Eyequant: Panas Bumi dina Laleur

persépsi soca

EyeQuant mangrupikeun modél lacak panon prediktip anu khususna katingali naon anu ditingali ku pangguna dina halaman dina 3-5 detik munggaran. Ide na saderhana: dina 5 detik pangguna kedah tiasa ningali saha anjeun, naon nilai dalil anjeun, sareng naon anu kedah dilakukeun saterasna. EyeQuant ngamungkinkeun pikeun ngaoptimalkeun desain halaman pikeun mastikeun ieu kajadian.

Ieu mangrupikeun hasil gratis tina démo EyeQuant kami ... Abdi rada bagja mana waé perhatianana ditempatkeun dina halaman bumi kami!

Naon anu misahkeun EyeQuant tina jasa sanésna nyaéta kanyataan yén éta ngan peryogi sababaraha menit kanggo kéngingkeun hasilna. Hasilna ogé aya dina 3 peta anu béda:

  • nu peta perhatian nunjukkeun area mana layar screenshot anjeun anu paling seueur, sedeng atanapi sakedik diperhatoskeun. Utamana daérah anu narik ati warna na warna beureum beunghar, daérah rata-rata ditandaan konéng, daérah anu paling lemah dina gambar layar anjeun bakal muncul héjo dugi biru. Daérah anu transparan ngahasilkeun henteu aya perhatian pisan.
  • nu peta persépsi nyayogikeun gambaran paling gancang tina dorong atosan halaman wéb anjeun: éta nunjukkeun sakilas naon anu bakal kauninga ku pangguna dina 3 detik mimiti kadatangan aranjeunna. Dumasar kana itungan akuritas visual pangluhurna sareng jarak rata-rata tina layar, daérah transparan tina peta persépsi mangrupikeun pangguna anu bakal ningali dina tahap orientasi penting ieu.
  • nu Daérah Minat fitur nyayogikeun hasil anu paling rinci dina EyeQuant. Éta ngamungkinkeun anjeun ngahartikeun 10 daérah dina tangkapan layar anjeun, anu EyeQuant bakal ngitung nilai perséntase, misal + 45% atanapi -23%. Nilai nunjukkeun sabaraha langkung (atanapi kirang) tonjolna daérah dibandingkeun sareng rata-rata screenshot.

Waragad jasa saé, kalayan 5 Nganalisis kanggo $ 199 / mo AS atanapi 50 kanggo $ 449. Aya ogé harga perusahaan anu sayogi sareng antar muka na sayogi pikeun basa Jerman sareng basa Inggris. EyeQuant ogé ngagaduhan API sareng bungkus reseller sayogi!

One comment

  1. 1

    Pangadeg EyeQuant didieu. Hatur nuhun pikeun ngagorowok Douglas! Ieu mangrupikeun awal sareng EyeQuant ngagaduhan * seueur * barang anu hébat pisan dina pipa pikeun 2012. Upami anjeun atanapi salah sahiji pamiarsa anjeun ngagaduhan patarosan atanapi tanggapan, kuring hoyong ngadangukeun ti anjeun via fabian di eyequant dot com. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.