Extole: Advokasi Merk sareng Marketing Rujukan

Pamasaran Rujukan Extole

Nalika konsumén janten langkung pireu kana pamasaran interruptive, éta penting pisan yén mérek ngaidentipikasi pembela maranéhanana sareng nyayogikeun aranjeunna alat-alat anu diperyogikeun pikeun ngabantosan produk sareng jasa na. Extole urang platform pamasaran rujukan nyiptakeun program advokasi anu skala pikeun mérek pangbadagna.

Babagi-Merek

Nyiptakeun pangalaman bagi pengacara anu teu upaya, terintegrasi. Program rujukan anu diluyukeun sareng merk anjeun bakal ngajantenkeun langkung seueur palanggan anjeun kana pangacara sareng ningkatkeun kasadaran merek. Extole nyayogikeun perangkat lunak pamasaran rujukan anu ngiringan papancangan sareng ningkatkeun konvérsi Anjeun.

Extole OmniChSharing 042318

  • Bagikeun na rujukan témplat rujukan
  • Ngédit visual tina eusi rujukan tungtung-ka-tungtung pikeun pangalaman dina-mérek
  • Désain anu éndah katingali saé dina ponsel, dina wéb, atanapi dina aplikasi anjeun
  • Kodeu bagi hasil sareng insentif
  • Pangalaman rujukan anu dirampingkeun matak ngamudahkeun pikeun pangguna pikeun ngabagi
  • Lokalisasi basa pikeun jangkauan internasional

Mesin Pahala

Pembela anjeun sareng réréncanganna ngarepkeun hadiah instan, sareng anjeun tiasa ngarobih insentif ieu pikeun kasampurnaan pikeun unggal kampanye pamasaran rujukan. Ganjaran real-time nyiptakeun nyugemakeun langsung sareng ngadorong langkung seueur pangsa sareng rujukan. Kami ogé ngagaduhan panyalindungan panipuan internal, janten anjeun tiasa ngajagi mérek sareng margina.

Pahala TambaksariEng 042318

  • Nanganan sababaraha jinis hadiah, internal sareng éksternal
  • Ganjaran ku kupon, poin kasatiaan, kartu kado, sareng seueur deui sareng mesin hadiah otomatis kami
  • Pelanggan anu pikaresepeun kalayan tawaran hadiah anu sampurna, diuji
  • Nyayogikeun dukungan pikeun hadiah internasional
  • Ngaropea hadiah kanggo tiap kampanye, janten anjeun tiasa ngalacak insentif mana anu tiasa dianggo
  • Atur aturan anu canggih pikeun ngadeteksi sareng nyegah rujukan anu kualitas rendah.

Profil Pembela Merek

Platform Extole matak ngamudahkeun pikeun mendakan sareng ngahontal pangaruh anu hébat. Palanggan anu pangsaéna - anu ngabagi sareng anu ngaréspon - mangrupikeun kaunggulan unik anjeun. Anggo data jaringan pihak-kahiji sareng jaringan sosial ngeunaan pangacara anjeun pikeun kakuatan usaha pamasaran anjeun.

Extole AdvProfileMngr 042318

  • Parangkat lunak rujukan modéren sareng aman sareng segmentasi lengkep sareng ngalaporkeun pikeun ngartos persis saha anu ngajengkeun anjeun sareng kumaha cara aranjeunna ngabagi
  • Laporan real-time dina sharers top anjeun, influencer pangageungna, sareng supir pangasilan
  • Gampang, otomatis mendakan influencer, pangadeg mérek, sareng jaringan
  • Profil anu ditingkatkeun pikeun ngabela konci anjeun nganggo data tina sababaraha platform sosial
  • Ganjaran pembela anu leres sacara real-time

Targeting sareng Nguji

Kalayan penargetan khusus pemirsa, Extole ngajantenkeun gampang nyaluyukeun hadiah, eusi, sareng aturan bisnis ogé dumasar kana bagéan pamirsa anu béda. Kamampuh ieu ngamungkinkeun perusahaan gampang ngatur sababaraha program sakaligus. Salaku tambahan, unggal program tiasa gaduh varian mutliple pikeun uji a / b tina sagala aspek program rujukan anjeun. 

Extole InsightABtest 042318

  • Aturan aturan kréatip, wawaran, sareng bisnis ngartos kinerja.
  • Gampang napelkeun audién anu bénten-bénten kana program anu sanés pikeun ngagaduhan pangalaman khusus.
  • Atur program, kampanye, sareng tés dina dasbor tunggal anu masihan wawasan sareng kontrol langsung. 

Kamampuh Pemasaran Rujukan

Extole nawiskeun sababaraha fitur canggih sareng kamampuan anu ngabantosan anjeun manjangkeun jangkauan sareng pangaruh pamasaran advokasi anjeun.

Extole TempAndCustom 042318

  • Ngajalankeun paningkatan pahala anu ningkat pikeun ngajukeun langkung seueur advokasi sareng ngajaga program anjeun tetep seger.
  • Hayu palanggan anjeun bagikeun barang-barang khusus supados aranjeunna tiasa nyarankeun sanés ngan ukur mérek anjeun tapi produk anu sampurna. 
  • Kalibetkeun influencer sareng kampanye Extole khusus anu ngalacak sareng ngahargaan aranjeunna.

Kamampuh Integrasi

Anjeun terang yén program refer-a-friend kedah bébas tina gesekan. Babagi sareng ngarujuk kedah sagampang mungkin pikeun konsumén anjeun. API anu kuat sareng webhooks kami masihan palanggan pikeun pangalaman anu lancar di aplikasi sareng halaman wéb anjeun, henteu paduli naon waé alat anu aranjeunna anggo.

Extole APIwebhooks 042318

  • API pamasaran rujukan mangrupikeun tujuan pikeun aplikasi mobile
  • Integrasi sareng smartphone sareng platform berbagi sosial palanggan anjeun
  • Gawe bareng sareng solusi ngalacak aplikasi
  • Siapkeun promosi gampang sareng bagi kanggo konsumén anjeun ngalangkungan API kami
  • Nyiptakeun API anu lengkep sareng kreatif pikeun pangalaman pangguna anu khusus
  • Ngalaksanakeun konversi sareng hadiah anu didukung ku API

Kéngingkeun Demo Extole

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.