murah. Upami kuring hoyong terang kumaha ngubaran kulit garing Jack Russell abdi atanapi abdi hoyong ngadamel kerangka Ajax ... éta henteu kunanaon pikeun kuring milarian.

Nalika Net janten langkung teratur sareng gampang milari inpormasi, kuring pikir penting pikeun urang ningali diri sorangan salaku 'ahli' sareng langkung salaku 'sumber'. Kaahlian aya di mana waé tempat sareng gratis pikeun dianggo. Sumber daya henteu.

Dupi anjeun satuju?

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.