Kunaon Kuring Ngerjakeun Bébas sareng Wil Wheaton Bisa Salah

mayar kontan gajih teu dibayar

Pos ieu sanés debat, sareng kuring henteu nyobian ngamimitian perdebatan sareng Wil Wheaton sareng jabatanna, anjeun moal tiasa mayar séwa anjeun nganggo platform unik sareng ngahontal situs kami nyayogikeun. Wil Wheaton mangrupikeun mérek mantep kalayan handap penting. Anjeunna damel pisan pikeun ngembangkeun pamirsa sareng komunitasna - ku sabab éta jeritan sareng kasapukan sareng jabatanana.

Wil Wheaton sopan dina réspon na. Anjeunna ogé cemerlang pikeun ngalakukeun éta di masarakat ... nyandak jahat, kapitalisme eksploitatif dinten ieu sadayana ngamuk. Tapi seuseueurna urang sanés Wil Wheaton. Kaseueuran urang nyobian pikeun ngahontal jangkauan sareng pemirsa sareng kersa nanem modal dina ngalakukeun éta. Kasempetan pikeun ngahontal pemirsa sapertos HuffPo parantos, kanyataanna, hiji investasi. Daripada mayar iklan, biayana pikeun nyayogikeun sababaraha bakat anjeun.

Hayu urang mimiti ngabahas yén mammoth, sato kapitalis disebut Huffington Post. Martech Zone terus gaduh kamekaran angka dua kali sataun ka taun. Saatos dasawarsa online, blog terus narik pelanggan anu hébat kana agénsi kami, Highbridge. Tumuwuhna pangasilan langsung saé, tapi Jenn (mitra bisnis kuring) sareng kuring terang yén urang kedah neraskeun nanem modal dina blog kanggo nyayogikeun aliran pendapatan anu tiasa ngakibatkeun kameunangan pikeun publikasi.

Nalika ieu publikasi ngahontal kauntungan anu penting (henteu kaasup karya agénsi), jalma tiasa ngaréspon cara anu sami ka kami ngeunaan panulis tamu sareng eusi anu dikintunkeun. Kami nyebarkeun sababaraha tulisan unggal minggu ti tamu nalika kami yakin yén pemirsa bakal nguntungkeun tina konténna. Kami henteu ngimbangan perusahaan atanapi individu éta, ogé.

Naha?

Kami henteu ngimbangan panulis tamu (acan) sabab kami parantos nanem modal langkung dasawarsa dina numuwuhkeun pemirsa. Kuring investasi sahenteuna saparapat waktos kuring unggal minggu dina maca pitches, komunikasi sareng perusahaan, ngaevaluasi platform, ngalakukeun podcast, ningkatkeun program pidéo kami, maca buku, ngiringan acara sareng mayar platform anu ngadukung publikasi ieu. Kuring sieun mikiran naon waktos éta dihasilkeun ... Kuring ngahargaan éta jutaan. Abdi henteu tiasa mayar séwa kuring nganggo investasi éta, ogé!

Naha Wil Wheaton sanggup mayar séwa kalayan tulisan blogna ngeunaan Huffington Post? Abdi henteu percanten.

Hadirin urang ngagaduhan nilai. Kami parantos mayar jangkauan éta dina rébuan jam sareng rébuan dolar dina investasi langsung sareng promosi. Pamayaran pikeun panulis tamu urang datang dina kasempetan pikeun ngawangun otoritasna sareng pemirsa sareng narik aranjeunna pikeun terlibat sareng aranjeunna kusabab alesan bisnis. Perusahaan anu parantos nanem modal nyerat eusi hébat sareng kami parantos sadar langsung panghasilan tina tulisan-tulisan éta. Janten, nalika kuring henteu mayar aranjeunna pikeun konténna, pemirsa na

Pikeun urang anu henteu kawéntar sareng neraskeun kerja keras pikeun numuhkeun wibawa sareng ngahontal online, kasempetan pikeun ngahontal sareng mikat audién anu sanés anu teras-terasan diinvestkeun mangrupikeun kasempetan anu hadé. Kuring henteu percanten éta eksploitasi pisan… éta kasempetan anu saling nguntungkeun dimana kaunggulanana tiasa disawalakeun.

