400% akuisisi Kanaékan sareng Iklan Facebook

facebook resep

Salah sahiji situs anu dipimilik ku kuring NavyVets.com. Mangrupikeun situs anu caket sareng anu dipikacinta. Bapana sareng kuring duanana ngatur éta sareng kami ngarepkeun janten organisasi nirlaba anu ngabantosan Samaun. Salami sababaraha taun ka pengker, éta mangrupikeun biaya (pikaresepeun), sanaos. Akuisisi parantos ajeg sareng lalaunan ngagancangkeun, urang dugi ka langkung ti 2,500 anggota sareng ngumpulkeun sakitar 75 sabulan.

Dugi kuring ngamimitian Iklan Facebook.

Léngkah munggaran anu kuring lakukeun nyaéta ngagabungkeun feed kagiatan jaringan Ning kuring kana Halaman Facebook Samaun Angkatan Laut. Éta nyayogikeun halaman Facebook anu saé kalayan seueur kagiatan.

Léngkah satuluyna netepkeun anggaran sareng nargétkeun saha waé dina Facebook anu kagungan angkatan laut pikeun kapentingan aranjeunna. Ieu komunitas lega, kalayan langkung ti 60,000 target aktip! Kuring netepkeun anggaran pikeun $ 40 per dinten sareng ngamimitian kampanye. Dina 17 dinten, kuring parantos nambihan langkung ti 1,100 penggemar kana Halaman Facebook kalayan biaya ~ $ 200. Ngan sakitar 800 anu leres-leres ngiklik iklan éta, janten sababaraha ratus deui anu kaala sacara viral ngalangkungan Facebook Walls. Biaya per klik urang sakitar $ 0.24 sareng tingkat klik-tés urang nyaéta 0.12% (langkung handap tina anu kuring pikahoyong) kalayan langkung ti 680,000 tayangan.

Kuring nyetél tujuan dina Google Analytics pikeun kintunan kaanggotaan, ieu di handap hasil mingguan:
Tujuan Kaanggotaan dina Google Analytics

Pangaruh trickle-down aya. Dimana urang nambihan sakitar 75 anggota anyar sabulan, urang ayeuna dugi ka 100 per minggu! Panghasilan dina jaringan sosial ayeuna sakitar $ 0.08 per anggota, janten aya pengembalian positip pikeun investasi dina usaha ieu. Dina sataun, biaya anggota langsung dibayar.

Nalika situs na kasohor, pendapatan Ad bakal naék sacara teu langsung ogé, janten urang kedah mayunan biaya dina waktos anu kirang langkung. Penargetan Iklan Facebook saéstuna anu ngaktipkeun kami ngalakukeun ieu sacara épéktip. Kuring anggap aya sababaraha ironis yén kami leres-leres nyayogikeun Facebook pikeun anggota sumping kana NavyVets.com, tapi kusabab éta jasa anu urang mayar, kuring nebak Facebook henteu paduli.

Rata-rata Laju Klik-Ngalangkungan (CTR) dina Kampanye Iklan Facebook:
Laju Klik-Ngaliwatan Facebook

Salah sahiji fitur Facebook Ads anu hadé nyaéta pariwara éta bakal lirén kana anggota anu parantos janten penggemar halaman ... ngahemat kesan anu teu perlu. Éta paket iklan anu saé pisan. Kuring miharep aranjeunna nambihan nyaring sababaraha dinten, wengi, sareng dinten minggu - tapi ieu jalan lumayan saé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.