Kumaha Mata anjeun Pindahkeun Kana Halaman Wéb

halaman wéb panon

Pikeun kréatip, kuring yakin aya jalma di jerit ngagorowok yén aranjeunna béda sareng hindarkeun ngawangun halaman wéb anu katingalina sareng polah sapertos batur. Tina sudut pandang pamasaran, kami parantos ngadidik pangunjung urang langkung ti dasawarsa ayeuna ngeunaan naon anu diarepkeun dina halaman wéb sareng kumaha napigasi kalayan épéktip. Salaku pangguna, teu aya anu matak pikasieuneun sapertos nyobian milari inpormasi kontak, pencét deui halaman utama, atanapi scan halaman kalayan gampang nalika éta henteu dirancang numutkeun norma modéren.

Dina infographic di handap, Singlegrain ngagabung sareng Crazy Endog pikeun nampilkeun inpormasi anu manpaat dina ngalacak panon anu tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun pangalaman pangguna dina halaman wéb anjeun.

Desain responsif parantos nambihan kana pajeulitna ieu - mastikeun yén désainer ukuranana leres grafik pikeun unggal viewport sareng nyayogikeun interaksi anu ngan ukur jempol! Éta ngabutuhkeun sababaraha halaman anu panginten anu saderhana pikeun ngagulung, mendakan naon anu anjeun peryogikeun, sareng maca sareng nahanana.

Désainer anjeun panginten bakal kagoda pikeun ngalakukeun anu rada béda ... tapi tong heran nalika éta mangaruhan tingkat mumbul na konversi nalika pangunjung frustasi sareng angkat!

101-on-panon-tracking-kumaha-panon-anjeun-move-on-a-website-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.