Kanyataanna nyaéta propésional PR anu ngahontal ka Wil Wheaton dibayar. Janten HuffPo nyéépkeun artos kanggo naroskeun selebriti sapertos anjeunna. Kuring yakin Mr. Wheaton panginten tiasa negosiasi perjanjian dimana anjeunna bakal nguntungkeun - langsung sareng henteu langsung. Ieu sababaraha cara:

  • Promosi Buku - Tuan Wheaton mangrupikeun pangarang anu hadé. Sugan anjeunna tiasa negosiasi promosi gratis bukuna ka sadayana pamirsa Huffington Post. Éta tiasa dilakonan ku panggilan-to-aksi anu relevan dina sababaraha katégori atanapi topik, atanapi bahkan nyungkeun Huffington Post ngaulas buku-buku dina perdagangan. Éta tiasa nyababkeun sababaraha penjualan buku!
  • Nelepon-Ka-Aksi - Mr. Wheaton panginten parantos tiasa negosiasi ajakan-ajakan dina bio Huffington Post na anu ngadorong jalma-jalma pikeun mesen Mr. Wheaton kanggo nyarios kasempetan. Nyarios mangrupikeun aliran pendapatan anu lumayan pikeun anu gaduh status selebritis sapertos Mr. Wheaton.
  • Kajadian HuffPo - Marengan HuffPost Live, Huffington Post ogé ngamajukeun sareng sponsor sababaraha acara régional sareng nasional. Panginten Mr. Wheaton tiasa negosiasi kamampuan pikeun janten juru carios selebriti anu mayar dina acara-acara éta - sareng bahkan ngagaduhan panandatanganan buku sareng masing-masing.

Intina nyaéta yén kuring yakin yén Mr. Wheaton tiasa gampang dieksploitasi organisasi sapertos HuffPo pikeun ngajalankeun seueur perhatian, pemirsa, sareng - pamustunganana - pangasilan ka anjeunna. Sareng panghasilan éta mayar séwa!

Naha Kuring Ngerjakeun Gratis

Abdi nyerat bebas eusi dina situs abdi, kuring nyerat bebas eusi pikeun situs sanés anu kuring badé kalibet dina pemirsa, sareng kuring nyarios pikeun bebas dina acara anu gaduh prospek kuring hoyong kalibet. Tangtosna kuring ogé nyerat dibayar eusi pikeun klien kami sareng kuring dibayar nyarios dina acara anu sanés. Kadang-kadang, urang bahkan mayar jalan ka acara nasional ngan saukur nutupan éta dina publikasi urang. Kalayan kecap séjén, kuring kadang mayar ngan ukur pikeun ngahontal pemirsa dina acara-acara éta!

Unggal kasempetan dievaluasi dumasar kana kumaha urang tiasa nguntungkeun tina paparan sareng saha anu urang tiasa jaringan sareng didinya. Urang dianggo gratis strategi parantos nguntungkeun pisan pikeun urang. Beban tina hiji kajantenan dina ngahontal kontrak urang moal pernah kéngingkeun mérek nasional. Éta mérek ngarah ka mérek séjén. Sareng teras-terasan.

Janten, kuring tiasa dibayar sababaraha ratus dolar pikeun posting blog. Atanapi, kuring tiasa nutup sababaraha bisnis sareng pemirsa sareng ngasilkeun puluhan rébu atanapi bahkan ratusan rébu dolar dina kontrak. Ayeuna anjeun terang kunaon kuring damel bebas.

Nyatana, henteu ngan ukur kuring damel gratis - Kuring sering mayar damel gratis! Dina kemitraan sareng Dittoe PR, kami parantos nanem modal pisan pikeun milari audién anu sasaran sareng relevan anu urang hoyong ngahontal. Tim berbakat di Saé PR pitched bakat kuring ka publikasi éta pikeun nyadiakeun kasempetan ieu. Kami teraskeun manpaat manpaat hubungan éta - ngalakukeun padamelan pikeun perusahaan dina pamirsa anu urang henteu kantos patepung sanés.

Otoritas Moral

Naha anjeun kungsi ngabantuan jalma tanpa dibayar? Naha anjeun kantos nyandak sampah sareng miceun kana sampah? Naha anjeun kantos nyayogikeun jalma anu teu gaduh bumi artos tuang? Naha anjeun bakal ngalakukeun éta? Kami mayar pajabat pamaréntah kami sajumlah penting artos pikeun ngajaga jalan-jalan urang bersih sareng ngabantosan jalma-jalma anu kirang nasib. Kami tetep ngalakukeun éta, kusabab éta karunya.

