EyeTrackShop: Nyukcruk Panon ngalangkungan Web Cam

mac eyetrackshop s

Ieu kamajuan anu saé dina industri pelacak panon. Biasana éta nalika anjeun hoyong ngalacak panon parantos dilakonan, anjeun biasana kedah mayar seueur artos ka agénsi éta kalayan alat sareng tanaga pikeun ngalaksanakeun proyék éta.

Naon Lacak Panon?

Téknologi pelacak panon ngukur persis tempat konsumén ningali. Ieu ngamungkinkeun anjeun ningali langsung naha komunikasi anjeun tiasa atanapi henteu. Baheula anjeun kedah ngandelkeun tebakan terpelajar atanapi studi laboratorium canggih anu lami, tapi ayeuna kami parantos ngajantenkeun panilitian panon dina cara anu anyar, saderhana, gancang sareng hemat biaya. EyeTrackShop

Hasil EyeTrackShop dipidangkeun dina laporan standar, kalebet waktos anu diperlukeun panyawang pikeun méréskeun obyék, sabaraha lami aranjeunna cicing dina obyék éta, sareng peta panas sacara umum dimana aranjeunna museurkeun perhatian. Ngalacak panon mangrupikeun téknologi anu gunana pikeun ngaoptimalkeun halaman badarat sareng pariwara - mastikeun yén fokus pemirsa ditempatkeun persis dimana anjeun hoyongkeun. Éta henteu kahontal pikeun uji sapopoé, kusabab biaya anu aya.

Aya sababaraha kaunggulan pikeun ieu pikeun agénsi boh pikeun pangiklan:

  • Téknologi ngalacak mata unik EyeTrackShop pikeun kaméra wéb ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun studi di sababaraha pasar dina waktos anu sasarengan.
  • EyeTrackShop tiasa nyobian ngalawan panel skala ageung anu teu terbatas.
  • Tés EyeTrackShop dilaksanakeun di bumi, hasilna saluyu sareng panggunaan alami.
  • EyeTrackShop tiasa kéngingkeun hasil dina sababaraha dinten.
  • EyeTrackShop hemat biaya - tingkat biaya anu ngabantosan anjeun ningkatkeun ROI, bahkan pikeun proyek alit.

2 Komentar

  1. 1

    Cemerlang. Eyetrackshop bakal ngabantosan perusahaan nguji bungkusan, iklan, halaman wéb jsb nalika baheula aranjeunna henteu mampuh ogé. narabas badag dina panalungtikan pasar.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.