Naon waé Opsi Target Iklan Facebook?

Pilihan nargétkeun iklan facebook

Pangguna Facebook nyéépkeun waktos sareng ngalakukeun seueur tindakan online anu platformna kéngingkeun ratusan titik toél sareng ngawangun profil anu mantap pisan anu tiasa ditarget pisan.

Sedengkeun pamasaran milarian anu dibayar kalolobaan dilakukeun ku nargétkeun kecap konci khusus anu dipilarian ku pangguna, iklan Facebook didasarkeun kana mendakan pemirsa anu paling dipikaresep janten kipas anjeun atanapi konsumén anjeun. Pilihan nargétkeun ieu fokus langsung ka pangguna sareng propil palanggan poténsial supados kéngingkeun klik sareng numuhkkeun usaha anjeun. Mary Lister, WordStream

Target iklan Facebook dibagi kana pilihan ieu:

  • paripolah - Paripolah mangrupikeun kagiatan anu dilakukeun ku pangguna dina atanapi mareuman Facebook anu ngawartosan kana alat mana anu aranjeunna anggo, mésér tingkah laku atanapi maksud, karesep perjalanan sareng seueur deui.
  • Démografi - Perhatoskeun target udagan iklan anjeun dumasarkeun kana pangguna anu parantos ngabagi ngeunaan dirina dina profil Facebook, sapertos umur, jenis kelamin, status hubungan, atikan sareng jinis padamelan anu dilakukeun.
  • kapentingan - Karesep dicirikeun tina inpormasi anu parantos ditambihan ku pangguna kana Kala waktosna, kecap konci anu aya hubunganana sareng Halaman anu aranjeunna resep atanapi aplikasi anu aranjeunna anggo, iklan anu aranjeunna parantos pencét sareng sumber anu sanésna.
  • location - Target lokasi ngamungkinkeun anjeun ngahontal konsumén di lokasi konci dumasar nagara, nagara / propinsi, kota sareng kode pos. Inpormasi lokasi asalna tina lokasi anu dicarioskeun ku pangguna dina Kala waktosna sareng disahkeun ku alamat IP (Internet Protocol) na. Anjeun tiasa udagan ku radius sareng ogé ngaluarkeun lokasi.
  • Targeting Canggih
    • Audién Adat - Sasaran konsumén anjeun ayeuna ku aman ngunggah daptar kontak jalma anu anjeun hoyong ngahontal.
    • audiences Lookalike - Ngawangun pemirsa anu katingali tina peminat Halaman anjeun, daptar palanggan atanapi pangunjung halaman wéb.
    • Audién khusus tina halaman wéb anjeun: - Remarket ka jalma dina Facebook anu parantos nganjang kana halaman wéb anjeun.

Ieu leres-leres mangrupikeun infographic epik ti tim di WordStream: Sadaya Pilihan Target Iklan Facebook (dina Hiji Epographic Infographic):

Pilihan nargétkeun iklan facebook

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.