Abdi henteu hoyong cicing di dunya anu jalma henteu ngalakukeun nanaon kecuali aranjeunna ditimbangkeun pikeun éta. Salaku pamilik bisnis, kuring tiasa mastikeun yén kuring bakal kaluar tina bisnis upami éta paripolah anu kuring lakukeun. Kuring gaduh sababaraha réréncangan anu soca pondok sapertos kieu, teras kuring ngadangukeun hanjakalna yén bisnisna henteu pernah tumbuh. Abdi percanten ngabantosan heula jalma parantos mangrupikeun cara anu paling ageung pikeun numuhkkeun bisnis kuring. Sareng upami kuring ngabantosan batur gratis, aranjeunna sering ngarujuk bisnis kuring ka konsumén anu mayar hébat.

Kuring henteu naroskeun moral Mr. Wheaton, tapi kuring naroskeun anggapan yén perusahaan nirlaba ngeksploitasi batur ku nyungkeun aranjeunna nyayogikeun bakatna dina perdagangan. Naha Mr. Wheaton ngeksploitasi kanyataan yén Huffington Post ngagaduhan artos sanaos résiko ageung sareng investasi anu aranjeunna hasilkeun pikeun ngawangun komunitasna? Aranjeunna parantos mayar sareng neraskeun mayar perawatan sareng promosi publikasiana - naha éta teu dipaliré?

The Tepi Anjog

Abdi nuju maca Slike Edge ayeuna ku Jeff Olson sareng analogi na nyaéta patani. Melak sampingan, ngokolakeunana, teras nguntungkeun manpaatna. Patani henteu dibayar kanggo melak binih, anjeunna ngan ukur dibayar nalika siki éta diawurkeun sacara saksama sareng ngahasilkeun buah tina padamelanana. Abdi dorong ka sadayana pikeun melak binih dimana waé masuk akal ... anjeun bakal ngahasilkeun pepelakan anu hébat sakali anjeun laksanakeun!

Gabung Kami dina Blab

Kevin Mullett sareng kuring badé nyarioskeun topik ieu dinten Kemis ieu Blab dina Pertandingan Cage Marketing urang salajengna! Kuring miharep anjeun tiasa gabung sareng kami.

2 Komentar

  1. 1

    Sapuk. Terserah panulis pikeun mutuskeun naha aranjeunna ngarasa paparan bakal ngimbangan aranjeunna pikeun waktos sareng usahana. Teu sarua jeung panulis leupas ngora anu dipenta pikeun nulis haratis (atawa dina 6 cents / kecap, darn deukeut ka dinya) tanpa meunang kiridit pangarang. (Sareng kuring mertahankeun pangarang-pangarang éta kirang dibayar!)

    Pamustunganana aya tradeoff tina nilai sareng dimana garis éta bakal robih kana waktos sareng ku publikasi. Sanaos kuring damel salaku panulis lepas profésional, kuring sadar yén aya hierarki: langkung pikaboseneun padamelan sareng kirang pangakuan pikeun éta, langkung luhur gajina. Janten nyerat manual téknis tiasa mayar lumayan. Nulis fiksi sering tungtungna mayar nanaon tapi tetep tiasa nyugemakeun pangarangna.

    • 2

      Kuring masih bakal ngajawab kalawan duit keur ukuran nilai. Pagawé Leupas ngora digawé di 6 / cents hiji kecap atawa darn deukeut eta ngawangun neruskeun sarta honing karajinan maranéhanana. Kuring ogé henteu kéngingkeun artos nalika kuring profésional ngora ogé. Nalika anjeun damel dina karajinan anjeun sareng janten langkung saé, anjeun janten langkung berharga. Kuring biasa damel di koran dimana désainer dirawat parah sareng ngadamel gajih anu pikareueuseun, tapi kasempetan éta ngajarkeun aranjeunna pikeun ngasah kréatipitas, produktivitas, sareng diajar platform anu aranjeunna henteu kantos kakeunaan di sakola. Kaahlian éta ngajantenkeun aranjeunna langkung kompetitif di tempat kerja sareng aranjeunna tiasa mendakan padamelan anu luar biasa.

      Ngan kusabab anjeun henteu dibayar ayeuna sanés hartosna anjeun henteu ngawangun nilai sareng bakal dibayar kanggo nilai éta engké.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.